Kā dzimšanas datumā meklēt bagātības pazīmes

Dzimšanas datums var mums daudz pastāstīt. Piemēram, numerologi uzskata, ka tas var norādīt cilvēkam, kurā virzienā viņam jāmeklē finansiāli panākumi.

Iepriekš mēs runājām par  fen šui noteikumiem naudas piesaistei . Tagad ir pienācis laiks uzzināt, ko iesaka numeroloģijas speciālisti. Senajai skaitļu zinātnei ir savs redzējums par to, kā uzlabot labklājību.

Lielākie bagātības skaitļi

Pievērsiet uzmanību savai dzimšanas dienai un mēnesim. Ja viņiem ir vismaz viens no zemāk uzskaitītajiem cipariem, tā ir ļoti laba zīme. Ja ir divi vai vairāki no šiem skaitļiem, tad tas joprojām ir labāk. Šie skaitļi palīdzēs jums uzzināt, kur jūs varat sagaidīt finansiālu veiksmi un panākumus.

Divi . Tas ir vientuļo cilvēku skaits, bet garā stiprs. Visticamāk, jums vajadzētu mēģināt nopelnīt naudu saviem spēkiem, bez neviena palīdzības. Finansiāli panākumi jums ir tur, kur nav uzmācīga viedokļa par citiem.

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Slavenais čehu – franču rakstnieks devās mūžībā. Vārda meistaram bija 94 gadi

Seši . Seši ir radošuma skaitlis. Ja jums dzimšanas dienā vai mēnesī ir viens vai vairāki sešinieki, tad mēģiniet atrast sevi radošā jomā vai vienkārši būt radošāk savos darba pienākumos.

Septiņi . Skaitlis 7 ir tīras veiksmes simbols. Visticamāk, jums ir jāuzņemas nedaudz vairāk riska, ja dzimšanas datumā ir šāds skaitlis. Nebaidieties no nekā jauna. Jo drosmīgāks būsi, jo bagātāks kļūsi.

Astoņi . Šis skaitlis atspoguļo visus materiālos principus. Cilvēkam, kura dzimšanas datumā ir astoņi, vairāk laika jāvelta plānošanai, sapņiem, vēlmju vizualizācijai.

Kā aprēķināt bagātības kodu

Varat veikt vienkāršus numeroloģiskus aprēķinus pēc dzimšanas datuma, lai saprastu, kur slēpjas finansiālā veiksme. Lai to izdarītu, vienkārši saskaitiet visus dzimšanas datuma numurus. Piemēram, ņemsim datumu 02/11/1987: 1+1+0+2+1+9+8+7=29. Rezultātam jābūt skaitlim no 1 līdz 9, tāpēc mēs saskaitām skaitļus, līdz iegūstam skaitli no šī diapazona. 2+9=11. 1+1=2. Izrādās, ka bagātības kods šim datumam ir 2. Tagad atliek atšifrēt savu kodu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment