Kā dzimšanas datumā meklēt bagātības pazīmes

Viens. Ja jums bagātības kods ir 1, tad šī ir zīme, ka jums jāmeklē finansiāla laime darbā ar mīļajiem. Visticamāk, mīlestība, draudzība, romantika, vēlme palīdzēt var iedvesmot kādam ienesīgam biznesam.

Divi . Kā minēts iepriekš, Deuce ir neatkarības simbols. Jūsu idejām un vēlmēm nav nepieciešams ārējs novērtējums. Vienkārši dari to, kas tev patīk, un tu būsi laimīgs.

Trīs . Finansiālie panākumi cilvēkiem ar numuru 3 ir garīgā apgaismība. Viņi var kļūt daudz bagātāki, ja viņu darbs ir vērsts uz labiem darbiem. Tā var būt vēlme palīdzēt sabiedrībai, cīņa par vidi vai vienlīdzību utt.

Četri . Cilvēku ar šādu patrona numuru bagātības noslēpums ir visaptveroša attīstība. Nekoncentrējieties uz vienu jomu. Ir svarīgi uzraudzīt veselību, sportot, garīgi attīstīties un pētīt finanšu pratību.

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Slavenais čehu – franču rakstnieks devās mūžībā. Vārda meistaram bija 94 gadi

Pieci . Skaitlis 5 simbolizē zelta vidusceļu. Tas nozīmē, ka, lai piesaistītu naudas veiksmi, jums vienmērīgi jāsadala laiks darbam un atpūtai. Ja tu to nedarīsi, tevi pārņems nogurums un apātija, zudīs iedvesma un entuziasms.

Seši . Skaitlis Seši ir radošs skaitlis. Ja aprēķinu laikā saņēmāt 6, mēģiniet meklēt nestandarta pieejas. Iespējams, ka tev ir lemts nākt klajā ar kaut ko, kas vēl nav, vai pilnveidot kāda cita ideju.

Septiņi . Skaitlis Septiņi apzīmē naudas laimi un veiksmi kopumā, taču tas nenozīmē, ka varat atpūsties un iet līdzi straumei. Ja nemēģināsit, Septiņnieka ietekme var būt negatīva. Jūs varat zaudēt veiksmi tikpat ātri, cik jūs to iegūstat.

Astoņi . Jārūpējas par savām mantām, mājām un visu, kam ir vismaz kāda materiāla vērtība. Rūpīga rīcība ar naudu garantē lielu peļņu un līdzekļu pieaugumu.

Deviņi . Lai jūsu ienākumi tikai augtu, centieties neatstāt neatrisinātas lietas un uzdevumus. Neatmet iesāktos projektus un noved visu līdz galam. Tikai tā jūs varat kļūt bagātāks.

Neatkarīgi no jūsu finanšu koda un neatkarīgi no tā, cik labvēlīgs dzimšanas datums, mēģiniet biežāk izmantot visspēcīgākos talismanus, lai piesaistītu naudu . Tāpat eksperti iesaka sekot līdzi  finanšu prognozēm, lai zinātu, kāds būs zvaigžņu noskaņojums šajā vai citā periodā.

Leave a Comment