Jūras sāls vannai: tā lietošana, lai iegūtu labu efektu Vese***ai un skaistumam

Siltais (37–38 ºC)

Palielina vielmaiņas procesu intensitāti, pastiprina izdales orgānu funkcijas, pazemina arteriālo spiedienu.

Lasi vēl: Burvīgas citrusaugļu vannas. Tās noteikti jāizbauda!

 

Karstais (40–45 ºC)

Paaugstina galveno gremošanas orgānu funkcijas, uzlabo hormonālo fonu, pastiprina vielmaiņas procesu un izdales orgānu darbību. Pastiprinās arī sviedru izdalīšanās, kas veicina notievēšanu, ādas struktūras uzlabošanos. Taču jāņem vērā, ka karstais režīms paaugstina arteriālo spiedienu un nav ieteicams sirds-As**svadu slimību gadījumā.

 

Jūras sāls vannai: Tvirtas krūtis un ne miņas no celulīta

Jūras sāls veicina sāļu izdalīšanos no audiem, taču tajā pašā laikā nepadara ādu sausu. Tāpēc Vese***ai un skaistumam, kā arī, lai atbrīvotos no celulīta, vanna ar jūrassāli ieteicama 2 reizes nedēļā. Tikai jāizšķīdina karstā ūdenī rupjie sāls kristāli un jāpielej vannai – ūdens temperatūra vannā nedrīkst pārsniegt 37 grādus. Pēc vannas jānoskalojas zem siltas dušas un jāietinas frotē dvielī vai jāuzvelk frotē halāts.

Lai padarītu tvirtākas krūtis, vannai pieber un izšķīdina 400 g jūrassāls kristālus. Vēlamāk vannu piepildīt ar siltu ūdeni, jo tā iedarbība ir maigāka. Diemžēl sirds-As**svadu slimību gadījumā šī procedūra jāaizmirst, jo tai nepieciešams, lai ūdens līmenis būtu augstāks par sirds apvidu.

Arī interesanti: Glāze ar sālsūdeni palīdzēs atrast negatīvo enerģiju mājās. Lūk, kas ir jādara! Kā “attīrīt” dzīves telpu! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

COMMENTS

Leave a Comment