Patroni Dievi un dzīvnieku talismani saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka katram zvaigžņu zīmes pārsrtāvim ir savs patrons Dievs un dzīvnieku talismans. Viņu spēku var izmantot savā labā. Ir pienācis laiks uzzināt, kā jūs to varat izdarīt.

Jūs varat iegādāties talismanu sava patrona dzīvnieka figūriņas formā vai iegūt tetovējumu ar viņa attēlu. Tas pats attiecas uz slāvu dieviem, kas tiks apspriesti vēlāk.

Auns

Aunus patronizē spēcīgs dzīvnieks, kas saistīts ar Uguns elementiem: tīģeris. Arī Auns nebaidās no vientulības. Turklāt viņi ir vēl produktīvāki, strādājot vieni, taču, ja vēlas, var parādīt līdera īpašības. Viņiem ir spēcīgs potenciāls. Galvenais Auna patrons ir Svarogs, uguns gara kungs. Speciālisti uzskata, ka tieši viņš šiem cilvēkiem dod spēku.

Vērsis

Galvenais dzīvnieku talismans visiem Vēršiem ir vērsis. Daudzi eksperti arī uzskata, ka pantera lieliski demonstrē Vērša enerģiju. Tie ir cilvēki, kuri neredz šķēršļus, ja viņiem ātri jāsasniedz kāds mērķis. Dievs patrons, kas dod spēku Vērsim, ir Dūms. Tas ir sava veida grieķu dieva Zeva analogs. Vērsis veido savu dzīvi un nepievērš uzmanību citiem cilvēkiem. Dūmi simbolizē pašpietiekamību un gribasspēku.

Lasi arī: Jupiters Vērsī sākot ar 2023. gada 16. maiju: kā pareizi mijiedarboties ar planētu saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmes

Dvīņi

Zirgs ir labākā Dvīņu personifikācija: brīvs, drosmīgs, ātrs un spilgts. Tie ir cilvēki, kuriem ir ļoti grūti tikt ieslēgtiem būrī, tāpēc jebkurš lidojošs dzīvnieks var kalpot arī kā viņu simbols. No dieviem, kas viņus patronizē, ir vērts izcelt Stribogu, kurš kontrolē vēju, gaisa elementu.

Vēzis

Vēži ir tipiski Ūdens stihijas pārstāvji. Viņu patrons ir tieši pats vēzis, kā arī kažokādas ronis, kas ir ļoti laipns un gādīgs. Principā Vēži var izmantot arī vilku kā talismanu, kas izceļas ar lojalitāti un uzticību ģimenei. No dieviem, kas patronizē Vēzi, ir vērts izcelt Velesu. Tas palīdz Vēžiem pareizi izteikt savas jūtas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment