Jums vajag glābt mīlestību? Lūk kā atdzīvināt garlaicīgas attiecības!

Atrodiet veidus, kā kopā pasmieties

Atsauciet atmiņā momentus no pagātnes, kas liks jums smieties vai arī skatāties kopā savu mīļāko komēdiju. Pāri, kuri smejas, ilgāk paliek kopā.

 

Sāciet kopā trenēties

Jūs to varat darīt gan guļamistabā, gan arī ārpus tās. Sportiskas un pie tam kopistiskas darbības jūsu attiecības padarīs spēcīgākas.

Noderīgi: Kā saprast, ka tiešām vēlies atjaunot izjukušās attiecības

 

Izmēģiniet ko jaunu

Dejojiet pirms vakariņām vai izlasiet jaunu grāmatu. Ja tev pat šķiet, ka tev tas nepatiks, izmēģiniet. Pāri, kuri kopā izmēģina jaunas lietas, atklāj ko jaunu arī viens otrā, kas ir spēcīgs pamats attiecībām.

 

Izmēģiniet seksu kādā jaunā vietā

Ja guļamistaba jau ir apnikusi, izmēģiniet jaunas vietas, kas liks jūsu seksuālo dzīvi padarīt daudz krāšņāku. Jo vairāk radošuma, jo labāk paši jutīsieties.

 

Palaidiet vaļā pagātnes kļūdas

Mēs visi pieļaujam kļūdas, bet tas nenozīmē, ka mums tas būtu visu laiku jāmet sejā savam partnerim. Neviens nav perfekts, tādēļ aizmirsti un nepiemini!

 

Nepadari čīkstēšanu par ieradumu

Ir viegli pavadīt laiku kopā ar savu partneri, sūdzoties par visu, kas nav izdevies un kas ir slikts. Patiesībā šādas sarunas jūs vienu no otra atsvešinās. Sūdzības atstāj ārpus mājas durvīm.

Tevi varētu interesēt: 3 nepārprotamas pazīmes, ka tu neesi pareizajās attiecībās

 

Uzturiet kontaktu visas dienas garumā, lai arī cik aizņemti nebūtu

Kad jau kādu laiku esi attiecībās, ir viegli aizmirst, ka ir jākomunicē arī ar savu partneri. Aizsūti kādu mīļu, rotaļīgu īsziņu savam vīrietim dienas laikā, lai viņš zina, ka atceries par viņu. Ja tā sāksi darīt, saņemsi atpakaļ to pašu.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment