Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – veidosies stabilitāte

Dvīņi

Jupiters un Neptūns nākamajās septiņās dienās būs jums nozīmīgākās antagonistiskās planētas. Jupiters ir atgriezenisks un vidēji aktīvs Skorpionā. Viņš ir atbildīgs par saikni ar apkārtējo pasauli, taču, ņemot vērā viņa atgriezenisko kustību, viss var mainīties otrādi. Mazliet vieglāk iepazīties ar cilvēkiem. Mēģiniet visu saprātīgi novērtēt.

Merkurs, jūsu palīgs, atrodas Dvīņos, kur viņa enerģija aug. Īpaši laba diena jums būs trešdien, 6.jūnijā, kad Merkurs būs Urāna un Neptūna aspektos. Plānojiet visas svarīgās lietas šai dienai, izmantojiet iespēju un mainiet savu dzīvi uz labo pusi, nebaidieties no grūtībām.

Lasi arī: Jaunas atkarību tendences Latvijas pusaudžu vidū

Vēzis

Vēžiem, saskaņā ar astroloģijas speciālistiem, šonedēļ var izrādīties spēcīga nepatika pret visu, kas jauns. Iemesls ir cīņa starp diviem spēcīgiem spēkiem – Mēness (jūsu sabiedrotais) un Marss (jūsu antagonists). Šo septiņu dienu laikā Mēness būs diezgan stabils un spēcīgs, bet Marss palielinās arī savu ietekmi, vienlaikus saglabājot maksimālo enerģiju Ūdensvīra zīmē. Marss ir planēta, kas regulē emocijas, tāpēc šī nedēļa nav vērsta pret agresiju. Visi negatīvie Marsa uzskati pastiprināsies, lai pat neliels sašutums varētu kļūt par neierobežotu nežēlību.

Spēcīgs Mēness mēģinās stabilizēt savu enerģiju. Sliktākais no tiem tiks iegūts 4., 5., 8. un 9. jūnijā. Šajās dienās mēness nebūs pietiekami spēcīgs, lai tiktu galā ar Marsu. Var atklāt dažas jaunas fobijas, var parādīties jauni kompleksi vai pasliktināties vecie. Esiet piesardzīgs, piesaistot mīlestību un naudu.

Lauva

Lauvām vajadzētu pievērst uzmanību Saulei un retrograda Plutonam Mežāzī, kas pozitīvi ietekmēs tevi šonedēļ. Plutons stiprinās aktivitātes enerģiju. Izaugsmes vēlme pieaugs, būs vieglāk sasniegt mērķi.

Saule, tavs galvenais patrons. Tas nozīmē, ka tās uzturēšanās Dvīņos atver tev ceļu pašrealizācijai, bagātībai, izpratnei par saviem patiesajiem mērķiem. Nebaidieties izmantot radošāku pieeju problēmu risināšanai. 5. un 6. jūnijā Saules atbalsts būs maksimāls, ņemot vērā to, ka ar citām planētām ir daudz pozitīvu aspektu. 5. diena – ar Merkuru, Jupiteru un Plutonu. 6. ar Urānu un Neptūnu. Izmantojiet šo dienu priekšrocības.

Jaunava

Merkurs, jūsu palīgs, būs aktīvs šonedēļ. Ņemot vērā, ka šī ir vissvarīgākā planēta, jūs varat runāt par pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Parasti šīs planētas ietekme ietekmē saziņu. Vieglāk atrast kaut ko kopīgu ar tiem, kas jums patīk, un vissvarīgāk, tiem, kas jums nepatīk. Jūsu ienaidnieki var kļūt par draugiem, sabiedrotajiem. Par finanšu jautājumiem un darbu, tam būs neticami pozitīva ietekme.

Svarīgākās nedēļas dienas ir otrdiena un trešdiena. Otrdien Merkurs būs trīspusējā aspektā ar Plutonu, Jupiteru un Sauli. Šī diena būs labvēlīga tiem, kas ir gatavi uzrādīt radošās attīstības spējas. Nestandarta domāšana palīdzēs atrisināt vecās problēmas, atrast mīlestību, gūt panākumus un pašapziņu.

Lasi arī: Gjensidige Latvija: Pieaug autoceļu seguma dēļ izraisīto auto bojājumu skaits

Svari

Svari iemācās savu mērķi dzīvē, palīdzēs mēreni aktīva Venera Vēzī. Šī planēta ir tavs labākais draugs un patrons, tāpēc saglabājiet savu interesi par visu. Apātija un izmisums var kļūt par jūsu vissliktākajiem ienaidniekiem. Ja vēlaties atpūsties, tad pamēģiniet baudīt kaut ko skaistu. Tas ir īpaši svarīgi otrdien, 5. jūnijā, kad Venēra būs pretrunā Plutonam un patronēs visus radošos cilvēkus.

Marss, tavs vissliktākais ienaidnieks un tiešais antagonists, būs spēcīgs Ūdensvīrā. Šī situācija negatīvi ietekmēs emocijas un var padarīt jūs pārāk savtīgu un aizkaitināmu. Dažreiz jūsu negatīvs var iet pat nežēlībā, tāpēc astrologi iesaka noskatīties, kā tuvie cilvēki un draugi reaģē uz jūsu uzbrukumiem viņu virzienā. Jūs varat zaudēt veiksmi, ja jūs iestatāt ikvienu pret sevi.

Skorpions

Šajā nedēļā Marss, tavs sabiedrotais, tiks stiprināts Ūdensvīra zīmē. Tas nozīmē, ka pareizu centienu esamība un mērenas ambīcijas palīdzēs jums uzlabot jūsu dzīvi. Motivācija ir jāmeklē pašam sevī, negaidot neko. Šonedēļ mēģiniet turēties kustībā, meklējot kaislību. Iespējams, ka tas būs labs laiks mīlestībai, intimitātei, sportam un fiziskām aktivitātēm kopumā.

Marsa aspekts ar Saturnu 8. jūnijā palīdzēs emocionāli noņemt spriedzi. Piektdien, labāk nav pārmērīgi strādāt, jo produktivitāte dienas otrajā pusē var krasi samazināties. Sestdien Marsam būs kāds aspekts ar Merkuru. Šajā dienā piesardzīgi jāuzmanās no negatīvām emocijām, pārmērīgas rupjības. Tam nav ļoti laba ietekme uz attiecībām ar cilvēkiem.

Strēlnieks

Viena no visnegribīgākajām planētām jums ir Merkurs. Tas ir tas, kurš šonedēļ noteiks jūsu veiksmi vai neveiksmi. Viņa darbība Dvīņos nozīmē, ka ir pienācis laiks pārtraukt cilvēkiem teikt lietas, par kurām jūs pats neesat pārliecināts. Stiprums būs tavs galvenais ienaidnieks mīlestībā un darbos.

5.jūnijā Merkurs būs trīskāršs ar Sauli, Jupiteru un Plutonu. Šī diena var radīt daudz problēmu un rūpes. Bet saikne ar Sauli labvēlīgi ietekmēs jūsu produktivitāti. Tas ir arī labs aspekts jaunības un skaistuma saglabāšanā. Jūs varat droši mainīt tēlu, veikt atjaunojošas procedūras. Pievērsiet uzmanību piektdienai un sestdienai – šīs dienas var arī kļūt problemātiskas sakarā ar Merkura aktivitātes palielināšanos.

Lasi arī: Vai uz Latvijas ceļiem būs dzīve pēc 2020. gada

Mežāzis

Mežāzis varēs noskaidrot, kas ir viņu vidē. Spēcīgs Mēness spēcīgi negatīvi ietekmēs jūsu enerģiju. Visbīstamākās dienas ir trešdiena, ceturtdiena un svētdiena. Pēdējās nedēļas dienā Mēness parādīsies Vērša zīmē, kas vājinās jūsu enerģiju.

Kamēr Marsam, jūsu patronam ir vislielākais spēks, nevajadzētu atpūsties un dot savu nostāju. Šoreiz tas ir ideāli piemērots tiem, kuri var izrādīt gatavību izmantot, paļāvību un morāli. Neviens nevar apturēt jūs piektdien, kad Marss būs aspektā ar Saturnu. Šī diena būs ideāla, lai pabeigtu svarīgu uzņēmējdarbību.

Ūdensvīrs

Astrologi atzīmē Saules nedēļas aktivitāti. Uzturēšanās Dvīņu zīmē ir raksturīga ar pastāvīgu problēmu parādīšanos Ūdensvīram. Varbūt jums ir jātiek galā ar vecajām nepatikšanām. Arī Saule var palielināt jūsu iedomību, augstprātību.

5. jūnijā Saule būs trīskāršā aspektā ar Plutonu, Jupiteru un Merkurs. Šīs trīs planētas un ar tām saistītie aspekti attieksies uz jūsu zīmes pārstāvjiem ar diezgan nozīmīgiem emocionālajiem un enerģētikas aspektiem. Tāpēc astrologi iesaka piesargāties no enerģijas vampīriem, kuri otrdien var pastiprināties un liegt tev pozitīvu enerģiju. 6. jūnijā Saule būs dubultā aspektā ar Urānu un Neptūnu, kas palīdzēs jums atgriezties normālā stāvoklī. Kopā šie divi aspekti var paaugstināt jūsu garastāvokli, bet arī traucēt normālu dzīvesveidu.

Zivis

Šajā nedēļā jums var būt ļoti ārkārtējs laiks. Astrologi koncentrējas uz Merkura darbību, kas ir jūsu zīmes tiešais ienaidnieks. Turklāt nedēļas laikā ir vērts atzīmēt ar citiem kosmosa objektiem bagātīgos aspektus. Pirmdien, ceturtdien un svētdien būs apgrūtinošas dienas, jo aktīvs Merkurs ietekmēs jūsu atmiņu un padarīs jūs nervozāku.

Attiecībā uz pārējām dienām, tad viss ir sarežģītāk. Otrdien, trīskāršs aspekts ar Plutonu, Jupiteru un Merkuru var padarīt tavu dzīvi, piemēram, par amerikāņu kalniņiem, jo laime ir tuvāk, tad tālāk. Trešdien, 6. jūnijs puse kvadratūras ar Urānu un Neptūnu palīdzēs jums izvairīties no rutīnas un ievērojami palielināt savu enerģijas potenciālu. 8. jūnijā būtiski negatīvi ietekmēs jūsu radošo domāšanu. Pus kvadrāts ar Marsu 9.jūnijā palīdzēs jums atgūt zaudēto prestižu un autoritāti, ja jūs to pielietojat.

Avots

Leave a Comment