Horoskops vientuļajām sievietēm – esi nabadzīte vai tomēr dzīves valdniece?

 

AUNS

Par vienatnes iemeslu var būt, piemēram, Auna zīmē dzimušas sievietes kareivīgas amazones raksturs. Sievietēm Auniem attiecībās raksturīga tieksme pašapliecināties. Viņas lepojas ar uzvarētajām kaujām. Partnerattiecības šīm dāmām ir kas līdzīgs boksa ringam. Tā kā Auni ir uguns zīme, tu sapņo par ugunīgām attiecībām, kas bieži vien sāpīgi apdedzina partneri, bet pašai sagādā galvas sāpes.

VĒRSIS

Attiecības var neizdoties pārāk merkantilas pieejas dēļ. Vērša zīmē dzimušas sievietes sapņo par vīrieti “ar kvalitātes zīmi”, kas bez liekām runām kļūst par viņu privātīpašumu. Un tajā viņas ir nelokāmas. Bet vīrieši nav gatavi kļūt par tavu īpašumu bez ierunām! Toties sieviete Vērsis iebildumus nesaprot.

DVĪŅI

Attiecību neesamību, iespējams, var izskaidrot ar Dvīņu nepatiku pret noslēgtu telpu, un laulība Dvīņiem atgādina kaut ko tamlīdzīgu. Vai tad gaisu var noturēt rokās? Mainīgā stihija prasa partneru un iespaidu maiņu, un ne katrs vīrietis spēj to izturēt. Jūsu gadījumā oficiālu laulību var aizstāt, piemēram, ar virtuālām attiecībām. Arī iepazīšanās vietnes ir domātas tev!

VĒZIS

Vientulības iemesls visdrīzāk ir tas, ka Vēža zīmē dzimusi sieviete attiecības uztver ļoti nopietni un var otru cilvēku nosmacēt ar savu mīlestību, turklāt tiecas uzspiest savu viedokli. Tavu zīmi pārvalda Mēness, kas turklāt nozīmē arī ātru apvainošanos. Tev vajadzīgs partneris, ar kuru vienmēr jutīsies kā aiz mūra sienas, bet biežāk gan trāpās “kartona nožogojumi”.

LAUVA

Tev var piemist kolosāla pašapziņa līdz pat dievišķas izredzētības apmēriem. Harismātiskā ugunīgā enerģija prasa no apkārtējiem pastāvīgu sajūsmu. Tu proti radīt šovu no katra notikuma: melodrāmu, traģēdiju, fantasmagoriju, atkarībā no tā, kāds tev noskaņojums. Savā “praidā” citas sievietes tu nepacietīsi! Un tāpēc var gadīties, ka monologu runāsi tukšā teātrī.

JAUNAVA

Jaunava var attapties salaulāta ar savu darbu. Tiklīdz Jaunava atver durvis uz attiecību pasauli, tā ieciklējas uz viņa vajadzībām, kas savukārt bieži liek atteikties no tām vispār. Jaunavas parastais prāta stāvoklis ir kārtības mīlestība, bet kuram normālam vecim patiks likties sterilā gultā? Par vienīgo vēlēšanos kļūs tieksme aizbēgt.

Lasi vēl: Ar šīm 4 Zodiaka zīmēm vari veidot ilgstošas attiecības!

SVARI

Zodiaka aplī Svari ir slaveni ar spēju novērtēt situāciju no pretējiem skatpunktiem. Problēma nav tajā, ka Svariem nav neviena, ko izraudzīties, bet tajā, ka šis solis nozīmē atteikšanos no citiem variantiem, un tas no tev nav pieņemams. Tā nu Svari meklē ideālo partneri. Vērts aizdomāties, cik ideāla esi tu pati!

SKORPIONS

Skorpioni mīl tik dziļi, ka partneris no tā nobīstas. Turklāt Skorpioni spēj atklāt melus labāk par jebkuru Šerloku Holmsu. Nodevības jautājumos Skorpioniem nav noilguma termiņa. Reiz ievainotais pašlepnums neļauj Skorpionam mierīgi dzīvot līdz mirklim, kamēr pāri darītājs necietīs tādas pat (vēlams, lielākas) mokas no to indīgā dzēliena.

STRĒLNIEKS

Strēlniekam monogāmas attiecības var šķist garlaicīgas, un, kamēr vien var, šajā zīmē dzimusi sieviete no laulībām izvairās. Kentauru apseglot nav viegli! Strēlnieka zīmes valdnieks ir Jupiters, kas apveltījis viņu ar pārliecīgām gaidām. Strēlnieka zīmē dzimušām sievietēm vajadzīgas spilgtas un piesātinātas attiecības. Viņas labāk krastā gaida “sārtās buras” līdz laikam, kad sāks nest pensiju.

MEŽĀZIS

Par vientulības iemeslu var kļūt vai nu karjeras veidošana, vai vēlēšanās valdīt. Gan vienā, gan otrā gadījumā Mežāzis rīkojas skarbi. Vīrietim neizdodas pārvarēt vai salauzt akmens sienu, ar kuru Mežāža zīmē dzimušas sievietes aizstāv savas tiesības uz vientulību. Mežāžiem ir grūtības ar uzticēšanos, sadarbošanos un mīlestību, tāpēc vieglāk izvairīties no emocionālām saitēm.

ŪDENSVĪRS

Vientulība ir viņa vētrainās dabas rezultāts. Ūdensvīra zīmē dzimušām sievietēm patīk neformālas attiecības bez pārliecīgām saistībām. Visdrīzāk viņas lepojas ar savu izteikto individuālismu, dod priekšroku dzīvot, nedomājot par to, ka nav piemērotas ģimenes dzīvei ārkārtējā nepraktiskuma dēļ. Ūdensvīra ekscentriskums vairāk piemērots draudzīgām nevis laulāto attiecībām.

ZIVIS

Zivīm vientulība var būt gan apzināta, gan neapzināta izvēle. Zivis attur bailes kļūt atkarīgām, jo ikviens cilvēks, ar kuru šajā zīmē dzimušas sievietes veido attiecības, viņuprāt, lien dvēselē, “nenovelkot netīros apavus”. Zivis ir pati noslēpumainākā zodiaka zīme. Viņām patīk dzīvot bez noteikumiem un rīkoties saskaņā ar instinktiem. Vienkāršāk aizstāt attiecības ar ilūziju pasauli…

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment