Kā iepatikties savai simpātijai – kādas meitenes patīk puišiem?

Kā iepatikties savai simpātijai: Seja

Ir meitenes, kas lej asaras spilvenā tādēļ, ka uzskata sevi par neglītām. Bet vajag aizdomāties, ko īsti nozīmē jēdziens skaistums? Jo katram cilvēkam ir savi priekšstati par skaistumu? Pareizi taču? Tikai visiem patīk draudzīgas, smaidīgas meitenes. Jo tieši tas padara meiteni pievilcīgu. Tas ir, lai iepatiktos puisim, vajag mainīt savu attieksmi pret pasauli. Kas attiecas par kosmētiku uz sejas, var teikt, ka vīrieši uztver to kā “kaujas krāsu”, kas atgrūž viņus izvēloties dzīves pavadoni. Vienkāršāk teikt, jo mazāk krāsas uz sejas, jo vairāk izredžu iegūt vīrieti. Tas ir grimam jābūt piemērotam laikam un vietai ,un ne vairāk.

Lasi arī: Kā pārtraukt mīlēt to, kurš tevi nemīl!

 

Kā iepatikties savai simpātijai: Uzvedība

Svarīgs puišiem meitenēs- cieņa pret pretējo dzimumu. Tas ir, nav vērts viņam teikt atklāti, ka visi veči ir slikti un nav cienīgu starp vīriešu iedzīvotājiem. Tāpat vīrieši necieš sievietes, kurām patīk patstāvīgi risināt visas problēmas. Sievietei jābūt vājai, viņai jāprasa puisim palīdzēt atnest somas vai pabīdīt skapi. Bet vīrietim jājūtas stipram un vajadzīgam. Tā ir tāda vīriešu iekšējā pasaule, tā teikt.

Kad puisis izvēlas meiteni nopietnām attiecībām, ģimenei, viņš meklē labu saimnieci, savu bērnu māti un diez vai šāds veidols būs savienojams ar smēķējošu sievieti, kas dzer alkoholu. Tā kā vajag domāt. Puisis neveidos nopietnas attiecības ar meiteni, kurai patīk apmeklēt izklaides klubus, tusēties un staigāt pa restorāniem.

 

Puišiem nepatīk:

Nedrīkst rādīt savu gudrību un skaistumu, izliekot citu cilvēku sliktā gaismā. Tas izskatās ļoti nesmuki un nepatiks vīrietim.

Nepatiks vīrietim arī dusmīga sejas izteiksme. Tā pat nevajag uzvilkt sev nonīkšanas un vilšanās masku. Tas tiešām nepiešķir cilvēka sejai pievilcību.

Vīrieši vienmēr jūt negodīgumu, jo to var redzēt meitenes acīs. Jūtām obligāti jābūt abpusējām, tikai tad attiecības būs ilgas un laimīgas. Ja vīrietis jums nepatīk, tad vieglāk viņam to pateikt uzreiz un tieši acīs, nekā izlikties un melot, bet beigās vienalga pateikt vīrietim, ka viņš nav īstais.

 

Lasi arī: Kā saprast, ka vīrietis ir iemīlējies: trīs pazīmes, katrai Zodiaka zīmei

 

Tādā veidā rodas trīs pamata iemesli, pēc kuriem meitenes paliek bez puišu uzmanības pat vislielākajā kompānijā- tie ir nepatiesīgums, dusmas, pašizpausme uz citu rēķina.

Un no visa augstāk pieminētā var izcelt galveno, lai iepatiktos vīrietim, vajag lietot uz sejas minimums kosmētikas, mazāk ieciklēties uz savām problēmām un būt īstai, vājai sievietei, kura vēlas vīrieša atbalstu un palīdzību.

Veiksmi, meklējot savu otro pusīti! Vai arī lai otrā pusīte atrod jūs pati!

 

Lasi arī:  Vēlies iepatikties savai simpātijai? Iespējams, ka šis horoskops tev var palīdzēt! SPIED ŠEIT

Avots: allwomens.ru

 

COMMENTS

Leave a Comment