Kā saprast, ka vīrietis ir iemīlējies: trīs pazīmes, katrai Zodiaka zīmei

Mīlestības stāvoklī gandrīz visi vīrieši krasi mainās. Dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji parāda mīlestību savā veidā.

Cilvēka raksturs var būt jebkāds, bet bieži vien pieder pie kādas Zodiaka zīmes, viņa uzvedība ir paredzama. Varat izmantot šīs priekšrocības, lai iemācītos labāk izprast vīriešus.

Lasi arī:4 bailes, ka nogalina jūsu izredzes atrast patiesu mīlestību

Auns

1. Auns mīlestības stāvoklī centīsies palikt acīs. Viņš pastāvīgi atrodas dažādās vietās blakus jums. Ja viņš sāk kaitināt jūs, ziniet: viņš ir iemīlējies.

2. Viņš ir runātīgs. Tas ir jūtams, ja jūs to pazīstat. Ir nepieciešams tikai sākt diskusiju, un to nebūs iespējams pabeigt. To vienkārši nevar apturēt.

3. Auns pastāvīgi centīsies ar kaut ko palīdzēt. Viņa aprūpe daudzos aspektos būs ļoti satraucoša. Auni, iemīlējušies līdz ausīm, tie ir džentelmeņi līdz kaulu smadzenēm. No ārpuses tas izskatās ļoti smieklīgi, tā kā jūs uzreiz sapratīsiet, par ko ir runa.

Vērsis

1. Galvenā priekšrocība Vērsim mīlestībā ir viņu vēlme dot dāvanas. Vērsis var darī labu meitenei vai sievietei, kurā viņi ir iemīlējušies bez prāta.

2. Vērša acīs ir degsme. Tā nav tikai izplatīta klišeja, bet īsta zīme, ka Vērsis ir iemīlējies. Ja vīrietis nav vienaldzīgs pret jums, viņa skatiens būs noslēpumains un vilinošs.

3. Viņi sāk uzposties. Ja jūs viņiem patīkat, tad tie nomainīs savu pelēko apģērbu, aizstājot to ar kaut ko ļoti skaistu. Vērsis pārveidojas, kad tie ir iemīlējušies, tādēļ to nav grūti pamanīt.

Dvīņi

1. Pavedināt vīrieti, kurš dzimis zem šīs Zodiakas zīmes, nav tik grūti, bet esiet gatava tam, ko jums pašai ir jāvēlas parādīt mīlestību, jo mīlošie Dvīņi uztur drošu attālumu.

2. Šie vīrieši flirtē kā profesionāļi, tāpēc sagatavojieties jautājumiem, sirsnīgām sarunām un romantikai. Principā pirmajos posmos būs grūti atklāt mīlestību, jo pie atvērta flirta Dvīņi reti nonāk.

3. Viņi centīsies savienot jūs ar viņu interesēm un vaļaspriekiem, un varbūt pat iepazīstināt jūs ar draugiem. Attiecībā uz Dvīņiem, tas ir visaugstākais simpātijas veids.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Vēzis

1. Vēzis domā, ka tie ir vispievilcīgākie vīrieši. Šī iemesla dēļ mīlestība tiks izteikta balamutējot, pašapmierināti, pašiem piemaksājot komplimentus. Vēži runās par savām pagātnes un tagadnes uzvarām, lai parādītu, ka tie ir labākā izvēle jums.

2. Šis vīrietis jums dos ļoti skaistas dāvanas, lai iespaidotu tevi, parādītu nodomu nopietnību.

3. Vēža neatlaidība ir briesmīga. Lai atbrīvotos no Vēža, palīdzēs tikai nežēlība, ja, protams, jums tas nepatīk. Jūsu nenoteiktība viņu tikai samulsinās.

Lauva

1. Vīrieši Lauvas rīkosies uzmanīgi un kaislīgi vienlaikus. Šī vīrieša mīlestība ir redzama tūkstoš kilometru. Viņš būs laipns ar jums un pieklājīgs.

2. Lauva tev teiks komplimentus un mēģinās iepazīties ar taviem draugiem. Vienkārši nedomājiet, ka viņa rīcība būs tūlītēja. Lauvas spēj gaidīt ļoti labi.

3. Lauva var izlikties, ka jūs esat absolūti vienaldzīgi, lai jūs ieinteresētu.

Jaunava

1. Laimīgā laulība ar vīrieti Jaunavu ne vienmēr ir iespējama, bet laikam, kad viņš iemīlēsies, viņš būs spilgtāks par saulaino dienu skaidrā laikā. Šie vīrieši kļūst neticami burvīgi, kad tie ir iemīlējušies.

2. Jaunavas, kurām tu patīc, daudz joko. Šī ir viena no galvenajām mīlestības pazīmēm. Viņu humora izjūta bieži ir lieliska, tāpēc, smejies ar viņiem, jūs zināt: ka viņi vienkārši iemīlējās.

3. Jaunavas prot izlikties, ka viņiem ir vienalga, tādēļ nedomājiet, ka viņi tev nemīl, ja tie izskatās absolūti vienaldzīgi.

Lasi arī: Jūs nožēlosiet, ja jūs izšķirsieties ar šīm Zodiaka zīmēm!

Svari

1. Apprecēt vīrieti no šīs zīmes ir ļoti vienkārši, bet vēl vieglāk ir saprast, ka viņam tu patīc. Viņš būs ļoti kautrīgs blakus jums, bet tajā pašā laikā nomierināsies.

2. Svari kļūst noslēgti. Tas izskaidrojams ar virkni faktoru, bet faktiski tie ir tikai ļoti nervozi un piesardzīgi. Viņi ir ļoti noraizējušies par viņu mīlestību pret tevi.

3. Viņi var tieši jums pastāstīt. Svari patiešām tic romantikai un Džuljetas stila mīlestības konfesijām.

Skorpions

1. Skorpioni ir ļoti slikti, parādot viņu interesi. Šī iemesla dēļ šo vīriešu mīlestības saderība ar jebkuras zīmes sievietēm nav ļoti augsta. Viņi flirtē briesmīgi, neskatoties uz augsto harizmas līmeni.

2. No pirmās sekundes viņi par jums ļoti rūpējas, tāpēc sagatavojieties jautājumam par to, ko jūs darāt šodien, rīt, pēc rītdienas, nākamās nedēļas un tā tālāk.

3. Skorpioniem patīk runāt ar tiem, kas par tiem ilgu laiku rūpējas. Ja jūs sazināties visu nakti vai dažas stundas, jo jūs zaudējat laika sajūtu, starp jums ir savstarpēja līdzjūtība.

Strēlnieks

1. Strēlnieku vīrietis ir darbības cilvēks. Ja viņš iemīlēsies tevī, tu uzreiz sapratīsi, jo viņš centīsies tevi iemiesot savā dzīvē. Jums nekavējoties jāsaprot, ka Strēlnieka dzīve ir dinamiska.

2. Iemīlējies Strēlnieks dos jums dāvanas. Tāpēc ir pilnīgi skaidrs, ka viņam ir lielas sajūtas.

3. Strēlnieks sāks rūpēties par tevi. Aizvest, palīdzēt, atbalstīt – visu to viņš ir gatavs darīt jebkurā diennakts laikā.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka jūs esat gatvi laulībām

Mežāzis

1. Mežāzis var tieši pateikt jums par viņu jūtām bez problēmām un apmulsuma. Viņiem tas ir pa zobiem, jo viņi novērtē savu laiku.

2. Viņi var mēģināt uzmundrināt tevi, ja viņi tevī ir iemīlējušies un jūt, ka tev ir dažas problēmas. Viņi ir labie cilvēki, lai gan viņiem bieži tiek piešķirtas pretstatītās īpašības.

3. Mežāzis var izrādīties pārāk kautrīgs, kad viņi ir iemīlējušies.

Ūdensvīrs

1. Ūdensvīrs- vīrietis dāvina nepiedienīgi dārgas dāvanas, ja tas ir iemīlējies. Tas nekavējoties atklāj visus viņa nodomus.

2. Šie vīrieši ir ļoti greizsirdīgi. Ja mīlestības laikā viņi pamana, ka jūs ar kādu citu flirtējat, viņi var vai nu aiziet prom no tevis, vai tieši teikt, ka tas viņus kaitina.

3. Mīļotās dēļ, Ūdensvīrs var iet uz jebko.

Zivis

1. Zivis – romantika. Ja Zivis iemīlas, viņu romance inficē, liek jums tikties ar viņiem. Ir grūti atteikties no šādiem vīriešiem.

2. Zivis spēj neticami rīkoties savas mīlestības dēļ. Viņi nemēģina izvairīties no nepatikšanām – viņi iet biezos notikumos.

3. Tās ir Zivis, kas bieži dod ziedus savām dāmām. Vēstules, īpaši anonīmu, saņemšana ir zīme, ka Zivis ir tevī iemīlējušās.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment