Interesanti: 4 ikdienišķas lietas, kuras dīvainā veidā ietekmē Tavu dzīvi

Apēd apelsīnu, lai uzlabotu elpošanu

Ikviens, kurš dzīvo pilsētā, atzīs, ka gaiss nav tik tīrs kā gribētos un bieži vien, ejot ārā no mājas, lai paelpotu “svaigu gaisu”, mēs uzņemam lielu daļu netīrumu un izplūdes gāžu. Tomēr ir atklāts, ka ikdienišķā C vitamīna deva palīdz plaušām attīrīties un darboties labāk.

“Tvīto”, lai nomestu svaru

Tu esi tikai 140 zīmju attālumā no tā, lai nomestu kādu lieku kilogramu no sava ķermeņa. Zinātnieki pētīja 96 svara vērotāju dalībniekus, kuri vēlējās nomest liekos kilogramus. Vidēji, katrs no šiem dalībniekiem, kurš lasīja vai uzrakstīja tvītus par veselīgu svaru, veselību vispār, uz katriem 10 tvītiem, nometa 0.5% no sava svara.

 Atstāj savu mobilo telefonu kabatā

Nav vērts satikties ar kādu, kuru tu labprāt iepazītu, ja tu jau pirmajās sekundēs sabojāsi noskaņu, uzliekot uz galda savu telefonu. Tas padara tevi mazāk pievilcīgu. Tādā veidā, ka tu nebūsi īsti iesaistījies sarunā, jo ik pa laikam skatīsies savā telefonā, zūd intimitāte. Tas attiecas arī uz tādiem, kuriem ir jaunākie Iphone.

Paskrien, pakusties, lai nostiprinātu savas zināšana

Galvenais nosacījums, lai efektīvi apgūtu kādu jaunu prasmi, ir tāds, ka uzreiz pēc jaunās informācijas iegūšanas un pielietošanas ir jādodas 20 minūšu aktīvā treniņā. Tā var būt aerobika, skrējiens uz skrejceliņa vai lēkšana ar lecamauklu. Šādas aktivitātes palīdz jaunajām prasmēm “iecementēties” smadzenēs.

Avots: menshealth.co.uk

Leave a Comment