Kā izvēlēties apģērbu atkarībā no mēness?

Mēness Lauvas zīmē ir jūsu spilgtāko tērpu un tēlu laiks! Jūs pat varat atļauties dažas acīmredzamas pārmērības dekorācijās un krāsu paletē. Izvēlieties pamanāmākos toņus, zaigojošus, spīdīgus audumus, jebkurus aizraujošus aksesuārus. Tagad vienkārši ir nepieciešams piesaistīt sev papildu uzmanību, jo tas ir spilgts tēls, kas kļūst veiksmīgs un uzvarošs. Izvairieties no hipiju stila, novecojušām, nolietotām lietām, apzinātas nolaidības, no pelēkiem, tumšiem toņiem. Un atturieties no iepirkšanās – lieta, kas nopirkta uz Mēness Lauvā, burtiski “kliedz” uz jums, un pēc tam jūs nevēlaties to valkāt.

Mēness Jaunavā ir stingra un glīta stila laiks, kad uzvar izgludināti sniegbalti krekli, glītas frizūras, lakādas kurpes un ļoti diskrēts grims. Izvairieties no jebkādiem košiem akcentiem savā tēlā, apzināti spilgtām krāsām un pamanāmiem, uzkrītošiem aksesuāriem. Pieticīgs un kodolīgs “tīrā” attēls kļūst par uzvarētāju, drosmīgāk izmantojiet skaidras melnbaltās kombinācijas, pelēko grafiku, smalku rakstu, mazu, tikko atšķiramu rakstu, būru un sloksni.

Mēness ir Svaru zīmē – tagad ļoti svarīgi ir pareizi ievērot visas krāsu attiecības savā attēlā un neeksperimentēt, jo kļūda būs nepiedodama! Izvairieties no spilgtiem aksesuāriem. Veiksmi piesaista pārdomātais un nedaudz atturīgais “dandy” stils, kura harmoniskās līnijas nepārkāpj proporcijas. Neatsakieties no perfekti pieskaņota bikškostīma, tagad iecienītākās ir elites klasiskās, smalkās rotas, kas nepārkāpj kopējo tēla tīrības ainu. Atsakies no sportiskā stila, uz laiku noliec malā džinsa apģērbu.

Mēness Skorpionā ir īstais laiks melnajam apģērbam, ko tagad var izmantot plaši un bez ierobežojumiem. Piemērotas ir arī tumši sarkanas, klusinātas brūnas, zaļganas un jebkuras plēsīgas krāsas. Atteikties no ārišķīgās romantikas, volāniskām detaļām un maiguma, izvairoties no jaukiem ziedu rakstiem un mežģīnēm. Izvēlieties skaidras un vienkāršas apģērba līnijas, bikškostīmus, stingras rotaslietas. Apzināti attālinieties no īpaši seksīgiem, atklājošiem tērpiem, lai gan sarkanā, nedaudz izaicinošā lūpu krāsa nesāp.

Mēness Strēlniekā – tagad jums īpaši noderēs visas jūsu arsenālā esošās slaveno zīmolu lietas, kā arī dārgākie zīmolu aksesuāri. Centieties savā tēlā atbrīvoties no demokrātiskā stila, atsakieties no rotaslietām, jebkādas “vienkāršības”. Nekādā gadījumā neļaujiet “pazemināt” savu tēlu. Lai gūtu panākumus savā biznesā, ļoti svarīgi ir uzsvērt augstu sociālo statusu un zināmā mērā arī ienākumu līmeni. Spēlējies ar to. Drēbēs, dārgās rotaslietās un luksusa smaržās izmantojiet koši, purpursarkanu, purpursarkanu krāsu. Noorganizējiet sev svarīgu tikšanos prestižā restorānā. Mīļākajiem džinsiem šajā laikā vajadzētu palikt skapja plauktā.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: ievērojiet diplomātiju, lai sasniegtu panākumus

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze septembrim: būs jaunas iespējas, citiem būs iespēja pabeigt vasarā nepabeigto

Mēness ir Mežāzī – tagad veiksmi nesīs klasiskā, melnā krāsa un konservatīvais, ārkārtīgi atturīgais ģērbšanās stils. Esiet īpaši uzmanīgs un uzmanīgs, izvēloties aksesuārus, apzināti izvairieties no pārmērībām un pārmērībām. Nav laika krāsainām, dzīvespriecīgām, uzkrītošām krāsām. Šajā periodā veiksmi nesīs tikai pārdomāts minimālisms, stingrība un acīmredzama jūsu tēla loģika.

Mēness Ūdensvīrā – ļauj vaļu fantāzijai jau tagad, izvēlies visneparastāko apģērbu, drosmīgas krāsu kombinācijas un neparastas frizūras. Patiesībā tagad uzvarēs tas, kurš pārsteigs. Drosmīgs radošums tiks uztverts ar izpratni. Izvairieties no kanoniem, loģikas, klasikas, paredzamības, trivialitātes. Šis ir periods, kad tiek atbrīvots no ierobežojošiem uzskatiem un aizspriedumiem. Pilnīgi jebkurš stils tagad var būt jūsu rokās, noteikumi ir paredzēti, lai tos pārkāptu.

Mēness Zivīs – lai šajā laikā veiksme tev uzsmaidītu, tavai krāsu shēmai jābūt atturīgai, ne pārāk spilgtai, bet acij tīkamai. Drēbēs ir pieļaujama neliela toņu izplūšana, piemēram, smalki zaļgani, gaiši dzelteni, pienaini toņi, ziedu raksti un pārplūdumi. Izvairieties no smagiem, spiedošiem toņiem, vienmuļas melnas. Aksesuāriem jābūt grezniem, ar sarežģītām krāsu shēmām. Izvairieties no skaidrām līnijām, čekiem un svītrām. Šajā laikā pareizāk ir dot priekšroku sievišķīgam, romantiskam izskatam, interesantam daudzslāņu apģērbam, apmetņiem, kapucēm, šallēm un šallēm, kas paver fantāzijas lidojumu.

Leave a Comment