Kā atbrīvoties no kafijas un tējas traipiem uz galda: šie līdzekļi uzreiz atrisinās problēmu

Ja kafijas vai tējas pēdas paliek uz koka mēbeļu, virtuves plastmasas darba virsmu vai mākslīgā akmens virsmas, tās ir grūti likvidēt pat ar ķīmiskiem līdzekļiem.

Taču pieredzējušas saimnieces zina daudzas metodes, kā ātri un bez liekas piepūles tikt galā ar šādu neērtību.

Mēs jums pastāstīsim, ar ko jūs varat vienkārši noņemt kafijas un tējas traipus no visām virsmām.

Zobu pasta. Tā viegli tiek galā ar kafijas un tējas traipiem uz zobiem, tāpēc lieliski iedarbosies arī uz citām virsmām. Lai notīrītu dzērienu traipus, vienkārši uzklājiet nedaudz zobu pastas uz mitra sūkļa vai drānas un notīriet traipu. Pēc dažām minūtēm traips pazudīs, it kā tā nekad nebūtu bijis. Šādā veidā varat iztīrīt arī pašus traukus no brūniem kafijas un tējas traipiem.

Sinepju pulveris un citrona sula. Šie līdzekļi lieliski tiks galā ar traipiem no dzērieniem, ja virsma ir izgatavota no plastmasas vai mākslīgā akmens. Samērcē mitru sūkli sinepju pulverī un berzējiet ar to netīro vietu. Pēc tam apsmidziniet apstrādāto vietu ar citrona sulu un atstājiet to uz 2-3 minūtēm. Ja pirmajā reizē nav izdevies atbrīvoties no traipiem, atkārtojiet procedūru.

Etiķis un soda. Izšķīdiniet ēdamkaroti cepamās sodas un etiķa glāzē silta ūdens un uzklājiet šķīdumu uz netīrajiem plankumiem. Atstājiet maisījumu uz dažām minūtēm, pēc tam noslaukiet apstrādātās vietas ar tīru, mitru sūkli.

Lasi vēl: Šīs 5 frāzes izjauks pat visstiprākās attiecības: nekad nesaki tās mīļotajam cilvēkam

Gāzēti dzērieni. Piemēram, Coca-Cola lieliski tiks galā pat ar novecojušiem traipiem uz baltām virsmām. Jo šādi dzērieni satur ortofosforskābi, kas ir lielisks traipu tīrītājs. Vienkārši iemērciet tīru drānu vai sūkli dzērienā un berzējiet iekrāsotās vietas, atstājiet uz 2 minūtēm un noskalojiet ar ūdeni.

 

 

Leave a Comment