Kā atbrīvoties no negatīvām domām un emocijām: 3 efektīvas metodes

Negatīvās domas ir ļoti bīstamas, jo tās piesaista neveiksmes un problēmas. Tās jālikvidē pēc iespējas ātrāk. Tam ir trīs efektīvas metodes.

Mūsu domas vienmēr veidojas. Tāpēc šaubas bieži rada problēmas, un bailes rada pastāvīgu satricinājumu. Domas ved mūs caur ērkšķiem uz zvaigznēm vai, gluži pretēji, liek mums izvēlēties visgrūtāko un sarežģītāko ceļu dzīvē. Pievilkšanās likums vienmēr ir bez pārtraukuma. Tas piesaista veiksmi vai nospiež to atkarībā no tā, kā jūs domājat.

Kāpēc negatīvās domas un emocijas ir bīstamas

Tās skandina visuma pozitīvo enerģiju. Radošas enerģijas viļņi vienkārši vairs netiek piesaistīti personai, ja viņš ir dusmīgs vai satrauc pats sevi. Briesmas nav pat tas, ka tas mums liedz labu veiksmi, bet fakts, ka ir ļoti grūti izkļūt no šīm domām.

LASI ARĪ: Uzticīgākās sievas, saskaņā ar Zodiaku

Ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk izkļūt no šīm izturīgajām ķepām, lai situācija netiktu saasināta. Palīdzēs jums trīs efektīvas metodes, kas tiks apspriestas tālāk. Visvairāk patīkamā lieta ir tāda, ka tās var izmantot kopā, lai uzlabotu efektu.

Afirmācijas

Afirmācijas ir īpašas frāzes, kas personai jāsaka sev, lai noregulētos uz pozitīvu vilni. Grūtību vai šaubu laikā pozitīvas plūsmas ir jāsaglabā pašam. Tas ir jādara katru dienu.

Piemēram, esat atradis jaunu darbu, bet jums ir izmēģinājuma periods, kurā būs skaidrs, vai jūs tur strādāsiet vai nē. Tā vietā, lai pārdzīvotu, jums vienkārši jāpasaka sev biežāk, ka jūs varat darīt visu, ka jūs varat iegūt šo darbu.

To var izdarīt jebkurā situācijā – finanšu, uzņēmējdarbības un mīlestības jomās. Vēl labāk, jūs atkārtojat motivējošas frāzes, pat ja viss ir pilnīgā kārtībā un pārvietojas vajadzīgajā virzienā. Tas dos jums pārliecību un neļaus problēmām nonākt jūsu dzīvē.

Nav brīnums, ka viņi saka, ka, jo biežāk jūs sakāt sev patīkamas lietas, jo ātrāk jūs ticat tām. Šeit ir vispopulārākie un visbiežāk minētie apgalvojumi: “Es katru dienu esmu labāks un spēcīgāks,” “Es esmu vislaimīgākā persona pasaulē,” “es piesaistu cilvēkus,” “visi mani mīl, un es mīlu visus.”

Jūs varat izgudrot savas afirmācijas saskaņā ar kāda veida dzīves situāciju. Ja jums ir problēmas mīlestībā, pastāstiet sev biežāk, ka jūs drīz vien apmierināsiet savas dzīves mīlestību, ka jūs esat skaists, burvīgs un izstarojat pozitīvu. Jo biežāk jūs to sakāt sev, jo labāk.

Meditācija

Meditācija ir labākais un ātrākais veids, kā atbrīvoties no problēmām un bailēm. Tā ir sava veida apziņa savā apziņā, izslēdzot daļu uztveres, koncentrējoties uz domām un garīgām pieredzēm.

Lai sāktu meditāciju, jums ir jāizveido labvēlīgi apstākļi. Ideālā gadījumā tam vajadzētu būt telpai bez cilvēkiem, bez svešām skaņām. Nekas nedrīkst jums traucēt vizuāli vai fiziski. Darbā vai ceļā varat izmantot ausu aizbāžņus, lai atbrīvotos no svešām skaņām. Jūs varat ieslēgt dabas skaņas austiņās.

LASI ARĪ: Ikvienam cilvēkam ir tikai 3 iespējas iemīlēties!

Meditācijas ir labas, ja kāds tevi ir aizskāris, ja esat ļoti noraizējies par kaut ko, ja esat ļoti noguris. Aizveriet acis, ievelciet dziļu elpu, tad lēnām izelpojiet. Atkārtojiet šo procedūru tik reižu, cik nepieciešams, lai palēninātu pulsu, un domas kļūst relatīvi mierīgas.

Tagad sākt vizualizēt apkārtējo telpu. Iedomājieties, ka jūs esat viens pats, vietā, kur nav nevienas dvēseles simts kilometru tuvumā. Tas var būt mežs, okeāna piekraste, kalnu upe, lauks, tuksnesis vai kalni. Izveidojiet ap sevi tādu iestatījumu, kas simbolizē mieru. Jums ir jādomā,ka sliktas domas aiziet un paliek tur, un jūs lēnām atgriežaties dzīvē, uz reālo pasauli. Jo vairāk reālāka ir niršana, jo labāk. Sasniegt maksimālo efektu, ir iespējama tikai ar laiku. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams meditēt biežāk.

Ir daudz meditācijas par mīlestībuatbrīvoties no problēmāmlai piesaistītu labus pasākumuslai atbrīvotos no negatīvām programmām, un tā tālāk.

LASI ARĪ: Kāpēc pievilkšanās likums jums nedarbojas

Valkājot talismanus

Pareizā talismana izvēle ir atkarīga no dažādiem faktoriem. Labākais talismans – dabisks. Lielākā daļa bioenerģijas nozares ekspertu iesaka izmantot dabīgos minerālus. Eksperti iesaka talismanus izvēlēties akmeņus-talismānus, jo viņu spēks ir visspēcīgākais.

Vislabāk attīra prātu no negatīvām domām kvarcs un pērlesDiamants, mēnessakmens nodrošina aizsardzību pret ārējo negatīvo ietekmi. Nomierina nervu sistēmas ametists un opāls.

No metāliem platīnu un cirkoniju uzskata par labākoCirkonijam ir nomierinošs efekts, un platīns attīra prātu no negatīvām vīrusu programmām.

Fen Šui iesaka izmantot vienkāršu vilnas sarkanu pavedienu kā talismanu, kas veido aizsargājošo lauku cilvēka aurai. Arī austrumu gudrie saka, ka cilvēku dzīvi rada labāku mājdzīvnieki. Šajā gadījumā mēs runājam par  kaķi. Eksperti bioenerģijas jomā saka, ka rudais kaķis uzmundrina vislabāk. Melns – pasargā no lāstiem un ļaunās acs, un balts palīdz mīlestībai.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment