Horoskops nedēļai no 7. maija līdz 13. maijam – emocionāli neveiksmīga nedēļa

Dvīņi

Šīs nedēļas laikā Dvīņiem ir svarīgi panākt apstākļu atmosfēru un to apmierināt. Ņemiet vērā: jūsu zīmē šajās septiņās dienās būs Venēra – mīlestības, skaistuma un sieviešu enerģijas patronese. Tāpēc zvaigznes iesaka parādīt lielāku jutīgumu un uzmanību mīļotam cilvēkam, kolēģiem darbā un citiem cilvēkiem, kas būs tuvu jums. Vēlams cienīt kāda cita domu un ņemt vērā citu cilvēku pārliecību un vēlmes.

Nākamā nedēļa ir jūsu laiks, ko var un vajag izmantot pēc iespējas nopietnāk un atbildīgāk. Katru dienu vitālā enerģija samazinās, Veneras ietekme jums nav labākais palīgs. Jums būs jāsastopas ar sarežģītu izvēli vai riskantu uzņēmējdarbību. Svarīgi ir pastiprināt piesardzības pasākumus: jūsu prognozes būs vislabākā aizsardzība pret iespējamām problēmām un sarežģījumiem.

Lasi arī: Zodiaka zīme Vērsis: akmeņi, talismani, krāsas

Vēzis

Šonedēļ Vēzis var sajust, ka tuvu tā galvenais mērķis, ka jums palīdz kāds no augšas. Daļēji tas ir taisnība: spēcīgs Neptūns Zivīs būs jūsu uzticīgs biedrs nākamo septiņu dienu laikā. Šonedēļ sniegs jums mājienu, slepenu zīmi, kas palīdzēs saprast, kā rīkoties tālāk. Astrologi saka, šonedēļ, ir laiks pārmaiņām, garīgām praksēm, un mēģinājumi iepazīt sevi. Neptūna ietekme novedīs pie prioritāšu maiņas. Uzticieties savam iekšējam instinktam.

Arī astrologi iesaka pievērst uzmanību nedēļas nogalei. Svētdien jums būs iespēja pieņemt pareizo lēmumu, atrast mieru un harmoniju dzīvē. Pirmajā pusē ir vēlams sazināties ar ģimeni, vecākiem vai citiem cilvēkiem, kuriem jūs uzticaties: viņi sniegs jums saprātīgu padomu, no kura atkarīgi būs jūsu nākotnes panākumi.

Lauva

Šonedēļ astrologi iesaka Lauvām koncentrēties uz viņu karjeru. Nākamo dienu notikumi var prasīt, lai jūs izvēlētos personīgo un biznesa dzīvi, bet jūs uzvarēsiet tikai tad, ja vēlaties ģimenes lietām, kas saistītas ar darbu un finansēm. Jautājums ir tāds, ka spēcīgais Marss darbosies kā šīs nedēļas patrons. Viņa uzturēšanās Mežāža zvaigznājā ir saistīta ar finansiāliem panākumiem un finanšu stabilitātes iegūšanu.

Neskatoties uz to, ka notikumi šajā laikā ir diezgan labvēlīgi jums, ir vēlams atrast personas savā vidē komunicējot, ar kuru tā sniegs jums pozitīvas emocijas. Tas palīdzēs nezaudēt līdzsvaru. Visizdevīgākā horoskopa diena ir trešdiena. Centieties piešķirtu tai visus svarīgākos jautājumus.

Jaunava

Laika posmā no 7. līdz 13. maijam notikumus ietekmēs reversais Saturns. Senie neatrisinātie jautājumi, problēmas un konflikti var atgriezties. Zvaigznes iesaka Jaunavai nepakļauties emocijām un uzmācīgām domām: aukstāsinīgs prāts ir jūsu vienīgais vērtīgais sabiedrotais šonedēļ.

Astrologu ziņojums nedēļas sākumam, iespējams, ir sadursmes ar saviem priekšniekiem, konflikts ar kolēģiem. Saturns radīs nemierīgas situācijas darbā, ko izraisa neapmierinātība ar jūsu darbu vai uzvedību. Mīlestībā viss būs tieši otrādi: aprēķinu aizstās romantisms, jutīgums, emocionalitāte. Šajā jomā zvaigznes apņemas sniegt negaidītus, bet patīkamus brīžus. Tātad, ja jūs varat kontrolēt emocijas un mainīt savu garastāvokli sev, problēmas jūs nepārsteigs.

Lasi arī: Zodiaka zīme Auns: akmeņi, talismani, krāsas

Svari

Šonedēļ Svari kādu brīdi zaudēs miera mīlošo raksturu un diplomātiskās prasmes. Jūs centīsities pret citiem izturēties ļoti vienkārši, ignorēt viņu viedokli, saliekt to līniju. Cilvēki, īpaši tie, kas atrodas tuvu jums, šīs izmaiņas patiešām uztvers un sāk stāties pretī šādam agresīvam komunikācijas stilam. Rezultātā jūs varat sajust spēcīgu nesaskaņu starp tavu uzvedību un ne-diezgan parasto citu reakciju.

