Kā 15.februāra saules aptumsums ietekmēs katru zodiaka zīmi

Dvīņi

Neatklājiet savus noslēpumus – vispirms ir jāpārliecinās, vai klausītāji ir uzticami. Saules aptumsuma diena dos Dvīņiem daudzas interesantas un pat neparastas tikšanās. Jūs varēsiet iemācīties jaunus meditācijas veidus un apvārdot talismanus un amuletus – 15. februārī jums nav nepārvaramas problēmas, bet ir svarīgi nesteigties un baudīt katru dzīves mirkli.

Lasīt arī: Kā likt vīrietim neprātīgi iemīlēties sevī atkarībā no viņa horoskopa zīmes

Vēzis

Atturieties no fiziskās slodzes – saules aptumsums liek nodoties intensīvam garīgam darbam. Mācieties svešvalodas, lasīt filozofijas grāmatas, apgūt jaunas profesijas – Vēzim, nekas nav neiespējami. 15.februārī jūs varat norunāt romantisku randiņu, atzīt savu mīlestību, un pieteikties dzimtsarakstu nodaļā – pat visvairāk nepaklausīgie pretējā dzimuma pārstāvji nespēs atteikt jums.

Lauva

Atbrīvoties no negatīvām emocijām un pārliecināt citus, ka jums viss ir brīnišķīgi – saules aptumsuma februāra laikā, daudz kas ir atkarīgs no pašhipnozes. Šajā ceturtdienā, Lauvām paveiksies ar naudas jautājumu risināšanu – varbūt Saule pacentās vai zvaigznes novietojās tā. Galvenais ir rīkoties droši, un visi darījumi būs daudzsološi. Ir arī negatīvs – diemžēl nebūs laika mīlestības piedzīvojumiem.

Jaunava

Parādiet cieņu citu cilvēku vājām vietām un nekādā gadījumā nepievērsieties saviem trūkumiem – ja jūsu plāni pēkšņi tiek pārtraukti, tas nozīmē, ka kādam tas ir nepieciešams. Kosmosam ir savas idejas, un aptumsuma laikā, daudzas Jaunavas jutīsies, it kā viņu darbības tiks virzītas ar neredzamu spēku. Ar daļu mistikas un maģijas – 15. februārī katram notikumam ir izskaidrojums, un drīz jūs visu sapratīsiet, galvenais – nelēkt lokomotīves priekšā.

Lasīt arī: Romantiskās vakariņas “piecas minūtes” – labākās receptes

Svari

Nedomājiet uz priekšu un nepakļaujieties apstākļiem – grūta diena, bet jūs sagaidīs daudz interesantu pārsteigumu. Daži Svari atradīs jaunus finansēšanas avotus, un daudzi zīmes pārstāvji iegūs sponsorus. Veiksme ar naudu, veiksme mīlestībā – šī ceturtdienas pielūdzēji ir ārkārtīgi aktīvi, bet nemēģiniet sēdēt uz vairākiem krēsliem un flirtējiet tikai ar vienu.

Skorpions

Skorpioniem saules aptumsums var būt sākumpunkts – savā dzīvē būs harmonijas un labklājības periods. Bet, lai piesaistītu planētu atbalstu, 15. februārī ir jāstrādā smagi – ieslēdziet šarmu un iegūstiet jaunas noderīgas paziņas biznesa pasaulē. Ceturtdiena ir bagāta ar mīlas piedzīvojumiem – skatieties situāciju, bet neiesaistieties intrigās un vilinošos piedzīvojumos.

Strēlnieks

Aizmirstiet uz laiku par izklaidi un dienas pavadīšanu darbā un rūpējieties – saules aptumsuma periods prasīs pārdomāšanu un koncentrēšanos. Strēlniekam būs daudz interesantu ideju, taču astrologi neiesaka steigties ar plānu iemiesojumu. 15. februārī ir lietderīgi pavadīt pie ģimenes vai ar tuviem draugiem – varbūt jūs atradīsiet risinājumus problēmām, kas jums traucē.

Lasīt arī: Ar 2050. gadu cilvēcei nāksies lietot ģenētiski modificētu kafiju

Mežāzis

Intuīcija saules aptumsuma laikā pilnībā darbojas, un iekšējā balss palīdzēs jums izkļūt no vistrauksmainākās situācijas. Bet vērojiet savu apkārtni – 15. februārī blakus Mežāzim var parādīties veci konkurenti. Zvaigznes neiesaka risināt attiecības ar mīļoto – šonedēļ jūs varat paskandalēt par jeb ko. Labāk ir sēdēt kopā klusējot un sapņot par nākotni.

Ūdensvīrs

Nepalaidiet garām iespēju ceturtdienā – aptumsuma aptumsums, un jūs nevarat zaudēt izredzes. Planētas atrodas neparasti, un daudzi Ūdensvīrs pēkšņi pārvēršas par azarta aizrautiem un vieglprātīgiem puišiem. Palīdzība nāks, no kurienes negaidījāt – visas drosmīgās idejas jūs varat īstenot ar veco un ilgi aizmirsto pielūdzēju atbalstu. Bet turiet sev rokās un nesniedzat solījumus – varbūt pretī lūgs jūsu roku un sirdi.

Zivis

Saules aptumsuma dienā Zivīm jāpadomā par neaizskarama konta atvēršanu – finansiālā situācija kļūs vienkārši krāšņa, bet šī dāsna dāvana ir jāatstāj līdz labākiem laikiem. Personiskās attiecības 15. februārī var sasniegt jaunu un pilnīgi neparedzētu līmeni – jūsu zīmes pārstāvji jutīsies kā reāls laimīgais un iecienītākais veiksmei.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment