Izmazgājiet grīdas, lai atgrieztu nozagto veiksmi: dziednieces padoms

Mana vecmāmiņa teica, ka mājās gatavoti veiksmes talismani palīdz no visām nepatikšanām. Viņai tas bija sava veida rituāls, kas jāveic katru nedēļu. Bērnībā nesapratu, kāpēc tas ir vajadzīgs un kādus burvju vārdus gatavošanas laikā teica mana vecmāmiņa. Tomēr es joprojām esmu skeptiski noskaņota par to. Tomēr šīs dienas ir tādas, ka tu sāc ticēt visam, kas var kaut kā paspilgtināt dzīvi.

Šajā rakstā es runāšu par to, kādus mājas rituālus izmantoja mana vecmāmiņa. Kas zina, varbūt kāds no viņiem palīdzēs noķert veiksmi aiz astes.

Vecmāmiņai māju patika saukt par savu mājvietu. Un tā tiešām bija. Vecmāmiņas dzīvoklī es jutos ļoti ērti un silti. Viss vienmēr bija dzirkstošs un smaržīgs. Vecmāmiņa bija tīrības cienītāja.

Viņa arī mīlēja uzņemt viesus. Taču kopā ar viņiem mājā ienāca dažādas enerģijas. Un tas ne vienmēr bija labi. Vecmāmiņa uzskatīja, ka cilvēki, kas apmeklē viņas namu, viņu enerģiski nogurdina. Un tas nozīmē, ka jūs varat zaudēt savu veiksmi vai finansiālo labklājību.

Lai tas nenotiktu, vecmāmiņa veiksmei izmantoja pašradītus rituālus. Šī rituāla būtība ir veikt noteiktas darbības un izrunāt pareizos vārdus. Tādā veidā, jūs variet atgriezt veiksmi mājā, vienkārši pareizi mazgājot grīdas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Ir nepieciešams mazgāt grīdas stingri virzienā no stūriem uz telpas centru. Tajā pašā laikā ir svarīgi mazgāt koridoru pēdējo, sākot no ārdurvīm. Ūdeni, ar kuru mazgāsiet grīdas, izlejiet tikai tualetē. Es to saku tiem, kas dzīvo privātmājās un ir pieraduši, piemēram, liet ūdeni uz ielas.

Turpinājums nākošjā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment