Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Jūs varat zīlēt nākotni daudzos veidos, lai uzzinātu, kas ir liktenis, un sagatavotos gaidāmajiem notikumiem. Viena no precīzākajām ir zīlēšana pēc attēliem. Pievēršoties intuīcijai, ikviens varēs uzzināt, kas sagaida 2023. gada jūlijā, un ienest dzīvē pozitīvas pārmaiņas.

Zīlēšana pēc bildēm vislabāk padodas brīvajā laikā, kad lietas nenovērš uzmanību un netraucē koncentrēties. Eksperti iesaka rūpīgi aplūkot piedāvātos attēlus, lai izvēlētos vienu vai vairākus. Iekšējā balss palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Fokuss palīdzēs meditācijai , kas atbrīvos zemapziņu un pamodinās intuīciju.

1. Jūlijs būs pārsteigumiem pilns mēnesis, ja pievērsīsi uzmanību detaļām un neignorēsi likteņa zīmes. Tie palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un izvēlēties ceļu, kas ved uz laimi. Galvenais ir ticēt sev un nepievērst uzmanību nelielām nepatikšanām, kas nedrīkst izraisīt skumjas un ilgas.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

2. Vasaras vidus ir lielisks laiks, lai piepildītu savus lolotos sapņus. Šim nolūkam ir svarīgi ne tikai domāt par saviem sapņiem, bet arī doties uz mērķi. Talkā nāks arī vizualizācijas tāfele. Tās izveide palīdzēs noteikt prioritātes un viegli atrast visu, kas piepilda dzīvi ar jēgu un laimi.

3. Mēneša vidus ir lielisks laiks, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi. Šis ir lielisks laiks, lai atvadītos no novecojušiem plāniem, mainītu draugu loku un vairs nesastaptos ar cilvēkiem, kuri ir spējīgi uz nodevību vai citu negatīvismu. Vasara ir burvju un brīnumu laiks, kad ir svarīgi rūpēties par sevi, nevis būt manipulatoru vadītam.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment