Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – veidosies stabilitāte

Zvaigžņu spēks pakāpeniski sāk harmonisku mijiedarbību ar vasaras enerģiju. Tas nozīmē, ka daudzām Zodiaka zīmēm jūnijā var būt labvēlīgs un saprotams periods.

Ticība ir gaidāma visās dzīves jomās, jo šonedēļ visas planētas, Saule un Mēness būs ļoti stabili. Pat dinamiskais Mēness rādīs relatīvu stabilitāti. Ja pārmaiņas dzīvē nāk, tad lielākai daļai cilvēku, tās var kļūt diezgan patīkamais un gaidītas.

Lasi arī: Sagatavoties nākotnei jau šodien

Auns

Saule turpina savu braucienu Dvīņu zīmē. Tas padara to mierīgu un izmērītu, tāpēc tagad jūsu dzīve būs tāda pati, jo jūsu nākotne lielā mērā ir atkarīga no šī kosmosa objekta. Visas pārējās planētas un Mēness mazāk ietekmē jūsu enerģiju. Emocijas nebūs galvenais, tās nevirzīs jūsu prātu haosā. Saziņa ar priekšniekiem un cilvēkiem, kuri ir vecāki par jums, būs ļoti produktīvi.

Panākumu enerģija tiks likvidēta visur apkārt tev. Absorbēt to palīdzēs pozitīvas emocijas un cieņa. Arī mīlestībā var izrādīties, tā ka astrologi iesaka neatlikt romantiskas tikšanās. Nesēdiet visu dienu mājās nedēļas nogalēs – pārvietojieties vairāk, ja nevēlaties pilnībā iesaistīties sportā.

Lasi arī: Zodiaka zīme Vēzis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Vērsis

Mēness un Venēra ir jūsu galvenie palīgi laimes un sapņu izpildes ceļā. Venēra ir tīras fiziskās izturības avots, labs garastāvoklis, mīlestības enerģija. Viņa joprojām ir Vēzī, jo viņai ir pietiekami daudz spēka, lai jūs atbalstītu sarežģītā brīdī. Mīlestība par visu, kas ir skaists, un vēlme būt tuvu visam, kas jums patīk.

Mēness, tavs otrais patrons, parādīs maksimālu spēku 6., 7. un 10. jūnijā. Šīs būs īpašas laimes dienas. Mūsdienās daudzas reizes pieaugs pašapziņa. Atveriet šo pasauli, pievērsieties darbam, mīlestībai, priekam. Šajās dienās varat bez problēmām iestatīt vairākus mērķus, jo to sasniegšana būs daudz vieglāka.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment