Kā atšifrēt zīmes, kuras mums sūta mūsu zemapziņa

Mūsu zemapziņa runā ar mums, un daudz biežāk, nekā mēs domājam. Bioenerģijas jomas eksperti mums stāstīja, kā saprast, ka Visums cenšas ar mums sazināties, lai palīdzētu mums izvēlēties dzīves ceļu vai atrisināt kādu problēmu.

Sapņi

Pirmais un vissvarīgākais ir mūsu sapņi. Tieši sapnī saikne ar Visuma pārpilnības centru kļūst visspēcīgākā, jo mūsu zemapziņa darbojas vienatnē, jo jūs pārtraucat uztvert apkārtējo pasauli ar acīm, ausīm un pieskārienu. Lūk, ko daži no mūsu sapņiem varētu nozīmēt.

Ja sapnī redzat čūsku , visticamāk, Visums šādā veidā mēģina jūs brīdināt, ka jūsu vidē ir cilvēki, kas var nebūt tie patīkamākie. Visticamāk, kādam no jūsu paziņām (ne vienmēr jaunajiem) ir ļauni nolūki pret jums.

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Lasi arī: Es neapzināti uzņemamos citu cilvēku nepatikšanas un problēmas. Tad dziednieks man pateica kā to pārtraukt!

Lidošana sapnī liek domāt, ka Visums ir apmierināts ar jums un ir gatavs palīdzēt jums pārvarēt šķēršļus vai sasniegt mērķus, taču, visticamāk, jums būs jāpieliek nedaudz vairāk pūļu. Ar lielu varbūtību jūs atrodaties kaut kā ārkārtīgi svarīga pirmsākumos. Esiet uzmanīgs pret visu, kas notiek jums apkārt.

Kukaiņi sapnī, saskaņā ar sapņu grāmatu, parādās tajos, kuri, iespējams, nejūtas ļoti labi. Tā ir sava veida zīme, ka tuvojas Vese***as vai psiholoģiska rakstura problēmas. Arī ezotērikas un bioenerģētikas jomas eksperti uzskata, ka kukaiņi ir zīme, ka jūsu apziņā ir zināmas vīrusu domas, kas velk jūs uz grunti. Tās var būt bailes, nedrošība, aizvainojums, skaudība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment