Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

buda-664x442

Mēs visi cenšamies saprast, kāda ir mūsu sūtība. Ja palīgā nenāk intuīcija, tad, kā izrādās, var prasīt padomu zvaigznēm, jo, balstoties uz to, kāda ir Tava zodiaka zīme, tās var pateikt priekšā, kāda ir Tava sūtība uz šīs pasaules. 

Kas ir karma? Tas ir Visuma likums, kas ļauj pēc cilvēka darbībām noteikt viņa likteni. Viss atkarīgs no tā, vai šīs darbības ir labas vai sliktas. Mums ir jāuzņemas atbildība par visām darbībām mūža garumā un jāpilda savi karmiskie uzdevumi, tāpēc mēs Tev piedāvājam noskaidrot, kāda ir katras horoskopa zīmes sūtība un šie uzdevumi.

 

Auns (21.03 – 20.04)

Katrs no mums dzīves laikā tā vai citādi cenšas saprast, kāda ir viņa galvenā vērtība. Un tikai Aunam tas ir galvenais dzīves mērķis. Atrast dzīves jēgu – ar to viņš nodarbojas visu mūžu.

Auns meklē jēgu visu laiku, ar galvu metoties iekšā dzīvē. Viņš tic – jo vairāk piedzīvos, jo vairāk uzzinās par sevi. Un tas tā patiešām ir – līdz zināmam līmenim. Taču pienāk laiks, un Aunam nākas ielūkoties sevī, lai saprastu, kas patiešām virza viņa darbības, un kādus uzdevumus sagādā Liktenis šajā dzīvē.

Visbiežāk Aunam nav obligāti pastāvīgi jādzīvo darbībā, lai saprastu sevi un savus karmiskos uzdevumus šajā dzīvē. Ja viņš prot pārvarēt sava Zemākā Es noslieces, tad spēs arī atrast sevī Augstākā Es spēku un gudrību – vīrišķību, atvērtību un cēlsirdību.

Ja Auns to paveiks, tad pat šajā dzīvē viņš nekad nejutīsies atstāts, tieši otrādi – vienmēr izjutīs savu saistību ar augstāku spēku. Aunam ir jātiecas pēc līderības un jācenšas īstenot visus savus talantus.

Turklāt ir nepieciešams apspiest sevī zemākās tieksmes un egoistiskas vēlmes, kas var novērst uzmanību no virzības uz lielu mērķi – doties pa pilnveidošanās ceļu. Kad Auns atrodas sava Zemākā Es ietekmē, viņš pastāvīgi pašapliecinās, mēģina ņemt no dzīves visu, ko iespējams. Auns ir nepacietīgs – viņš grib dabūt to, ko vēlas, un tad, kad to vēlas.

Cilvēks, kas cenšas apmierināt savas vēlmes to rašanās brīdī – tāds ir Zemākais Auns, kas netiecas atrisināt savus karmiskos uzdevumus un rada sev negatīvu karmu.

Ja Auns nejūt savu sūtību, viņš apvainojas un nokļūst ārkārtīgi nepatīkamā stāvoklī. Kareivīgais pretrunu gars, aizkaitināmība var pamudināt Aunu uz agresīvu darbību, kas atgrūž apkārtējos, un rezultātā viņš paliek viens. Ja Auns ar aklu apņēmību turpina sekot nepareizajiem mērķiem, tad pa ceļam viņš zaudē visu, kas viņam patiešām dārgs.

Dažkārt Auns pārlieku ieciklējas uz savu nozīmīgumu. Viņš baidās, ka patiesībā nav nekas īpašs. Tādējādi Auns veic darbības, kas nav nepieciešamas, un tērē tam dārgo laiku, ko viņš varētu izmantot ar lietderīgāk.

Aunam dziļāk jāieskaitās pašam sevī – tikai tā viņš varēs tikt galā ar bailēm izrādīties nenozīmīgam. Tā vietā, lai pierādītu savu nozīmīgumu pasaulei, viņam jāvelta laiks nodarbēm, kas svarīgas viņam pašam. Meditācija un pašanalīze sākumā Aunam var šķist grūta, taču ar to palīdzību viņš spēs pavirzīties uz priekšu savā attīstībā un atrast savu īsto Es.

Vēl viens ticams nepareizas uzvedības scenārijs – Auns steidzina notikumus, paļaujas tikai uz sevi, neievērojot Likteņa zīmes un dzīves ritējumu, un galu galā ietriecas ķieģeļu sienā. Nespēja iepriekš pārdomāt savu rīcību kļūst par iemeslu daudzām nepatikšanām, kurās nonāk Auns.

Kad Auns sāk izprast savu sūtību un saprot, cik svarīgi ir ielūkoties nākotnē un iztēloties savu darbību iespējamos rezultātus (tostarp arī iespējamās problēmas), kad viņš mācās pārvarēt savu Zemāko dabu, kas mudina viņu uz egoistisku un ļaunu rīcību, viņa dzīve izveidojas labvēlīgi un laimīgi. Tieši Augstāko dabu katram Aunam ir jāatrod sevī un jāseko tai. Kad tas notiek, viņa dzīve kļūst par uzvaru un panākumu virkni, kas pārsteidz un kuru apbrīno pats Auns un viņa apkārtējie.

Par Auna galveno vārdu jākļūst vārdam “pacietība”. Ja Auns ir iepriekš apdomājis savu rīcību, viņš, visticamāk, ir rīkojies saskaņā ar sava viedā Es rīkojumiem. Viņš spēs noteikt, kur var nirt un kurai vietai labāk iet ar līkumu. Turklāt kādā jaukā dienā dzīve var pavērst pret Aunu savu skaisto pusi, tomēr nevienam nav lemts to no Likteņa panākt ar spēku.

Izjūtiet priekšrocības, kādas sniedz pacietīga attieksme pret dzīvi. Ja notikumus nesteidzina, Visumam parādās laiks, lai savāktu savu enerģiju un nosūtīt to, lai Jums palīdzētu. Turklāt jāsaprot, ka pacietība un bezdarbība nav viens un tas pats, un tieši pacietīga attieksme pret dzīvi, nevis bezdarbība raksturo aktīvu un gudru cilvēku.

 

 

Vērsis (21.04 – 21.05)

Katrs cilvēks dzīves gaitā nonāk pie secinājuma – galvenās vērtības ir viņa paša dvēselē. Un dzīve vienmēr dod cilvēkam to, kas viņam patiešām vajadzīgs.

Vērsis spēs sasniegt dzīves un iekšējo pilnību, ja iemācīsies sevi novērtēt un būt pateicīgs par visu, ko viņam dod dzīve. Vērsim ir jāzina – nav svarīgi, kas notiek apkārt, – viņš vienmēr spēs sevi aizsargāt un gūt panākumus, smeļoties spēkus pats sevī.

Vērsis visbiežāk zina, kā no sīkām sēkliņām izaudzēt īstas vērtības savā dvēselē un dzīvē. Vērsim jāsaskata un jāmāk izmantot tie resursi, kuri viņam ir, – tad viņš vienmēr spēs padarīt savu dzīvi komfortablu un drošu. Vērsim ir ļoti svarīga turība – vairāk nekā jebkurai citai zīmei. Turklāt viņš pārāk tiecas pēc mierīgas dzīves.

Šo atkarību pārvarēšana arī ir galvenie visu Vēršu uzdevumi. Vairākums no viņiem zina, kā veidot un vairot bagātību, un ar sev raksturīgo praktiskumu pastāvīgi sev vaicā: “Kāds no tā būs labums?” Vērsis, kas sapratis savu karmisko uzdevumu, saskata visas ārējās pasaules iespējas, zina, kā var izmantot tās un pats savus resursus, un tāpēc saprot, kā nodrošināt drošību un komfortu sev un saviem tuvajiem.

Jo vairāk Vērsis pretojas nabadzībai iekšēji un ārēji, jo smagāki Likteņa triecieni viņu piemeklē. Vērsim ir jāsaprot, ka tikai izjūtot vajadzību pēc kaut kā, var saprast, kas ir patiesa turība un drošība. Tās var būt materiālās grūtības, atzinības trūkums no apkārtējiem vai nelaimīga mīlestība. Vērsis paniski baidās izjust trūkumu jebkurā jomā – taču tieši vajadzība spēj viņam daudz ko iemācīt. Iemācīties mierīgi attiekties pret vajadzību arī ir Vērša galvenais uzdevums šajā dzīvē.

Kad Vērsis uzskata, ka viņam kaut kā trūkst (ņemiet vērā – tieši uzskata, nevis viņam trūkst), viņš visus spēkus velta tam, lai šo trūkumu aizpildītu. Šajā cīņā Liktenis māca Vērsi saprast patiesības nozīmi: turība cilvēka dzīvē var parādīties tad, kad tā parādīsies viņa dvēselē (tas vienādā mērā attiecas arī uz citām zodiaka zīmēm). Ja Vērsis rod sevī spēkus atteikties no tā, kas viņam patiesībā nav vajadzīgs, viņam paveras jauni apvāršņi.

Trūkuma sajūta ir spēcīgs stimuls meklēt papildu resursus (sevī vai ārējā pasaulē). Vērsim ir jāsaprot, ka viss, kas viņam patiešām ir vajadzīgs, jau ir viņā pašā. Un to pierādīt spēs tikai viņa personīgā pieredze – Vērsis netic nevienam, izņemot sevi pašu. Ar katru dienu Vērsim arvien vairāk jāpārliecinās, ka viņam piemīt visi dotumi, kas nepieciešami, lai nodrošinātu sev mierīgu dzīvi.

Vairumam Vēršu ir viss, kas viņiem vajadzīgs dzīvē, taču tas nenozīmē, ka viņiem ir viss, ko viņi vēlas. Un tāpēc daudzi no viņiem uzskata, ka viņiem kaut kā trūkst. Vērsis var neievērot, ka viņam jau ir viss, kas vajadzīgs, jo viņš grib daudz vairāk. Viņam jāiemācās vēlēties to, ko viņš var dabūt, un tad Liktenis viņu palutinās.

Vērsim ir jāsaprot: mieru un pārliecību var atrast tikai sevī pašā, nevis ārējā pasaulē. Turklāt viņam jāapzinās, ka cilvēka kā personības nozīmīgumu nenosaka viņa bankas konta stāvoklis. Vērsis iegūst laimi un mieru, ja materiālā drošība kļūst nevis par nepieciešamību, bet vēlamu dzīves stāvokli.

Lasi arī: Cik ilgu laiku jāguļ katrai vecuma grupai, lai tu nekaitētu savai Vese***ai

Vērša laimes noslēpums ir prasme būt pateicīgam. Šī sajūta ne tikai ļaus viņam tikt galā ar trūkuma sajūtu, bet arī atvērs iekšējos resursus un palīdzēs saskatīt un izmantot tos resursus, kādi ir apkārtējā pasaulē. Pateicības jūtas palīdz cilvēkam atvērties Visuma enerģijai. Tikai cilvēks, kas spēj būt pateicīgs par to, ar ko viņu apveltījis Liktenis, var atklāt sevī Augstāko apziņu un atrast pareizu pielietojumu visiem saviem iekšējiem spēkiem. Augstākā apziņa palīdzēs Vērsim ieraudzīt visas iespējas, no kuru izmantošana novedīs pie panākumiem.

Kad Vērsis atrod pārliecības avotus pats sevī, viņš sāk dzīvot harmonijā pats ar sevi, iegūst patiesu bagātību. Viņam jāiemācās pārvarēt vajadzības un neaizsargātības sajūtu, jāiemācās būt pateicīgam – tad viņam par ierastu stāvokli kļūs garīgās pilnības stāvoklis un viņa galvenais karmiskais uzdevums būs izpildīts.

 

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Mēs visi dzīves laikā uzzinām, ka Dievam (tāpat kā cilvēkam) ir daudz iespēju sevi izpaust. Dvīņi nāk šajā pasaulē, lai to saprastu.

Kad Dvīņi ceļo vai atrod sev jaunas intereses, viņiem katrā lietā jāatrod Gara klātbūtne. Dvīņi dzimst ar zināšanām par pasaules un cilvēka dvēseles duālismu, par to, ka katrā no mums mīt labums un ļaunums, tumsa un gaisma, kā arī apjauš, ka Dievs ir kaut kas pastāvīgs, nemainīgs.

Dvīņu galvenais karmiskais uzdevums ir atklāt, ka Dievs mīt it visā. Lai arī ar ko Dvīņi darbotos vai mācītos, viņi vienmēr cenšas atbildēt uz diviem galvenajiem jautājumiem: “Kas es patiesībā esmu?” un “Kāda ir dzīves jēga?” Dvīņu īpatnība ir tā, ka viņi var sevi atrast jebkurā jomā, taču ne visās uzreiz.

Dvīņiem vajag pārvarēt kārdinājumu nodarboties vienlaicīgi ar visu, jo šādi viņi tukši tērē savu enerģiju un zaudē saikni ar sevi. Dvīņiem ir jāiemācās pilnībā nodoties lietai, ar kuru viņi nodarbojas konkrētajā mirklī. Tikai tā viņi varēs realizēt katru no saviem daudzajiem talantiem, padarīt interesantu savu dzīvi, nevis mētāties pa to, meklējot jaunas intereses. Tad Dvīņi savā dvēselē ieraudzīs tādus dziļumus, kurus var pētīt visu dzīvi. Galvenais Dvīņu uzdevums ir atrast sevī spējas, ar kuru palīdzību iespējams pārveidot pasauli sev apkārt, nevis mēģināt mainīt sevi, uzkrājot ārējus iespaidus.

Dvīņiem jāiemācās apspiest sevī vēlmi vienlaikus nodarboties ar visām lietām, tikties ar visiem cilvēkiem, kas viņiem interesanti. Tikai tā viņi varēs jebkurā situācijā atklāt sevī kaut ko jaunu. Dvīņi cenšas atklāt sevi caur dzīves pieredzi un bieži domā, ka tieši nākamajā jomā, kurā vēl nav pamēģinājuši spēkus, atradīs sevi. Nepieciešams pārvarēt šo savas personības iezīmi.

Ja Dvīņi to nedara, viņiem nepietiek laika un pacietības, lai atklātu visus savus talantus vienā jomā. Viņi pastāvīgi lēkā no vienas nodarbošanās uz citu, palaiž garām daudzsološas iespējas un sagrauj lieliskas attiecībās, jo domā, ka priekšā viņus gaida kaut kas interesantāks. Laikam ritot, Dvīņiem var parādīties vilšanās sajūta, sajūta, ka viņi ne tā ir sapratuši paši sevi, ka Liktenis pret viņiem ir netaisnīgs un viņu dzīve nav izdevusies.

Ja Dvīņi iemācīsies atdot visus spēkus tam, ar ko nodarbojas konkrētajā brīdī, viņi atradīs savu iekšējo Es. Prasme koncentrēties uz vienu lietu ir galvenā Dvīņu mācībstunda šajā dzīvē.

Pārvarēt pastāvīgu vēlmi nodoties burziņiem un izklaidēm ir vēl viens Dvīņu dzīves uzdevums. Garlaicība biedē viņus līdz Nā*ei! Dvīņi uzskata, ka dzīve kļūs neinteresanta, bezkrāsaina un bezjēdzīga, ja viss apkārt – cilvēki un notikumi – pastāvīgi nemainīsies kā kaleidoskopā. Dvīņi pastāvīgi bažījas, ka tad, ja viņu dzīvē ienāks rutīna un vienveidība, viņi to vairs nespēs padarīt interesantu, un tad viņu zinātkāre, vēlme pēc kaut kā jauna, intelekts un enerģija tiks nomākti.

Bailes sajust garlaicību attur Dvīņus no tā, ka viņi pilnībā velta sevi vienai lietai vai pārāk pieķeras vienam cilvēkam. Viņi cenšas atstāt durvis atvērtas visām iespējām – stāvot ar vienu kāju vienā lietā, bet ar otru kāju viņi ir gatavi nodoties nākamajai, aizraujošākai lietai. Dzīvojot ar vienu cilvēku, viņi pastāvīgi flirtē ar citiem – ja nu blakus parādīsies kāds cits, interesantāks!

Tomēr šāda attieksme pret pasauli nevar virzīt Dvīņu pa garīgās izaugsmes ceļu. Virspusēja attieksme pret visu traucē viņiem pilnveidoties. Pēc dažādu notikumu un piedzīvojumu virknes Dvīņi ir tajā pašā vietā, kur sākumā – viņu apziņa paliek iepriekšējā līmenī, jo nevienai lietai viņi nenododas pilnībā. Tāpēc Dvīņi izvairās no problēmām un grūtībām, bēg no situācijām, kurās nepieciešams izrādīt savas labākās kvalitātes.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kas spēj redzēt nākotni sapnī!

Šā iemesla dēļ viņi bieži nozūd tajā brīdī, kad attiecībās no viņiem tiek prasīts pārāk daudz. Taču bēgšana no situācijām pie pirmajām diskomforta pazīmēm, parādoties problēmām attiecībās, ar laiku kļūst par pieradumu. Dvīņi nedod sev iespēju attiecībās pāriet uz jaunu, dziļāku līmeni. Pilnveidoties var tikai grūtās situācijās. Ja Dvīņi no tām bēg, tad vecumdienās riskē palikt vieni trūkumā, bez tuviniekiem un draugiem ar pilnībā neapmierinātu dvēseli un neizpildītu karmisko uzdevumu.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar pārējo zodiaka zīmju karmiskajiem uzdevumiem

COMMENTS

  • […] Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi […]

  • […] Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi […]

  • […] Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi […]

  • […] Lasi arī: Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi […]

  • […] Lasi arī: Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi […]

  • <cite class="fn">Lūgšana Sentēvu Dievam - Pērkonam.</cite>

    2021. gads iesākās smeldzīgi. Covid-19 sērga sasniedza savu zenītu (augšupeju). Taču nevajag saskumt. Covid-19 vīruss drīz taps uzvarēts. Lai gan 2021. gada sākums bija nedrošs un sērīgs, tomēr 2021. gada nogale būs laimīga. Atliek vien lūgt visvareno Pērkonu, lai mūsu tautai un valstij klātos labi. Lūgšanu visvarenajam Pērkonam – Debesu Tēvam var skaitīt savās mājās, iededzot tumši zilu svecīti un uzvelkot kaklā pērkonkrustu. Lūgšanu Dievam Pērkonam skaita 12 reizes. Lūgšana Pērkonam:
    “Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, es Tevi lūdzu!
    Debesu Kalēj, es Tevi lūdzu!
    Pērkoņtēv, es Tevi lūdzu!
    Padzen no šejienes visus ļaunos garus un nelabos.
    Padzen no šejienes visus jodus.
    Visvareno Pērkon – Debesu Tēv, svētī šo vietu un šo zemi kā savu templi!
    Lai šī vieta un šī zeme kalpo par Tavu templi!
    Lai šī vieta un šī zeme kalpo par visvarenā Pērkona – Debesu Tēva templi!
    Dod šai vietai savu svētību un savu aizsardzību.
    Piepildi šo vietu ar savu dievišķo spēku.
    Piepildi savu templi ar savu dievišķo spēku.
    Lai šis templis stāv mūžīgi par godu visvarenajam Pērkonam – Debesu Tēvam!
    Lai Pērkoņtēva templis ir mūžīgs!
    Lai Pērkona svētie zibeņi pasargā šo vietu no naidniekiem un nelabvēļiem!
    Lai pērkonkrusts pasargā šo vietu no nelaimēm!
    Lai pērkonkrusts griežas!
    Lai Austras koks zeļ un plaukst!
    Visa slava Pērkonam!
    Visa slava Pērkonam – Debesu Tēvam!’’.
    Ar lepnumu pret Tēvzemi, Skolnieciņš no Po9kaiņu meža
    #Latvija #latvietība #latviskums #dievturība #pagāni #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #ZemesMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #Senpokaiņi #PokaiņuMežs

Leave a Comment