Otrā problēma šonedēļ ir jūsu patrona, Venēras, vājā pozīcija. Jūsu spēks ir tik tikko pietiekams, lai veiktu uzticēto pienākumu izpildi. Pastāv lieliska iespēja iegūt nervu sistēmas traucējumus un ievainojumus. Tas būs jo īpaši skaidrs pirmdien, trešdien un piektdienā. Astrologi iesaka iepriecināt sevi ar jauniem pirkumiem un patīkamu saziņu ar ģimeni.

Skorpions

Skorpioni, kuriem ir risks, šonedēļ astrologi iesaka iztikt bez piedzīvojumiem. Pretējā gadījumā jūs riskējat radīt daudz kaitinošas kļūdas. Spēcīgas ambīcijas liek jums cīnīties pret veselo saprātu, jūs neapstāsieties, kamēr nepaliksiet bez naudas, veiksmes vai tuvu cilvēku atbalsta.

Arī nedēļa, kas paies zem reversā Jupitera, kas atrodas jūsu zīmē, ir finansiāli laikietilpīgi centieni uzturēt mīlas attiecības. Astrologi iesaka nogaidīt ar dārgām dāvanām saviem mīļajiem – izvēle var būt neveiksmīga. Šonedēļ jūs būsiet neparasti pievilcīgi pretējam dzimumam. Nebrīnieties, ja jums tiek parādīta pārmērīga uzmanība, un dāvanas dāvanas. Šī ir laba iespēja atrast savu mīlestību, kas būs vienīgā Skorpionam.

Strēlnieks

Nākamā nedēļa ir vispiemērotākā kontemplācijai, pašapziņai, dažādām garīgām darbībām. Astrologi iesaka veikt pašattīstību, lasīt labāku literatūru, klausoties klasisko mūziku, garīgi izglītoties.

No astroloģiskā viedokļa šis ir garīgais laiks, kas jāvelta materiālajām problēmām. Atteikties no lieliem pirkumiem, labāk sākt ietaupīt naudu. Bet mīlestības jautājumos jūs vēlaties dot brīvību sev un savam partnerim. Daļēji vājās Saule ietekmē jūs būsiet ar noslieci uz impulsīviem un reizēm agresīviem pasākumiem, kas sāks darboties pretēji tuvu cilvēku viedoklim. Tie cilvēki, ar kuru autoritāti jūs agrāk rēķinājāties, šonedēļ var pēkšņi atkāpties. Īpaši tas attiecas uz tām situācijām, kad jūs sāksiet uzraudzību, aizbildnību vai kaut ko ierobežot.

Lasi arī: Zemes elements: Jaunava, Vērsis, Mežāzis

Mežāzis

Gandrīz visu nedēļu Mežāzis būs iekšējās nesaskaņas stāvoklī, palielinās nervu satraukums, kura cēlonis būs Urāna ietekme Auna zvaigznājā. Zvaigznes neiesaka uzticēties svešiem cilvēkiem, sazināties ar nepiederīgajiem un radīt problēmas sabiedrībai. Tomēr neviens nedrīkst melot: šonedēļ ir svarīgi saglabāt godīgumu pret sevi un cilvēkiem. Iespējams, ka jūs var ievilkt tumšās un pat nelikumīgās darbības, tāpēc jūs nevarat uzticēties vārdiem – viņu cena šonedēļ nav augsta.

Urāna ietekme ierobežos jūsu darbību, kas izraisa iekšēju diskomfortu. Bet nedēļas vidū šīs nemierīgās planētas ietekme atvērs jums jaunus apvāršņus. Jūsu idejas atradīs atbalstu no tuvā partnera. No vides, jūsu vēlmes var sākt izpildīties pašas, bez tiešas piepūles no jūsu puses.

Ūdensvīrs

Laikā no 7.maija līdz 13.maijam astrologi nepiedāvā Ūdensvīram aktīvi piedalīties sabiedriskajā dzīvē un izklaidēties kompānijās. Dīkstāves laika pavadīšana dos jums neiztērējamu naudas summu. It īpaši tas attiecas uz pirmdienu, trešdienu un ceturtdienu. Pašlaik aizņemties nav vēlams, kā arī atcerēties esošos parādus. Tas varētu būt iemesls vilties, ko izraisa finanšu sabrukums.

Nedēļas beigas ir daudz veiksmīgākas. Spēcīgs Saturns palīdzēs sasniegt jūsu mērķus ar slepeno diplomātiju. Astrologi šo periodu sauc par lielisku laiku psiholoģijas un pašpilnības izpētei. No 11. līdz 13. maijam klausieties savu intuīciju – tā tevi nemaldinās.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka mierināt savus centienus. Šonedēļ jums būs tendence iet uz priekšu, lai sasniegtu savus mērķus par katru cenu. Jebkādi šķēršļi ceļā vai nesaskaņās ar jūsu viedokli tiks uztverti kā naidīgs izaicinājums, kas ir signāls uzbrukumam.

Vājās Veneras periodā pazemotās cieņas sajūta ir ļoti raksturīga jūsu zīmes pārstāvjiem. Septiņas dienas jūs jutīsieties, ka vēlaties pazemot, apvainot, sabojāt savu reputāciju, nicināt. Astrologi saka, ka šajās aizdomās daļa tiks veidota jūsu prātā, kam nav nekāda sakara ar realitāti. Tātad jūs varat darīt sev kaitējumu, provocējot konfliktus, ja tas ir lieks. Zvaigznes iesaka strādāt pie pašcieņas, atbrīvoties no neapmierinātības sajūtas ar sevi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment