Igora Večerska rūnu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. jūnijam visām zodiaka zīmēm

 

Dvīņi – Turisaz otrādi, Yera un Soulou

Dvīņiem nākamajā nedēļā jākoncentrējas uz galvenajām lietām un uzdevumiem. Ir jāpārvar dažas grūtības un šķēršļi, taču rezultāts ir tā vērts. Jūsu pūles un iespējas palīdzēs sasniegt augstumus, turklāt vairākos projektos vai jomās vienlaikus.

 

Vēzis – Hyera, Nautiz un Vunyo

Vēžiem savi spēki un enerģija būtu lietderīgāk jātērē dažādām lietām un jāsasniedz mērķi. Jūsu darbaholisms, protams, ir labs, taču tas ir pilns ar pārmērīgu darbu un līdz ar to arī slimībām. Šādā stāvoklī jūs noteikti neko nevarat izdarīt. Tāpēc pareizi novietojiet akcentus un prioritātes, kā arī sastādiet plānu visai nedēļai, atstājot tajā pietiekami daudz laika atpūtai.

 

Lauva – Eyvaz, Mannaz un Uruz

Lauvām būs visas iespējas sevi pierādīt, parādīt savu talantu sadarboties ar citiem, kā arī gatavību pārmaiņām. Tuvākajā nedēļā arī varēsi īstenot kādu no saviem lolotajiem sapņiem un gūt panākumus.

 

Jaunava – Gebo, Inguz un Dagaz

Jaunavām ir jāsadarbojas ar citiem pēc iespējas harmoniskāk, parādot sevi kā daļu no draudzīgas un profesionālas komandas. Šajā laikā jums būs jāatvadās no kaut kā vai kāda. Nenožēlo un neatskaties. Virzieties uz jauniem mērķiem un bagātākām attiecībām.

 

Svari – Yera, Raido un Perto

Šis periods priecēs Svarus ar jaunām iespējām un izredzēm. Galvenais ir pareizi sadalīt savus resursus, tostarp enerģiju. Galu galā jūsu pūles prasīs gan jaunus uzdevumus un projektus, gan jau agrāk iesāktos darbus. Mēģiniet atrast līdzsvaru šajā visā. Neapstājies pie tā, turpini virzīties uz priekšu.

 

Skorpions – apgrieztais Uruzs, Yera un Soulou

Skorpioniem nepietiek resursu visu plānu un uzdevumu īstenošanai. Tāpēc sāciet ar galveno un rīkojieties prioritārā secībā. Nepārvērtējiet savas spējas un neuzņemieties pārāk daudz. Šajā laikā labāk ir veikt analīzi un plānošanu.

 

Strēlnieks – Dagaz, Soulu un apgrieztais Otāls

Strēlnieka dzīvē šis būs grūts posms, kad tev ļoti nepieciešams atbalsts. Jums vajadzētu pareizi noteikt prioritātes, nevis novērst uzmanību no sīkumiem. Savāc visus spēkus un dari to, kas tev šobrīd ir patiešām svarīgs.

Mežāzis – apgrieztā Berkana, Raido un Isa

Mežāži pēdējā laikā taupa savu enerģiju un strādā maigā režīmā. Ir pienācis laiks atdot sevi visu, izmantojot nākamās nedēļas iespējas. Iespējams, dažas vecas problēmas ir jārisina jaunā un pat neparastā veidā.

 

Ūdensvīrs – Raido, Uruzs un Hagalazs

Ūdensvīriem nākamajā nedēļā vajadzētu mērenēt savas vēlmes un ambīcijas. Tu esi ideju un enerģijas pilns, taču centies to nepadarīt destruktīvu. Rūpīgāk plānojiet savas lietas un novirziet savu enerģiju radīšanai.

 

Zivis – apgrieztā Berkana un Fehu, Dagaz

Zivīm jārisina finanšu jautājumi. Neatlieciet tos uz vēlāku laiku, jo tas ir pilns ar procesa aizkavēšanos un jaunām problēmām. Turklāt, pareizi izmantojot šī perioda iespējas, tu kā magnēts piesaistīsi arvien grandiozākas iespējas un kļūsi patiesi veiksmīgs. Galvenais ir nebūt slinkam un nedomāt, ka viss vēl būs un vari pagaidīt. Nav pienācis laiks atpūsties. Strādājiet smagi, un jūs to nenožēlosit.

COMMENTS

Leave a Comment