Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Lauva

Ar savām sarunām jūs varat motivēt citus cilvēkus, tāpēc viņi ir piesaistīti jums. Merkurs Lauvā dzimšanas dienā sniedz spēju normāli justies pārpildītās vietās, saskarsmē ar svešiniekiem. Neaizmirstiet atpūsties no komunikācijas. Tas var tevi iztukšot.

Jaunava

Merkurs Jaunavā jūsu dzimšanas brīdī ir tā labākā pozīcija, jo šajā gadījumā jūs kļūstat ļoti saprotošs. Sarunā tu māki turēt tempu un mēdz būt daiļrunīgs. Sestā Merkura māja sniedz jums labu humora izjūtu un noslēpumainības auru.

Svari

Planēta šajā Zīmē jūtas neērti, tāpēc kopumā komunikācijas spējas var samazināties. Savukārt cilvēki, kas dzimuši Merkura ietekmē Svaru zīmē, prot izteikt lielus komplimentus. Kopumā šādi cilvēki ir diezgan klusi.

Skorpions

Cilvēkiem ar Merkuru Skorpiona zīmē dzimšanas diagrammā ir samazināta spēja apgūt svešvalodas. Viņiem tas ir diezgan grūti, tāpat kā komunikācija ar ārzemniekiem kopumā. Viņi var būt arī nedaudz kautrīgi un pārāk nopietni pat gadījuma sarunās.

Strēlnieks

Cilvēki, kas dzimuši Merkura uzturēšanās laikā Strēlnieka zīmē, ir ļoti gudri un atjautīgi, tāpēc ļoti ātri var atrast kopīgu valodu ar jebkuru, jebkurā vietā un laikā. Viņi ir ārkārtīgi harizmātiski un ne par vārda nekāpj kabatā. Viņiem ir liels vārdu krājums.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūst par savas laipnības upuriem

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Mežāzis

Atšķirīga iezīme tiem, kas dzimuši planētas uzturēšanās laikā desmitajā mājā, ir slepenība. Tie ir ļoti nesabiedriski cilvēki, kuri maz runā, bet daudz klausās. Viņiem patīk paturēt informāciju par sevi privātu. Viņiem nepatīk runāt bez mērķa un ienīst tos, kas izplata baumas.

Ūdensvīrs

Šo cilvēku komunikācijas prasmes ir lieliskas. Ja Merkurs bija Ūdensvīrā cilvēka dzimšanas dienā, tad šāda vīrieša vai sievietes dzīve būs piepildīta ar spilgtām emocijām. Ar saviem vārdiem un enerģiju šie cilvēki palīdz iedvesmot citus.

Zivis

Merkurs Zivīs dod cilvēkam vēlmi risināt tikai pozitīvas sarunas. Šādi cilvēki gandrīz nekad nesūdzas un mīl jokot, smieties un apspriest kaut ko interesantu. Viņi var kļūt par izciliem žurnālistiem un psihologiem. Ar viņiem ir viegli un patīkami runāt par jebkuru tēmu.

Eksperti atzīmē: pat ja jums bija jāsazinās ar toksisku un nepatīkamu cilvēku, nav nepieciešams zaudēt drosmi. Varat izmantot enerģijas atgūšanas padomus. Lai Merkurs dod jums spēku un optimismu.

COMMENTS

Leave a Comment