Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Kā atvērt naudas kanālu

Jūs nevarat sazināties ar naudas egregoru, nepaverot ceļu veiksmei un naudai. Savienojums ar naudas plūsmu notiek caur čakrām – psihoenerģētiskajiem centriem smalkajā cilvēka ķermenī. Jūs varat atvērt čakras pats. Lai piesaistītu naudu, jums jāpievērš uzmanība 3 čakrām: Manipura, Muladhara un Ajna.

Manipura. Aktivizē gribu, mērķtiecību un mērķtiecību. Čakru var stimulēt ar meditācijas palīdzību. Garīgais darbs pie čakras ir jāatbalsta ar reālām darbībām. Mēģiniet iziet ārpus savas komforta zonas robežām: izmēģiniet sevi kaut ko jaunu, eksperimentējiet, paplašiniet savu redzesloku, sazinieties ar jauniem cilvēkiem.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Muladhara. Stimulē pacietību, racionālismu, uzņēmību, ļauj iesaistīties procesā un nenovirzīties no izvirzītajiem mērķiem. To labvēlīgi ietekmē sports, kustība, sarkanā krāsa.

Ajna. Ietekmē intelektu, intuīciju. Elpošanas vingrinājumi, joga, introspekcija palīdz atvērt čakru. Aktivizējošā krāsa ir violeta.

Papildus darbam ar čakrām jums jāievēro vēl daži noteikumi. Tas ļaus jums iegūt vēlamo rezultātu daudz ātrāk, jo zināms, ka naudas kanāla atvēršana var ilgt mēnesi, 3 mēnešus, sešus mēnešus, gadu vai vairāk – viss ir atkarīgs no jūsu pasaules redzējuma un vēlmes mainīt savu dzīvi.

  1. Ievērojiet Visuma zīmes. Mājieni nāk mentālā līmenī, tavs uzdevums ir apzināties, ka Visums ir pārpilns un tā dāvanas ir neierobežotas, un ieklausies savos instinktos.
  2. Esi pateicīgs. Pasaule, Visums, cilvēki, viss un visi. Saki paldies ne tikai par kaut ko labu, bet arī par kaut ko sliktu. Spēja koncentrēties uz pozitīvo dos iespēju piesaistīt savā dzīvē veiksmi, naudu un īstos cilvēkus.
  3. Meklējiet papildu ienākumu avotus. Mēģiniet saskatīt iespējas nopelnīt kaut ko citu, nevis savu pamatdarbību.
  4. Veiciet labdarības darbu. Lai nauda ne tikai atnāktu pie jums, bet arī paliktu, atdodiet nelielu daļu līdzekļu labdarībai. Visa iespējamā palīdzība tiem, kam tā nepieciešama, pozitīvi ietekmēs karmu.
  5. Uzziniet bagāta cilvēka psiholoģiju. Ja jūs nolemjat atvērt naudas kanālu un izveidot savienojumu ar egregoru, jums būs jāatsakās no nabadzības psiholoģijas, stereotipiem un negatīvas attieksmes. Jums jādomā kā bagātam cilvēkam , jājūtas bagātam. Koncentrējieties uz to, ko vēlaties, un atcerieties, ka domas ir materiālas.

Ievērojot šos ieteikumus, jūs varat patstāvīgi atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi. Mēs ceram, ka tas ļaus jums palielināt ienākumus  un atrisināt daudzus dzīves jautājumus. Apziņa un nodomu spēks dos visu un radikāli mainīs dzīvi. esi laimīgs

COMMENTS

Leave a Comment