Kā atšifrēt zīmes, kuras mums sūta mūsu zemapziņa

Miega paralīze , kad neesat nomodā, bet arī neguļat, kā arī nevarat šajā brīdī kustēties, nozīmē, ka, iespējams, esat uzņēmies pārāk daudz pienākumu un pienākumu. Visums brīdina jūs, ka jums steidzami jāpārskata sava dzīves pozīcija, ieradumi un jānoskaņojas pozitīvā veidā.

Intuīcija

Ar intuīciju viss ir sarežģītāk, jo šeit mēs runājam par tiem brīžiem, kad esam apzināti. Tas nozīmē, ka pastāv iespēja, ka mēs tikai velkam sevi un nedzirdam Visuma balsi, kas atbalso mūsu galvā domas.

Tāpēc ir svarīgi atzīmēt, kura no jūsu domām izrādījās pareiza un kura nebija pareiza. Tajā pašā laikā jums arī nekavējoties jāatzīmē savas sajūtas tajos brīžos, kad jūsu galvā dzima svarīga doma. Ja jūs atradīsiet kādu tendenci, tas nozīmēs, ka ar līdzīgām sajūtām sestā maņa uzrunā jūs.

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Lasi arī: Es neapzināti uzņemamos citu cilvēku nepatikšanas un problēmas. Tad dziednieks man pateica kā to pārtraukt!

Piemēram, jūs varat pamanīt, ka neizprotamas bailes vai, gluži otrādi, bezcēloņa mierīgums vēstīja par briesmu tuvošanos. Šajā gadījumā jums nākotnē jāatceras, ka šādas sajūtas parādās Visuma mēģinājumos palīdzēt jums pieņemt pareizo lēmumu.

Ļoti bieži iekšējā balss izpaužas tikai caur sajūtām. Piemēram, ja cilvēkam draud briesmas, viņam var būt galvassāpes, vēdersāpes, slikta dūša utt. Šie signāli arī jāuzrauga.

Ja vēlaties, lai jūsu sestā maņa kļūtu spēcīgāka, eksperti iesaka izmantot septiņus vienkāršus padomus, kā izaudzināt sevī telepātu. Novēlam jums veiksmi un pēc iespējas ātrāku ciešas saiknes nodibināšanu ar Visumu.

Leave a Comment