Ja tu noved cilvēku līdz vienaldzībai, viņš no turienes neatgriezīsies

Vienaldzība kļūst par glābšanu, atvieglojumu, aizsardzību un pāreju uz citu attieksmes līmeni.

Bieži gadās, ka tas, kurš no visas sirds tiecās pēc šīm attiecībām, kurš mēģināja kaut ko saglabāt līdz pēdējam, kurš visos iespējamos veidos aizsargāja mīlestību, ienirst pilnīgā vienaldzībā. Tas sasalst, iegūst blīvu aizsardzības garozu, izslēdz jūtas pret šo varoni.

Vienaldzība kļūst par glābšanu, atvieglojumu, aizsardzību un pāreju uz citu attieksmes līmeni.

Lasi arī: Pēc šīm trim frāzēm ir vērts “samazināt” saziņu ar vīrieti: viņš nav iemīlējies

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Kāds atzina, ka vienaldzība pēkšņi aptvēra, vienkārši palaida vaļā, acis atvērās. Kāds mājās atzīmēja, ka viņš ļaujas pamazām, ar katru dienu paliek vieglāk, pazūd asums un nozīmīgums. Taču gan pirmo, gan otro gadījumu vieno tas, ka notikusi pārdomāšana, apziņa, ka šim nolūkam tika sperti daži soļi. Un arī tas, ka ietekmēja gan ārējie, gan iekšējie faktori. Kaut kas bija atkarīgs no paša cilvēka, un kaut ko viņam pārliecinoši parādīja ārējā vide.

1. Ja šādos gadījumos ir uznākusi vienaldzība, tad jau ir grūti cilvēku no tās dabūt ārā

Pamazām, lai arī ne vienmēr apzinoties katra posma nozīmi un rezultātu, cilvēks nonāk šajā stāvoklī. Viss ir noderīgs, visos posmos: saņemtā informācija, kāda pārliecināts atteikums, cietsirdība, pārdomāšana utt. Nav viena ceļa – katrs iet cauri kaut kam citam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment