Sieviešu Horo***ps nedēļai no 7. maija līdz 13. maijam – laimīga nedēļa

Sievietēm ir nepieciešams enerģētikas atbalsts, jo enerģijas izmaksas sievietēm ir augstākas nekā vīriešiem. Maijs ir pilnā sparā, brīvdienas ir beigušās. Ir nepieciešama jauna atbalsta daļa no zvaigznēm.

No 7. līdz 13. maijam astrologi iesaka skaistā dzimuma pārstāvēm pareizi sadalīt spēkus. Tomēr nav nepieciešams veikt biznesa grafiku, taču, ja tas palīdz jums atrast pareizo līdzsvaru, jums vajadzētu pieņemt šādu taktiku. Lielākā daļa meiteņu un sieviešu vēlas uzzināt nākotni uz priekšu, bet tagad labāk nav skatīties tālāk pār notikumu horizontu, jo astrologi iesaka koncentrēties uz pašreizējo laiku, kas ir tagad.

Lasi arī: Maska matu augšanai.

Planētas un zvaigznes tagad atrodas stabilitātes stāvoklī. Saule Vērši ir mierīga. Mēness būtībā būs spēcīgāks par normālu, kā arī būs stabils. Šī nedēļa būs saprotama, un notikumi ir diezgan paredzami.

Auns

Astrologi iesaka jums meklēt mīlestību, ja jūs esat viena. Protams, jums tas ir vieglāk, nekā vīriešiem, taču tas nenozīmē, ka jums pašām ir jāmeklē attiecības. Ļaujiet vīriešiem apbrīnot jūs pilnīgi. Ļaujiet katram parādīt jums līdzjūtību. Pieņemiet to ar cieņu un nevilcinieties ar atbildēm uz jautājumiem par to, ko jūs domājat par attiecībām.

Rokas un sirds piedāvājums var notikt jebkurā laikā no otrās puses. Ja tas tā nav, tad kaut kas cits pārvērsīs jūsu dzīvi. Esiet uzmanīgas, jo krišana vienmēr ir sāpīgāka nekā piecelšanās. Palieciet uzticīgas saviem principiem un nevilcinieties būt radošas, jo Saule atrodas Vērsī un ir mēreni spēcīga, pozitīva. Mēness tikai traucē tevi, izraisot garastāvokļa svārstības. Par laimi, emocionālo uzliesmojumu var paredzēt ilgi pirms vētras sākuma.

Lasi arī: Zodiaka zīme Auns: darbs un finanses

Vērsis

Mēness ir spēcīgs, tāpēc viss būs kārtībā. Īpaši spēcīgas dienas ir trešdiena, ceturtdiena un piektdiena, jo nakts gaisma šajās dienās būs jūsu zodiaka zīmē. Būs nepieciešama līdzjūtība pret cilvēkiem ap jums, jūsu sievietes raksturu, kas būs nepieciešams divreiz tik daudz. Patiesībā šiem apkārtējiem cilvēkiem būs nepieciešama jūsu atzinība. Šis ir lielisks laiks, lai pierādītu visu savu spēku, iegūtu cieņu, lai apstiprinātu savus vārdus un darbus.

Nemēģiniet uzzināt nākotni. Spēcīgs Marss Mežāzī neļaus jums, jo jūs visu vērtēsiet pēc sevis. Jebkura nākotnes novērtēšana būs nepatiesa, sagrozīta. Atcerieties, ka tikai pozitīvas emocijas var palīdzēt jums izvairīties no nepatikšanām. Agresija un nežēlība ir melnās joslas sākums jums.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment