Šos acu ēnu toņus nevajadzētu lietot sievietēm pēc 40 gadu vecuma: tie tikai piešķir vecumu

Acu ēnas var veiksmīgi papildināt tēlu un padarīt grimu pilnvērtīgu. Tomēr ir dažas acu ēnu krāsas, no kurām sievietēm pēc 40 gadu vecuma vajadzētu izvairīties, jo tās var vizuāli pievienot dažus papildu gadus.

Nevajadzētu ēnas izmantot nejauši, jo nepareizas krāsas sabojās tēlu un liks izskatīties vēl vecākai. Sievietēm pēc 40 gadu vecuma vajadzētu pievērst īpašu uzmanību šīm acu ēnām.

Sarkans tonis

Šīs krāsas ēnas var piešķirt sejai dažus papildu gadus, jo tās liek izskatīties nogurušai un plakstiņu ādai sakairinātai.

Šī ēnu krāsa paletē ir ļoti reti sastopama. Un vispār sarkano toņu ēnas izskatās neglīti.

Toņi ar mirdzumiem

Metāliski toņi jau vairākus gadus ir modē, taču grima veidošanā ar šādām ēnām jābūt uzmanīgiem. Mirdzošie toņi var izcelt katru grumbiņu uz plakstiņa.

Vislabāk ir dot priekšroku brīnganiem toņiem. Ziloņkaula krāsas ēnas ir piemērotas gaišai ādai, bet tumšākai ādai var izvēlēties mokas toni.

Kā saskaņot ēnas ar acu krāsu

Izvēloties produktus, kas palīdzēs jums izveidot stilīgu acu grimu, jāņem vērā jūsu ādas tonis.

Vispārējs noteikums ļoti gaišai ādai ir izvēlēties maigākas un pieklusinātākas krāsas. Brīnišķīgas krāsas, piemēram, smilškrāsas, bēšs, bēšbrūns un rozā, palīdzēs izcelt gaišo acu skaistumu.

Ja ādas tonis ir tumšāks, labs risinājums būs medus un karameļu toņu skaistumkopšanas līdzekļi.

Tumšam ādas tonim kombinācijā ar gaišām acīm būs piemēroti metāliski toņi: siltu toņu bronzas vai vara krāsas ēnas, vai piesātinātāki auksti violetie un lavandas toņi.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no kafijas un tējas traipiem uz galda: šie līdzekļi uzreiz atrisinās problēmu

Profesionāli grima meistari iesaka izmantot dažādas otas pēc to cietības, kausējuma formas un izcelsmes.

Centieties izvairīties no asām līnijām.

Veiciet grimu uz atvērtām acīm, jo visas ēnu pārejas, kas veiktas uz aizvērtiem plakstiņiem, var pazust, tos atverot. Izmantojiet ūdensnoturīgu skropstu tušu, lai tā neatspīdētu uz augšējā plakstiņa.

 

 

Leave a Comment