Kā gulēt mazāk un nejusties nogurušam- pārsteidzoši miega eksperimenti

 

“Ubermena” cikls

Šis cikls sastāv no 6 – 20 minūtēm miega ik pēc četrām stundām, kas nozīmē to, ka, ievērojot šo ciklu, Tu gulēsi sešas reizes dienā. Šo metodi ir pieņemts uzskatīt par ļoti efektīvu, jo pateicoties tai cilvēki jūtas ļoti labi un parasti viņi redz arī ļoti izteiktus un spilgtus sapņus, taču noteikti nedrīkst neņemt vērā šī miega trūkumus – ja Tu palaidīsi garām kaut vienu šī miega fāzi, Tev draud nāvīgs nogurums.

Parastais cikls

Šis cikls sevī iekļauj aizmigšanu vienu reizi naktī uz 1,5 – 3 stundām un pēc tam 3 reizes pa 20 minūtēm dienas garumā. Laiku šim miegam obligāti vajag sadalīt tā, lai pārtraukumi starp šiem cikliem būtu pilnīgi vienādi. Šim grafikam var ļoti viegli pielāgoties, jo tas var skaitīties kā parasta cilvēka miega režīms.

“Dimaksiona” cikls

Šis cikls sevī iekļauj 30 minūšu miegu ik pēc 6 stundām. Cilvēki, kas ir izmēģinājuši šo ciklu , apstiprina, ka nekad dzīvē nav izjutuši tādu enerģijas pieplūdumu pamostoties. Kaut arī šis cikls ir ļoti ekstremāls, tas skaitās kā viens no visefektīvākajiem miega cikliem.

Divu fāžu cikls jeb “siesta”

Tas ir 5 stundu ilgs nakts miegs un pēc tam viena aizmigšana dienas vidū uz 1,5 stundu. Lai pārietu uz šo jauno miega grafiku, pietiek tikai ar divām nedēļām. Pavisam drīz jau Tu būsi aizmirsis par laika trūkumu!

Leave a Comment