Kā izmantot sīpolus: Ieliec sīpola gabaliņu ausī u.c. metodes

5. Kā izmantot sīpolus : Ār*tē klepu ar sīpolu

Sīpolu sula – ļoti efektīvs sīrups pret klepu, bet diez vai kāds gribēs tādu lietot. Tāpēc, kad ir klepus, ieliec gabaliņu sīpola ausī. Tādā veidā sīpola sula tiks asinīs un izārstēs tevi no klepus.

6. Tev ir drudzis?

Ja tev ik pa laikam ir karsti, tad atkal auksti, sīpols tev palīdzēs tikt galā ar šo sajūtu. Apēd vienu svaigu sīpolu un pēc pāris stundām tev kļūs ievērojami vieglāk.

7. No sīpola tev pāries sāpes kaklā un ausīs

Ausu sāpes – ļoti nepatīkama parādība, ar sīpola palīdzību jūs ļoti ātri varēsiet tikt no tām vaļā. Vienkārši ielieciet ausī sīpola gabaliņu un tas mazinās iekaisumu. Bet, ja tevi moka migrēna, tad šāda procedūra ir jāveic pirms gulētiešanas. Lai sīpols ausī paliek līdz pat rītam.

Lasi arī: Pēc šī izlasīšanas tu vairs nekad neizmetīsi sīpolu mizas!

8. Sīpols samazina rētas.

Skan neticami, bet tā ir patiesība. Ķirurģiskās rētas patiesi var padarīt mazāk pamanāmas ar sīpola palīdzību. Vienkārši regulāri ierīvējiet ar to rētu.

 

9. Bites kodieni.

Ja tev ir iekodis kukainis, pielieciet koduma vietai sīpolu. Tas samazinās pietūkumu, izvilks bišu indi un veicinās ādas sadzīšanu.

Šie padomi tev palīdzēs mazāk indēt savu organismu ar medikamentiem. Atceries šos sīpola izmantošanas veidus, tie tev noteikti dzīvē noderēs.

 

Arī interesanti: Kā ārstēt dažādas kaites ar sīpoliem un zaļajiem lociņiem! SPIED ŠEIt, lai lasītu!

Avots: Untitled1

Leave a Comment