Ideālas meditācijas noteikumi: kā izvēlēties praksi pēc dzimšanas datuma

Ja tev šķiet, ka laime ir novērsusies un dzīve gājusi lejup, meditācija par dzimšanas datumu palīdzēs attīstīt apziņu, atjaunot iekšējo līdzsvaru un padarīt tavu dzīvi daudz laimīgāku.

Meditācija ir īpašs prāta un ķermeņa stāvoklis. Tas palīdz koncentrēties uz svarīgiem dzīves aspektiem, atjaunot spēkus un atjaunot iekšējo harmoniju. Ideālās meditācijas noteikumi ir pieejami ikvienam. Prakse ļaus paskatīties uz savu dzīvi citādāk, apzināties, kas ar tevi notiek, iet pareizo dzīves organizēšanas ceļu. Ar numeroloģijas palīdzību varat uzzināt, kura meditācija jums ir piemērota. Viss, kas nepieciešams, ir pievienot dzimšanas datuma ciparus, līdz iegūstat vienu viencipara ciparu.

Numerologi uzskata, ka piemērs būs daudz skaidrāks. Pieņemsim, ka esat dzimis 1975. gada 16. septembrī . Dzimšanas datuma ciparu kods izskatās šādi: 1+6+0+9+1+9+7+5=38; 3+8=11; 1+1=2. 2. numurs – ceļvedis, kas pastāstīs visu par praksi, kas attīra un skaidro prātu.

Lasi arī: Kāpēc sievietei, kuras skaistums izplēn, likt pie spoguļa orhideju

Lasi arī: Pievienoju ūdenim pāris pilienus un aplaistīju orhidejas, tagad uz palodzes ir īsts ziedu ūdenskritums

Skaitlis 1 ir teta. Teta meditācija ir dziļas relaksācijas stāvoklis, kas sniedz jums izpratni par cēloņiem un sekām jūsu dzīvē. Tas sniedz atbrīvojumu no bailēm, radošumu un iedvesmu, palīdz garīgajai izaugsmei, kā arī paaugstina intelekta līmeni un spēju paredzēt notikumus. Iesācējiem šī prakse var šķist sarežģīta, jo tā prasa iedziļināšanos pašhipnozē . Meditācija paver ceļu uz pasauli, kurai nav nekāda sakara ar materiālu, tāpēc jums būs jāpieliek pūles, lai to apgūtu. Taču iespējas, kas pavērsies tavā priekšā, ir pavadītā laika vērtas.

Skaitlis 2 ir mandala. Šī ir spēcīga katarsiska tehnika, kas rada enerģijas loku, kas identificējas ar savu enerģijas lauku. Mandalu vari izveidot pats no ornamenta, zīmējuma, papīra vai diega. Zīmējumā iestrādātie simboli aktivizē iekšējās enerģijas un smalkās struktūras, novirzot uzmanību no ārpasaules uz iekšējo pasauli, kas veicina dzīves laimes, mīlestības un labklājības atrašanu.

Skaitlis 3 – dziedošās bļodas. Tibetas bļodas ir dziļas meditācijas līdzeklis, kas veicina iekšējo izaugsmi. Bļodas ir izgatavotas no īpaša metālu sakausējuma, kas ļauj iegūt neparastu skaņu. Skaņas frekvences atjauno harmoniju un uzlabo dzīvi. Tas ļauj dziedināt garīgajā, enerģētiskajā un fiziskajā plānā. Jūs varat atrast atbilstošus ierakstus un klausīties tos atpūtai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment