Izvēlies rozi un uzzini, kāds noslēpums slēpjas tevī!

2.Neparasta ziedu izvēle runā par ārkārtēju raksturu: jums patīk rūpēties par apkārtējiem. Radinieki jums ir pirmajā vietā.

Neskatoties uz to, ka jums noteikti ir altruistiskas tieksmes, jums ir jābūt atvērtākam. Jums ir ieradums sarežģītās situācijās norobežoties no ārpasaules. Iemācieties riskēt, nenožēlojiet izmaiņas, tad patiesi izjutīsiet dzīves garšu.

3.Šāda izvēle runā par cilvēka jūtīgumu, emocijas neļauj apzināties savu nozīmi pasaulē. Jūs bieži jūtaties nevietā lieku raižu dēļ. Pārstāj baidīties no citu cilvēku viedokļiem, atpūties.

4.Jūs esat nelabojams optimists, radošs cilvēks. Ar tevi vienmēr ir par ko runāt, tu esi atvērts jaunām paziņām un piedzīvojumiem. Pārtrauciet pamest lietas pusceļā, esiet neatlaidīgāks un atrodiet spēku izrādīt interesi par to, ko darāt.

5.Smalkas dzeltenas rozes izvēlas cilvēki, kas apveltīti ar neatlaidību un smagu darbu. Jūs esat pietiekami disciplinēts, lai jūsu sapņi nebūtu tikai tukši vārdi. Jādomā par savu personīgo dzīvi: dalīties priekos ar mīļoto cilvēku ir daudz patīkamāk, nekā tos piedzīvot vienatnē.

6.Tev patīk plānot nākotni, bet aizmirsti izbaudīt tagadni. Tā vietā, lai sapņotu, sāciet īstenot savus sapņus jau tagad.

Jūs pats varat izgatavot daudzkrāsainas retas rozes un patīkami pārsteigt savu mīļoto ar neparastu ziedu. Smalkākajām dāmām ir rožu ievārījuma recepte, lai greznais pušķis neizžūtu.