Horoskops nedēļai no 30. jūlija līdz 5. augustam – mainīgi notikumi!

Dvīņi

Dzimušiem saskaņā ar Dvīņu zīmi, ir svarīgi pievērst īpašu uzmanību ceturtdienai. 2. augusts ir iekšējais darbs pie sevis. Elpošanas vingrinājumi ir labvēlīgi gaisa elementu pamodināšanai. Garīgais meklējums arī izdosies un palīdzēs izvairīties no iekšējām nesaskaņām, pret kurām var pretstatīt pretinieku planētas. Augusta sākums ir īstais laiks, kad Dvīņi varētu rādīt radošu potenciālu citās dzīves jomās. Oriģinālas tikšanās ar draugiem, neparasti ceļojumi, interesanti finanšu projekti – viss ir tavās rokās.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

Vēzis

Šajā nedēļā Vēžiem neiesaka rīkoties. Steidzoties, Vēzis izjūt risku, ka pilnībā netiks galā ar plānotajiem gadījumiem. Visu nedēļu veltiet vienam, bet svarīgam darbam, jūs varat iet tālu. Nedēļas galvenā diena šīs zīmes pārstāvjiem ir ceturtdiena. Tad būs pārmaiņas situācijā, kas novedīs pie Vēža kustība, radīs šķēršļu pārvarēšanu un uzvaru pār sevi. Pārbaudījis apstākļus, jūs varat gluži izdzīvot uzvaras un pārsteigt savus sasniegumus.

Lauva

4. un 5. augustā labāk ir tas, ka Lauva neriskē mīlestības sfērā. Darba dienas būs izdevīgākas sanāksmēm un izskaidrojumiem jūtās. Piektdiena ir nozīmīgu lēmumu diena, kas var nodrošināt stabilitāti, un uzņēmumi var izvairīties no stagnācijas un sāpīgas gaidīšanas. Šajā dienā ir svarīgi atrast stimulu, lai nodrošinātu panākumus biznesā. Aktīvi atbrīvošanās paņēmieni būs noderīgi Lauvām, lai nezaudētu iekšējo līdzsvaru.

Jaunava

Jaunavai, saskaņā ar iknedēļas horoskopu, jums ir nepieciešams sagatavoties neparastām situācijām. Nozīmīgākās dienas ir pirmdiena un svētdiena. Ir vērts ņemt vērā šo apstākli un to izmantot savās interesēs: 30. jūlijā jūs varat apkopot mēnesi un sākt nedēļu ar veiksmīgu sākumu, bet 5. augustā – novērtēt, cik pareizs bija izvēlētais ceļš un, ja nepieciešams, pielāgojiet maršrutu. Jums var būt nelīdzsvarotība un izjaukti plāni, tādēļ ir svarīgi ievērot paredzēto kursu.

Lasi arī:  Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Svari

No 31. jūlija līdz 2. augustam jums ir jāapkopo visi spēki un nevajadzētu mainīt savus plānus. 1. augusts ir nozīmīgākais datums. Viltotas idejas var novest pie nepareiziem secinājumiem, un pagātnes kļūdas var atgādināt par sevi. Svariem nav ieteicams dzīvot vakardienā un pārāk pārdomāt savu un citu rīcību. Ir pienācis laiks atteikties no pagātnes un atjaunināt enerģiju.

Skorpions

Ir pietiekami daudz pacietības un neatlaidības Skorpionos. Apstākļi, kas pavada šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, var šķist vienveidīgi, bet tagad ir pamats turpmākiem panākumiem. Šajā scenārijā piedzimstot Skorpionu ietekmē, ir nepieciešama uzmanība, precizitāte un centība. Nedēļas nogalē labāk atpūsties. Otrdien, visi noslēpumi kļūst skaidri: jūs varat izpētīt citu cilvēku slēptos motīvus, atpazīt nevēlamo vēlēšanos un enerģijas vampīrus.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu piesargāties no pārsteidzīgiem lēmumiem finanšu jomā. Kaut arī nedēļa kopumā ir labvēlīga, nepārdomāta pirkšana var neapmierināt. Lai netērētu naudu velti, palīdzēs rūpīgi plānoti izdevumi. Ambīcijas var novest pie šīs pārstāvju pārstāvju apstāšanās. Lai to nepieļautu, mēģiniet izprast savas vēlmes un racionalizēt mērķus, kā arī iesaistīt pozitīvas domāšanas.

Lasi arī:  Kā katra Zodiaka zīme cīnās ar stresu

Mežāzis

Nedēļa no 30. jūlija līdz 5. augustam ir piemērota, lai apkopotu, analizētu rezultātus. Jūs varat pavadīt laiku mājās, tīrot ar Feng Šui, lai stiprinātu savu enerģiju un pārliecību par nākotni. Nedēļas nogalēs bizness ir labs, kas palīdzēs pamodināt Zemes elementu enerģētiku: pastaiga pa mežu, ziedu pārstādīšana, strādāt pie privāta zemes gabala. 2. augustā būs straujš pagrieziens, kas, iespējams, iedvesmos jaunas idejas. Šis aspekts ir labvēlīgs, jo tas apveltīs Mežāžus ar spēcīgu radošo enerģiju.

Ūdensvīrs

No 31. jūlija līdz 2. augustam plānos būs nesaskaņas. Varbūt Ūdensvīram būs jāpārskata viedokļi par daudzām lietām un jāmaina iepriekš pieņemtie lēmumi. Mākslas terapiju sekmēs mākslas pamodināšana. 2. augusts novedīs pie nestabilitātes un neskaidrības visneaizsargātākajās dzīves jomās. Lai no tā izvairītos, jums jāseko jūsu iekšējai balsij un nedēļas sākumā rūpīgi jāskata ieteikumi, kas saņemti no citiem.

Zivis

Zivīm jāpievērš īpaša uzmanība piektdienai. Šajā dienā veiciet meditācijas un citus garīgos darbus, lai atbrīvotos no negativitātes. Lai piesaistītu labu veiksmi un uzlabotu savu labklājību, varat vērsties pie ūdens elementu aizsardzības: doties vannā ar jūras sāli vai aromātiskajām eļļām, izmēģināt kontrasta dušu, peldēties dīķi. Nedēļas nogalēs Zivīm ir stingri jāturas uz kājām. Mierinājums ir vajadzīgi nedēļas beigām, lai droši izbeigtu, un nedēļas nogale neradītu nepatīkamus pārsteigumus.

Leave a Comment