Jāgaida līdz 2. janvārim, retrograda Merkurs visu apgriezīs kājām gaisā, dzīve kļūs vieglāka

Dvīņi

Nauda, ​​nauda, ​​nauda! Šoreiz Merkurs apsteidz Dvīņus 8. mājā, kas saistīts ar finansēm un birokrātiju. Var būt izmaiņas plānos attiecībā uz budžeta sadali, mājokļa izmaksu pieaugumu vai samazinājumu un algu izmaiņām. Var pienākt veci rēķini. Nav nepieciešams, lai jūs būtu finansiālu satricinājumu vidū: iespējams, jūsu partneris vai kāds no jūsu ģimenes locekļiem.

Vēži

Sagadījās, ka gan Merkurs septītajā mājā, gan paši Vēži lielākoties ir mīloši un jutekliski. Laulība, mīlestība, partneri un attiecības ir tuvākās nākotnes galvenās prioritātes, jo Merkurs atrodas 7. mājā. Andžela Pērla prognozē tikšanās ar bijušajiem mīļotājiemkurām pārsvarā būs pozitīvs rezultāts. Vienīgais, no kā jāuzmanās, ir solījumi. Cilvēks, kurš sola Merkura retrograda laikā, visticamāk, neturēs savu vārdu.

Turklāt septītā māja pārstāv arī vecos ienaidniekus. Jūs, iespējams, dzirdēsit kādas tenkas vai, gluži pretēji, kāds no taviem vecajiem ienaidniekiem sāks par tevi baumas.

Lauva

Lauvā Merkurs pārvērtīsies par veco problēmu risinājumu. Sestā māja pārstāv veselības un remonta jomu. Ir pienācis laiks pārbaudīt, veikt pārbaudi, noteikt režīmu vai sākt ārstēt veco patoloģiju. Lauvai jākoncentrējas uz remontu globālā nozīmē: jāuzlabo veselība, jāpavada laiks mājās, jāpārstāda stādi un jārūpējas par savu tuvinieku labsajūtu.

Jaunava

Jaunava piektajā mājā atklās Merkuru, un šī ir bērnu, mīlestības un vaļasprieku māja. Ja plānojat bērnu, labāka laika sagatavoties vienkārši nav. Gaidiet arī ziņas no saviem dēliem vai meitām. Tā varētu būt skolas maiņa, izmaiņas universitātes programmā vai vienkārši negaidīts pieaugušo bērnu apmeklējums. Visticamāk, tuvākā mēneša laikā tiksi vilināts atgriezties pie seniem vaļaspriekiem – vēlēsies uzadīt džemperi,pabeigt bildi, atgriezties pie dejām un tā tālāk.

Svari

Svariem retrograda Merkurs galvenokārt asociēsies ar mājām, ģimeni un dzimteni visglobālākajā nozīmē. Lūk, kuram tuvākajā gadā būs visskaistākais remonts! Šis ir arī piemērots laiks, lai atkārtoti parakstītu nomas līgumus. Būtu laba ideja apmeklēt savus vecākus. Svariem ir jābūt īpaši iejūtīgiem pret mammu – iespējams, viņas dzīvē gaidāmas lielas pārmaiņas.

Skorpions

Studijas un komunikācija ir Skorpionu prioritātes 2024. gada janvārī un decembrī. Tā kā Merkurs retrogradā atradīsies trešajā mājā, jūs varat sagaidīt veiksmīgu apstākļu kombināciju, kas atgriezīsies jūsu saknēs. Tā varētu būt atkalredzēšanās ar ģimeni, vecs uzņēmums vai atgriešanās studijām universitātē, ja šī profesija bija jūsu aicinājums. Un daudz komunikācijas ar cilvēkiem, kurus labi pazīsti – bērnības draugiem, klasesbiedriem un klasesbiedriem, brāļiem un māsām.

Andžela atgādina, ka arī trešā māja saistās ar tehnoloģijām un transportu. Lieliska iespēja pārdot auto, veļasmašīnu vai vecu telefonu.

Strēlnieks

Vēl viena zīme, ka gaida pārmaiņas finanšu sektorā. Iespējams, ka jūsu alga tiks aizkavēta (retrogradajam Merkuram patīk atlikt finanšu darījumus). Andžela Pērla arī iesaka saglabāt čekus pēc visiem Vecgada vakarā veiktajiem pirkumiem, jo ​​pastāv risks pārdomāt un atgriezt preci. Vai arī atgriešana notiks defekta dēļ. Kopumā Merkurs var kārdināt jūs tērēt lielus līdzekļus lietām, kas galu galā var nebūt vajadzīgas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: darvas karote medus mucā!

Lasi arī: Kurām zvaigžņu zīmēm Pūķis dāvās mīlestību nākamajā gadā, un kurām pat nevajadzētu sākt jaunas attiecības?

Mežāži

Merkurs griežas Mežāža zīmē. Tādējādi tās pārstāvji izjutīs pārmaiņu vēju spēcīgāk nekā citi. Vienlaikus viņi būs arī pārsteigumu iniciatori. Decembrī maz ticams, ka spēsi pildīt savus solījumus, ierasties laikā vai vispār apkopot domas.

It kā haoss ielauzīsies viņu dzīvē un sajauks visus viņu plānus! Tas var attiekties gan uz personiskajām, gan biznesa attiecībām. Turklāt Merkūrs atrodas pirmajā mājā. Būs liels kārdinājums mainīt tēlu, atgriezties pie vecajām attiecībām, atgriezt veco uzvārdu. Labi ir tas, ka Merkurs palīdzēs Mežāžiem pabeigt dažus sen iesāktos darbus. Piemēram, līguma sastādīšana, dokumenta izņemšana no arhīva un citi papīri.

Ūdensvīrs

Tīrīšana un detoksikācija ir patiesi 12. mājas atribūti. Pilnīgi iespējams, ka ir pienācis laiks nopietni pievērsties savai veselībai, atteikties no alkohola un cigaretēm, kā arī attīrīties no toksīniem. Detox ir iespējama arī pārnestā nozīmē: Merkura retrograda laikā ir labi atbrīvoties no toksiskiem cilvēkiem un attiecībām. Papildus šiem punktiem neaizmirstiet par savas mājas tīrību: varbūt ir pienācis laiks nosūtīt uz poligonu pāris vecas mēbeles?

Zivis

Tuvāko divu mēnešu laikā Zivīm noderēs sapņot! Mācieties, izvēlieties,plānojiet ceļojumus vai jaunus darba projektus. Protams, šie plāni var būt diezgan nestabili. Tomēr, pateicoties iedvesmai, viņi varēs nedaudz noteikt savas vēlmes. Vienpadsmitā māja ir draugu māja, un jūs varat satikt kādu no sava vecā loka.

Tātad, saskaņā ar Andželas Pērlas prognozēm, mēs visi sadzīvojam aizraujošu pārmaiņu un pārsteigumu laiku. Vislabāk ir paņemt atvaļinājumu, jo retrogradajam Merkuram patīk dzīvi atlikt. 21. janvārī viņš beidzot pagriezīsies atpakaļ un būs labā pozīcijā. Tad Jupitera – iespēju un veiksmes planētas – aspekts būs 120 grādi. Ja vēlies paveikt ko lielu, šī būs lieliska iespēja mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Leave a Comment