Jupiters Vērsī no 2023. gada 16. maija: Andželas Pērlas ieteikumi nākamajam gadam

Lauva

Jupiters ieiet šīs zīmes 10. mājā, un Lauvas var rēķināties ar pozitīvām pārmaiņām savā personīgajā dzīvē. Zvaigznes pārstāvjus gaida lieliskas iespējas, kas var būt jauna posma sākums. Tas ir bizness, karjera un iespēja hobiju pārvērst par papildu ienākumu avotu. Andžela iesaka nepalaist garām sniegtās iespējas, pilnveidot savas prasmes un neatstāt novārtā treniņus. Arī Ļvova gaida statusa maiņu, pateicoties kurai būs iespējams radikāli mainīt dzīvi .

Jaunava

Jupiters ieiet šīs zīmes devītajā mājā, kas nozīmē, ka sākas pārmaiņu laiks, kas saistīts ar dzīvesvietas maiņu. Tuvākajā nākotnē Jaunavas varēs iegūt neatkarību un stabilitāti, piepildīt savus sapņus un rast personīgu komfortu. Iespējams, ka šīs plejādes pārstāvji varēs pārcelties uz citu valsti vai uz laiku mainīt dzīvesvietu. Andžela iesaka neatteikt jaunas iespējas, lai vēlāk nenožēlotu zaudētās izredzes.

Svari

Jupiters šīs zīmes astotajā mājā ir atbildīgs par finansēm. Andžela iesaka Svariem būt uzmanīgiem, lai izvairītos no nepatikšanām aizdevumu dēļ, kas var kļūt neilgtspējīgi. Zīmes pārstāvji, ja būs modri, varēs mainīt finansiālo situāciju uz labo pusi, tostarp saņemot mantojumu vai kopīgu budžetu ar mīļajiem. Planētas enerģija ļauj paplašināt visu, taču jums ir saprātīgi jāpārvalda negaidīta bagātība.

Skorpions

Jupiters šīs zīmes 7. mājā ir atbildīgs par laulību, mīlestību un vidi. Tas nozīmē, ka vientuļas sirdis varēs satikt dvēseles radinieku. Precētie pāri varēs iegūt savstarpēju sapratni vai aiziet sakarā ar to, ka attiecības ir novecojušas. Skorpioni varēs arī paplašināt biznesu vai uzsākt galvu reibinošu karjeru. Šogad liktenis sagādās daudzas daudzsološas iespējas, kuras nedrīkst palaist garām. Galvenais ir būt atbildīgam par saviem vārdiem un darbiem, lai problēmas novērstu.

Strēlnieks

Valdošā planēta iekļūst šīs zīmes sestajā mājā, kas ir atbildīga par darbu un veselību. Strēlnieks varēs iegūt pārliecību, uzsākt karjeras ceļu vai attīstīt savu biznesu. Planētas enerģija ir pozitīva, kas nozīmē, ka patīkamas pārmaiņas ir tepat aiz stūra. Strēlniekiem ir svarīgi arī rūpēties par savu labsajūtu un ievērot ikdienas rutīnu, lai netērētu dārgo laiku Slim**cas vai citām problēmām, kas prasīs laiku un nedos iespēju attīstīties biznesa jomā.

Lasi arī: Esiet uzmanīgi ar šiem istabas augiem, tie var nozagt jūsu veiksmi

Mežāzis

Jupiters ieiet mīlestības un prieka šīs zīmes piektajā mājā. Tas nozīmē, ka Mežāži gaida patīkamas pārmaiņas savā personīgajā dzīvē, kas saistītas ar ilgi gaidīto atbrīvošanos no vientulības. Šīs zīmes 5. māja ir arī radošums, kas nozīmē, ka zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi attīstīt savus talantus un nebaidīties izpausties. Tagad ir īstais laiks aktīvam darbam, lai parādītu sevi visā savā krāšņumā, pierādītu sevi un izvilktu no sava hobija jaunas iespējas. Tāpat Mežāžiem jābūt gataviem ģimenes papildināšanai.

Ūdensvīrs

Jupiters nekustamā īpašuma šīs zīmes ceturtajā mājā sāk dot spēku. Ūdensvīri varēs iegūt jaunu dzīvesvietu, uzlabot savus dzīves apstākļus un arī pārcelties uz citu pilsētu, kā arī valsti. Andžela iesaka neignorēt jaunas iespējas un  neiztērēt visu naudu, lai kādā brīdī tās pietiktu ilgi gaidītajām pārmaiņām. Izmaiņas Zīmes pārstāvjus gaidīs ik uz soļa, un šeit ir svarīgi nepalaist garām jaunas perspektīvas.

Zivis

Jupiters šīs zīmes trešajā mājā pievērš uzmanību komunikācijai. Zivis varēs attīstīties biznesa vidē, apgūt jaunas profesijas, paplašināt pazīšanos līdz sadarbībai ar citām valstīm. Šis gads būs aktīvs un daudzsološs, kas nozīmē, ka nāksies daudz komunicēt, kā arī neaizmirsti par savu attīstību. Andžela iesaka neignorēt mācīšanos un nebaidīties no jaunām iespējām, kas ne tikai paplašinās redzesloku, bet arī palīdzēs augt finansēs.

Jupitera enerģija vienmēr ir pozitīva, kas nozīmē, ka jums ir jāskatās nākotnē ar optimismu. Pozitīva attieksme un vēlme mainīt dzīvi uz labo pusi palīdzēs piesaistīt pozitīvas pārmaiņas dzīvē un rast laimi.

COMMENTS

Leave a Comment