Kā izvēlēties vārdu bērnam pēc dzimšanas datuma, lai bērnu visu mūžu pavadītu laime un veiksme

Trīs. Troika, pēc ekspertu domām, norāda, ka bērna vārdam vajadzētu nozīmēt kaut ko, kas saistīts ar gaismu, labestību, uguni, dzīvību. Tas ietver tādus vārdus kā Agnija, Daria, Janīna, Svetlana, Kira, Gaļina, Vitālijs, Levs, Kirils, Oļegs.

Četri. Ja šis skaitlis ir iegūts, tad nosaukumam jābūt pēc iespējas īsākam. Šāds bērns būs maksimālā harmonijā ar sevi un saviem vecākiem. Četrinieks simbolizē visu četru elementu kombināciju, tāpēc ideāls būs četru burtu nosaukums: Oļegs, Jegors, Vlass, Pēteris, Jurijs, Jakovs, Alla, Dana, Ņina, Vera. Šie vārdi ļaus bērnam vieglāk atrast veidu, kā notīrīt aizvainojumu un negatīvismu pieaugušā vecumā.

Pieci . Skaitlis 5 ir noturības un iekšējā līdzsvara simbols. Bērna vārdam ir jābūt pēc iespējas vienkāršākam, bez raibām. Vēlams, lai nosaukums atbilstu nacionālajām un ģimenes tradīcijām. Tas bērnam nodrošinās spēcīgu garīgo aizsardzību.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: 6 amuleti ģimenes laimei un labklājībai: šie amuleti neliks vilties un dāvās patiesu veiksmi

Seši. Ja saņemsiet šādu skaitli, mazulis būs neatkarīga un spēcīga personība. Lai bērns varētu kontrolēt emocijas un nebūtu pārāk impulsīvs, varat viņu saukt par garu un maigu vārdu ar līdzskaņu pārpilnību. Piemēram: Kirils, Svjatoslavs, Nikolajs, Anatolijs, Ksenija, Anastasija, Jekaterina.

Septiņi . Septiņi ir dzīvesprieka un mīlestības skaitlis. Šis ir universāls numurs, kas apvieno daudzas noderīgas īpašības, tāpēc šajā gadījumā jūs varat izvēlēties bērnam jebkuru vārdu pēc saviem ieskatiem.

Astoņi. Jūsu bērns var būt strups un viņam trūkst radošās enerģijas. To var salabot ar neparastu un retu nosaukumu, kas simbolizē vieglumu. Šeit ir labi vārdi meitenēm un zēniem, kas dzimuši skaitļa 8 aizgādībā: Emma, ​​​​Ieva, Apollinaria, Valentīna, Filips, Innokenty, Matvey.

Deviņi. Spēcīgs un īss vārds sniegs mazulim prāta stingrību, kas var pietrūkt enerģijas īpatnību dēļ. Vārdi zēniem: Artūrs, Leo, Igors, Sergejs, Boriss, Artjoms. Piemēroti vārdi meitenēm: Inna, Daria, Jūlija, Žanna, Elena.

Vārda izvēle bērnam ir svarīgs solis katra vecāka dzīvē. Ciparu zinātne palīdzēs sašaurināt piemēroto vārdu sarakstu, ietaupīt laiku un izvēlēties mazulim pareizo vārdu, kas viņu aizsargās un piesaistīs veiksmi.

Ar numeroloģijas palīdzību jūs varat arī noteikt cilvēka enerģiju. Tas ir ļoti noderīgi, veidojot jaunas paziņas, meklējot dvēseles radinieku vai darba procesā, jo palīdz labāk izprast personības iezīmes.

Leave a Comment