Kā dzimšanas datuma pēdējais cipars ietekmē mūsu likteni un ko tas nozīmē

Ezotēriķi apgalvo, ka dzimšanas datuma pēdējais cipars nav nejaušs, un mūsu dvēsele to izvēlas pati.

Pastāstīsim, ko nozīmē dzimšanas datuma pēdējais cipars.

Dzimšanas gada pēdējais cipars 8 vai 9 – zemes elements

Cilvēki, kas dzimuši zem zemes elementa, ir stabili un ar spēcīgu iekšējo atbalstu. Viņi ir uzticami draugi un partneri, uz viņiem vienmēr var paļauties, spēj atrisināt jebkuru problēmu. Par šādiem cilvēkiem saka, ka uz viņiem turas visa pasaule. Lai gan viņi ir atturīgi savu emociju izpausmēs, savas jūtas un lojalitāti mēdz apliecināt ar labiem darbiem un palīdzību. Tie ir cilvēki-kontrolieri, kuriem nepatīk risks un piedzīvojumi.

Dzimšanas gada pēdējais cipars 6 vai 7 – uguns stihija

Šie ir kaislīgas dabas cilvēku, kas ir atvērti visam jaunajam un necieš rutīnu. Uguns cilvēkiem piemīt līdera spējas, viņi ir ļoti enerģiski un spēj viegli kontaktēties ar citiem. Viņi ir lieliski līderi, viņi ir uzņēmīgi, mīl konkurenci un riskus. Uguns enerģija šādiem cilvēkiem piešķir pievilcību, apņēmību un nepiespiestību. Viņi necieš rutīnu, tāpēc vienmēr ir nepārtrauktā kustībā.

Dzimšanas gada pēdējais cipars ir 4 vai 5 – koka elements

Koka elementa cilvēkiem ir liela ietekme uz citiem, viņi prot pārliecināt citus par savu taisnību. Viņi ir ļoti radošas, strādīgas un neatlaidīgas personības. Viņi ir uzticami draugi, pilnīgi bez egoisma un lieliski komandas spēlētāji. Koka elementa cilvēki var uzņemties daudz pienākumu, no kuriem paši bieži vien ir noguruši.

Dzimšanas gada pēdējais cipars 2 vai 3 – ūdens elements

Ūdens stihijas pārstāvji ir magnētiski un pievilcīgi, ļoti inteliģenti un komunikabli. Viņiem piemīt labi attīstīta intuīcija, kas palīdz izkļūt no vissarežģītākajām dzīves situācijām. Šiem cilvēkiem bieži ir vairākas profesijas, viņi runā vairākās valodās, viņi ir dzimuši diplomāti. Viņi ir lieliski līderi, jo spēj ātri orientēties un atrast izeju no jebkuras situācijas.

Dzimšanas gada pēdējie cipari 0 vai 1 – gaisa elements

Gaisa elementa cilvēki ir ļoti atturīgi, autoritatīvi un spēcīgi. Viņi vienmēr aizstāv savu viedokli, tomēr nepārkāpj citu cilvēku personiskās robežas. Gaisa elementa cilvēkiem piemīt ārkārtīgi ass prāts, viņi lieliski analizē informāciju, apveltīti ar mērķtiecību un ambīcijām. Viņi zina, ko vēlas no dzīves, un skaidri seko savam mērķim. Viņus nevar apturēt nekādi šķēršļi un neveiksmes, viņu nepiekāpību var tikai apskaust.

 

Leave a Comment