Izmazgājiet grīdas, lai atgrieztu nozagto veiksmi: dziednieces padoms

Kamēr mazgājat grīdas, skaļi izrunājiet šos vārdus:

“Klētīs, kaktos bagātība, nāc pie manis, paliec manā mājā. Nepamet viņu ne manas vainas, ne kāda cita vainas dēļ. Krāj, krāj, pievieno naudu naudai. Mans vārds, mana māja, mans likums. Taisnība.”

Šo rituālu var veikt jebkurā diennakts laikā. Galvenais to nedarīt pēc saulrieta. Nav arī atsauces uz mēness fāzi. Veiciet šo rituālu, kad saprotat, ka jums un jūsu mājām tas ir nepieciešams.

Rituāls naudas piesaistīšanai

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Ja jums ir finansiālas grūtības, mēģiniet piesaistīt naudu mājā ar cita rituāla palīdzību. Lai to izdarītu, izkaisiet monētas pa visu dzīvokli un ļaujiet tām nogulēt tieši vienu dienu. Pēc tam saslaukiet tās ar jaunu slotu (tas ir svarīgi). Un sakiet tajā pašā laikā: “Es slauku naudu – es atzinīgi vērtēju bagātību, es būšu bagāts/a un viss/a zeltā. ”

Nākamās 3 dienas nauda jāglabā tās telpas kreisajā stūrī, kur parasti glabājat visus skaidrās naudas uzkrājumus. Ja glabājat naudu bankā, koncentrējieties uz dārgajām lietām mājā. Piemēram, zelta rotaslietas.

Kad ir pagājušas 3 dienas, ielieciet visas monētas burkā un aizveriet to ar hermētisku vāku. To var aprakt vai vienkārši uzglabāt dzīvoklī. Bet nekādā gadījumā nevajadzētu to atvērt. Ja jūs atvērsiet burku, jums var rasties finansiālas problēmas. Esiet uzmanīgi!

Ceram, ka šie rituāli palīdzēs jums atgriezt jūsu dzīvē stabilitāti!

COMMENTS

Leave a Comment