Tagad es beidzot zinu, kā mans opis izaudzēja tik daudz gurķu un tomātu: tikai 3 pilieni un jūsu dārzā raža dubultosies

Foto – Pexels

Šī ir elementāra lieta, kas būtu jāzina katram dārzniekam – tā nav ne sarežģīta, ne kā citādi apgrūtinoša, turklāt, ja visu izdarīsiet pareizi, jūsu dārzā raža dubultosies. Un šo metodi piekopa mans opis!

Mēs pirms tam pastāstījām, kuras tomātu lapas nekad nedrīkst nogriezt. Bet tagad mēs jums pastāstīsim par kādu svarīgu elementu, kas palīdzēs jums dubultos dārzā ražu.

Pieredzējušiem dārzniekiem, protams, šis nav nekāds noslēpums un viņi zina, ka borskābes šķīdums palīdz iecerei, lai raža dubultotos.

Foto – Pexels

Kāpēc šis šķīdums ir tik svarīgs?

Bors ir mikroelements, kam ir būtiska nozīme ziedu, sēklu un augļu veidošanās procesā. Tā trūkums var izraisīt to, ka augļi neattīstās, tie ir deformēti, ir tukši ziedi un tamlīdzīgi.

Kā pareizi pagatavot borskābes šķīdumu?

Jums būs nepieciešami 3 pilieni borskābes un 10 litri ūdens. Vienkārši izšķīdiniet borskābi ūdenī un maisiet, līdz tā izšķīst. Lai panāktu labāku efektu, borskābes šķīdumam varat pievienot nedaudz cukura (tā ir apmēram 1 tējkarote uz 1 litru ūdens).

Kā pareizi lietot šo šķīdumu?

Un te arī svarīgākais punkts! Šis šķīdums ir pareizi jālieto! Sagatavoto šķīdumu ielejiet izsmidzinātājā un no tā apsmidziniet augus ar šķīdumu to ziedēšanas laikā. Šādu apstrādi atkārtojiet ik pēc 7 līdz 10 dienām. izmantojiet svaigi sagatavotu šķīdumu! Neder pastāvējis!

Lasi vēl: Kā dzimšanas datuma pēdējais cipars ietekmē mūsu likteni un ko tas nozīmē

Apsmidziniet savus augus no rīta vai vakarā, kad saules stari nav tik spēcīgi, lai augi neapdeg. Borskābes šķīdums ir videi draudzīgs un visiem pieejams līdzeklis, kas palīdzēs jums iegūt bagātīgu ražu.

Ja sekosiet šīm instrukcijām, jau pavisam drīz redzēsiet, ka jūsu dārzā raža patiešām ir dubultojusies!

Leave a Comment