Kā apavi ietekmē enerģiju: vai krāsainas zolītes nesīs bagātību, bet papēži – veiksmi?

Apavi ir ļoti svarīgs garderobes elements. Tas ietekmē cilvēka vispārējo enerģijas līmeni. Tāpēc ir svarīgi skatīties, kādus apavus valkājam un kā to darām.

Pareizi izvēlēti apavi atver cilvēka čakras , labvēlīgi ietekmē garastāvokli un veiksmi, kā arī padara cilvēka enerģiju stiprāku. Šis apģērba elements ir jāizturas ar īpašu uzmanību.

Apavu stāvoklis

Apavi ir atbildīgi par mūsu biolauka apakšējo līmeni. Tas ir visa pamatā. Nav brīnums, ka daudzi eksperti uzskata, ka apaviem vienmēr jābūt ideālā stāvoklī. Psihologi savukārt atzīmē, ka pirmais, kam cilvēks vienmēr pievērš uzmanību, ir sarunu biedra apavu stāvoklis.

Pirmo iespaidu var sabojāt, ja cilvēks izskatās glīts, bet kājās ir kaut kas vecs un nolietots, netīrs un nekopts. Apavi ir cilvēka panākumu pamatā mīlestībā, biznesā un finanšu sektorā. Tīri apavi ir gaismas un radošas enerģijas avots.

Ja kāda iemesla dēļ jums jāstaigā ne labākajos apavos, labāk ir izmantot rituālus, lai gūtu panākumus. Tie palīdzēs izvairīties no problēmām biznesā.

Kādi apavi piesaista nelaimi

Veci apavi, kas nav valkāti. Veci apavi, kas skapī krāj putekļus, piesaista negatīvo enerģiju. Pat apavi, kas valkāti tikai dažas reizes un pēc tam apturēti, var radīt problēmas. Ja mājā ir apavi, kurus neviens nevalkā, labāk tos pārdot vai izmest.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Svešas kurpes. Daudzas meitenes un sievietes aizņemas no saviem draugiem kurpes, zābakus, kedas un tā tālāk. Šajā nav nekā laba, jo citu cilvēku lietas ir piesātinātas ar citu cilvēku enerģiju. Savas lietas labāk nevienam nedot un neņemt, un īpaši apavus. Ja no kāda iegādājāties dārgas firmas kedas vai apavus, tad nesteidzieties tās uzvilkt. Ļaujiet viņiem pāris dienas gulēt blakus citiem jūsu apaviem. Šajā gadījumā viņi iegūs jūsu enerģiju.

Saplēstas kurpes. Ja jūs bieži valkājat saplēstus apavus, jūs varat piedzīvot neveiksmi. Saplēstas kurpes ir finansiālu problēmu cēlonis. Tas var būt arī cēlonis pastāvīgām nepatikšanām darbā, aizmāršībai. Caurumi apavos palielina iespēju kaut ko pazaudēt un neatdot.

Neērti apavi. Kad apavi ir lielāki vai mazāki, tas vienmēr ierobežo kustības, padara mūs aizkaitināmus.

Kādi apavi tevi dara veiksmi

Krāsainas kurpes. Ne vienmēr apaviem vai zābakiem jābūt ļoti spilgtiem. Ja nav noteiktas krāsas apavu, varat izmantot krāsainas zolītes. Tie nesīs arī lielu veiksmi. Labākās krāsas finanšu veiksmes piesaistīšanai ir zila, sarkana un melna. Veiksmi mīlestībā nesīs baltas, oranžas, zaļas kurpes vai zolītes.

Kurpes ar papēžiem vai biezām zolēm. Papēži padara sievieti nedaudz garāku. Tas ir lieliski piemērots pašcieņai un pašapziņai. Vienīgais gadījums, kad papēži var traucēt gūt panākumus un aizbaidīt veiksmi, ir tad, ja sieviete šādos apavos jūtas neērti. Kopumā, jo augstāka zole, jo labāk. Vīriešiem arī nekaitē, ja viņu garderobē ir apavi, kas liek viņiem izskatīties nedaudz garākiem.

Jaunas kurpes. Jauni apavi uz laiku vairo cilvēka pašapziņu. Jebkuras jaunas lietas labvēlīgi ietekmē enerģiju, jo tām vēl nav bijis laika uzsūkt mūsu pašu bailes.

Kopumā izskats izšķir daudz, un ne tikai psiholoģiski, bet arī enerģētiski. Pareizi izvēlēts apģērbs var kļūt par tavu laimīgo talismanu. Vienmēr atcerieties  piecas lietas, kuras jums nekad nevajadzētu valkāt.

Leave a Comment