Kāpēc sievietei, kuras skaistums izplēn, likt pie spoguļa orhideju

Ziedoša orhideja mājā ir jebkuras mājsaimnieces apbrīnas objekts. Šis zieds izrādās diezgan prasīgs, jo tam ir nepieciešama pareiza laistīšana, pietiekams apgaismojums un piemērota augsne. Šeit lomu spēlē pat gaisa mitrums.

Bet kaprīzas orhidejas ziedēšana ir visu rūpju vērta. Tāpēc daudzi šāda skaistuma mīļotāji bez vilcināšanās to iegādājas mājām. Tomēr orhideja ir telpaugs, kas var ietekmēt mājas enerģiju. Dažreiz uz labu, bet dažreiz uz sliktu.

Orhideja mājā

Skaista orhideja piesaista apbrīnas pilnus skatienus. Bet tajā pašā laikā daži cilvēki zina, ka tas var gan nest laimi cilvēkam, gan pārvērsties par problēmu avotu. Vismaz tā saka eksperti, kas iesaistīti labvēlīgas atmosfēras radīšanā mājā. Par ko viņi brīdina?

Ja jūs apzinīgi pieskatāt ziedu un augs turpina vīst, tas nozīmē, ka mājā ne viss ir labi, un orhideja to jūt. Var gadīties, ka šeit dzīvojošie slēpj no jums kādus sliktus darbus vai nodomus. Labā atmosfērā jūtīgā orhideja uzvedas brīnišķīgi un zied par prieku ikvienam.

Lasi arī: Pievienoju ūdenim pāris pilienus un aplaistīju orhidejas, tagad uz palodzes ir īsts ziedu ūdenskritums

Lasi arī: Vīrietis steidzās uz darbu, kad pie viņa pienāca ubadzīga vecmāmiņa. Viņš sastinga, ieraugot auskarus viņas ausīs

Orhideja īpaši labi ietekmē daiļā dzimuma pārstāves. Augs izglābs savu īpašnieku gan no nepatikšanām, gan no slikta garastāvokļa. Ja jūs noliksiet ziedu pie spoguļa, tas palīdzēs sievietei atklāt un uzlabot savu skaistumu un pat paildzināt jaunību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment