Horo***ps 15.februārim: plānojiet nākotni!

Šodien vēlams būt piesardzīgiem un pēc nepieciešamības izvairīties no piedzīvojumiem un trauksmes. Ideāli piemērota diena pašapcerei un nākotnes plānu kalšanai!

Auns

Tagad ir īstais laiks aktivitātēm. Kas agrāk bija milzīgs izaicinājums, tas būs pa spēkam. Galvenais, nevajag slinkot. Personīgā sfērā nebūs vilšanās. Varbūt jūs apmierināsiet savu mīlestību, vai vecās attiecības atsāksies ar atjaunotu sparu.

Vērsis

Nenostājieties pret tuviem cilvēkiem. Jūs varat tos aizskart ar savu uzvedību vai vārdiem, pat to neapzinoties. Profesionālā jomā rodas diezgan labas izredzes, bet tajā pašā laikā neuzņemies vairākas lietas.

Dvīņi

Darbā nesteidziniet notikumus. Ir nepieciešams neatlaidīgi un pacietīgi turpināt uzsākto biznesu, lai tos pastiprinātu. Ja iespējams, izmantojiet atpūtu. Fiziskās slodzes ir pēc būtības optimālas dabā, vasarnīcā, mazākā mērā – sporta zālē. Nepārtrauciet izmaksu kontroli.

Vēzis

Vajadzēs pakustētie, bet iztērētie spēki atmaksāsies. Jūsu centienu augļi var ievērojami uzlabot jūsu garastāvokli un stiprināt ticību sev. Mīlestības sfērā, viss būs kārtībā, ja jūs nekļūsiet pārāk prasīgi pret savu partneri.

Lasīt arī: Kā likt vīrietim neprātīgi iemīlēties sevī atkarībā no viņa horoskopa zīmes

Lauva

Jo mazāk jūs tagad uzņemsieties iniciatīvu, jo labāk. Sazinoties ar radiniekiem vai biznesa sarunās, jūs varat sajusties neobjektīvs. Tāpēc vispirms domā, un tad tu saki. Bet mīlošās attiecībās jūs varat pilnīgi pierādīt savu daiļrunību.

Jaunava

Tagad jūs jeb kurā sfērā, būsiet zirgā. Sarakstiet svarīgākās lietas, sarunas un tikšanās. Jums viss izrādīsies pēc iespējas labāk. Mīlestības sfērā – bez vilšanās, pat gluži pretēji, liktenis var sniegt, izbaudīšanai, patīkamus pārsteigumus.

Svari

Šajā periodā neveicot profesionālo izaugsmi, par to varat samaksāt divkāršu cenu. Finansēs, esiet piesardzīgāki, mēģiniet neieguldīt naudu apšaubāmos pasākumos vai lietās, kas nav pārāk nepieciešamas. Izvairieties no kritikas pret saviem mīļajiem – tas var radīt nopietnus strīdus.

Skorpions

Panākumi būs gandrīz visos jautājumos. Tagad ir vērts atcerēties vecās paziņas, tās var būt ļoti noderīgas profesionālai karjerai. Bet atgādināt par sevi vajag uzmanīgi, lai tas neizskatās uzmācīgi. Jauni paziņas un vaļasprieki, laiks ir diezgan piemērots.

Lasīt arī: Kā satikt savu mīlestību

Strēlnieks

Lieciet citu cilvēku intereses, pirms savām, jo tas atmaksāsies.  Ļoti drīz situācija mainīsies, un viss atgriezīsies pie jums simtkārtīgi. Tas attiecas arī uz mīlestības lietām. Šajā jomā arī būs jāpierāda liela uzmanība un vērība.

Mežāzis

Šajā dienā droši plānojiet lietas, ko jūs atlikāt līdz labākiem laikiem. Neļaujiet jūtām valdīt pār domām, pretējā gadījumā jūs varat nepamatoti aizskart tos, kas tuvumā atrodas.

Ūdensvīrs

Koncentrējieties uz problēmām, ar kurām jūs varat tikt galā, un ignorējiet visu pārējo. Turpiniet attālināties no cilvēkiem, kuri jums nepatīk, neplāno kopīgas darbības ar viņiem. Tagad jūs varat piesaistīt tos, kuru domas nav pārāk labas.

Zivis

Tagad jūs nevarat objektīvi novērtēt situāciju gan profesionālajā jomā, gan personīgajās attiecībās. Tāpēc radīsies kavēšanās pie liktenīgu lēmumu pieņemšanas. Visam, kas jums tiek piedāvāts vai solīts, pārbaudiet to.

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment