Horoskops 8. decembrim – būs iespēja veiksmīgi izvēlēties no vairākām iespējām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 8. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Jūs atliksiet mājsaimniecības darbus. Jūs, iespējams, būsiet spiesti mainīt sākotnējos plānus vai uzņemties papildu pienākumus. Ja nepieciešams, izmantojiet radinieku vai draugu palīdzību. Zvaigznes iesaka plānot uzdevumu secību un pareizi sadalīt savu laiku.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Vērsis

Negaidītas ziņas, jauniem pienākumiem vai mājsaimniecības darbiem jums būs nepieciešams daudz laika un pūļu. Nepaļaujieties tikai uz sevi – draugu padoms vai palīdzība palīdzēs izvairīties no kļūdām vai nevajadzīga darba. Iespējams, ka svarīgas lietas liks jums uz kādu laiku aizmirst par saviem sirsnīgajiem vaļaspriekiem.

Dvīņi

Dzīves enerģija, intuīcija, seksuālais potenciāls ir samazinātas. Iespējams, pasliktināsies Vese***a, hronisku slimību saasināšanās, it īpaši vecāka gadagājuma cilvēkiem. Ekonomikas un iekšējām problēmām būs nepieciešams tūlītējs risinājums.

Vēzis

Neiesaistieties komercdarbībā, iespējams, ka ir iespējami finansiāli zaudējumi. Tenkas par valdību, sabiedriskām organizācijām vai priekšniekiem var izraisīt negatīvus rezultātus. Pārsteidzošs un neatbilstošs raksturs. Esiet uzmanīgs, strādājot ar dokumentiem. Pēcpusdienā, iespējams, ir pārpratumi ar apkārtējiem cilvēkiem, piemēram, ar kolēģiem vai mājiniekiem.

LASI ARĪ: Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Lauva

Šīs dienas notikumu cikls jūs ēdīs pilnīgi. Jums būs viss nepieciešamais. Jūsu mīļie būs nelaimīgi jūsu uzmanības trūkuma dēļ. Jūs jūtaties izsmelti un noguruši. Ja jūs vēlaties atpūtināt sevi, tad atsaucieties uz mūžīgajām vērtībām – klasisko mūziku, literatūru.

Jaunava

Zvaigznes iesaka atturēties, pretoties kārdinājumiem, ierobežojot kontaktus. Nav ieteicams riskēt vai veikt dārgus pirkumus. Labvēlīga atpūta kopā ar ģimeni, ceļojumi, spēles ar draugiem vai bērniem, kuri labprāt sazināsies ar jums.

Svari

Liktenis atkal pārbauda jūs par iedomību, neuzmanību pret citiem, ātru temperamentu. Izmantojiet piesardzību un uzmanību, strādājot ar apkārtējiem cilvēkiem. Visu turpmāko uzdevumu un saistību veiksme būs atkarīga no jūsu izturības un piesardzības.

LASI ARĪ: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Skorpions

Šī diena ir labvēlīga iegādei. Lielākā daļa jūsu personīgo un sabiedrisko lietu būs saistīti ar finansēm, kustamā un nekustamā īpašuma pārdošanu. Profesionālajā jomā ieteicams rīkoties vecā, pārbaudītā veidā un izvairīties no jauninājumiem, kurus jums mēģinās uzspiest. Jūsu ģimenē var būt neapmierinātība. Iemesls tam būs jūsu nodarbinātība un uzmanības trūkums mīļajiem.

Strēlnieks

Darbā un mājās ir iespējama nestabilitāte. Emocionālā jutība var izraisīt nelīdzsvarotību un aizkaitināmību. Var būt pēkšņas izmaiņas garastāvoklī, sāpīgi sapņi vai galvassāpes. Jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu realitāti, nevis skatītos tukšas ilūzijas. Nedarbojieties komerciālos jautājumos. Neskatoties uz centieniem, jūs nevarēsiet pārvarēt visus šķēršļus. Planētas iesaka kritiski novērtēt savas darbības.

Mežāzis

Šodien grūtības ir iespējamas jaunās lietās. Ir nepieciešams pārdomāt paredzētos mērķus. Zvaigznes norāda uz draudiem jūsu Vese***ai. Izvairieties no fiziskās un nervu pārslodzes, ar risku saistītām darbībām. Nemierīgs dzīvesveids, liels darbs var ievērojami samazināt jūsu vitalitāti. Jums ir nepieciešams atpūsties.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena saziņai ar darbiniekiem vai priekšniekiem, sazināties ar iestādi vai organizāciju. Jūtieties brīvi piedalīties jaunos riskantos pasākumos, nebaidoties, ka tie būs neefektīvi. Iespējams veiksmīgs finanšu darījums. Viss apsolīs iet kalnā.

Zivis

Šodien jūs sagaida patīkami pārsteigumi un neparedzēti paziņojumi. Iespējamām izmaiņām darbā nevajadzētu likt jums uztraukties, pat ja no pirmā acu uzmetiena tās šķiet aizskarošas un nesaprotamas. Profesionālajā jomā jums izdosies, taču tas izrādīsies nepietiekami. Ieteicams atsākt darbu pārtrauktajā projektā – no tā jūs varat gūt labumu.

avots: vedmochka

Leave a Comment