Kā jūsu planēta – patrons ietekmē jūsu finansiālo stāvokli un karjeru

Marss (Auns, Skorpions)

Marss ir kara dievs, kurš apveltī savus aizbilstamos ar agresiju, gribasspēku, alkatību, iniciatīvu, spiedienu un caururbjošām spējām. Auns un Skorpioni deg. Viņi ir ļoti pašpārliecināti, apņēmīgi un neiecietīgi pret zaudējumiem. Nežēlīgais Marss dod Auniem un Skorpioniem vēlmi dzīvot tā, kā viņi vēlas, bez šķēršļiem un ierobežojumiem. Tāpēc Marsa bērni neceļ gaisa pilis un nešķiežas ar vārdiem, bet uzreiz ķeras pie lietas. Viņi nekad nepaļaujas uz citiem, viņi tic tikai sev, izceļoties starp citām zīmēm ar iedomību un lepnumu. Marsa aizbilstamie bieži nonāk savas karjeras virsotnēs, kļūstot par līderiem izvēlētajās jomās vai uzsākot savu biznesu. Viņi ļoti labi prot tikt galā ar kritiskām situācijām, pakārtojot un kontrolējot citus cilvēkus savai gribai.

Jupiters (Strēlnieks, Zivis)

Lielās laimes planēta – tā viņi sauc Jupiteru. Viņš patronizē divas Zīmes – Strēlnieku un Zivis, apveltot tās ar garīgām īpašībām, kā arī prātīgu realitātes uztveri, kas izpaužas mierā un ieskatā.

Jupitera ietekme Strēlniekus ietekmē lielākā mērā, apveltot viņus ar šarmu, optimismu un  iekšējo spēku. Šīs īpašības ļauj ieņemt vadošo pozīciju jebkurā vietā un sasniegt maksimumu karjerā un naudā. Parasti Jupitera bērni ne no kā nebaidās, varam teikt, ka viņus pat pievelk briesmas. Riska elements ir izaicinājums Strēlniekiem. Tiesa, lai gūtu panākumus, viņiem ir svarīgi iemācīties koncentrēties uz vienu lietu.

Ar Zivju zīmes pārstāvjiem viss ir nedaudz savādāk. Jupiters ir otrais šī zvaigznāja cilvēku patrons. Viņš viņus apveltī ar attīstītu intuīciju, kas ļauj izvairīties no daudzām nepatikšanām un izvēlēties sev vislabvēlīgākos attīstības ceļus.

Saturns (Mežāzis, Ūdensvīrs)

Pilnīgi dažādām zīmēm Mežāzis un Ūdensvīrs ir viens patrons – Saturns. Šī planēta simbolizē apdomību, savaldību, nosvērtību.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecinās par nenovēršamu veiksmi jūsu personīgajā dzīvē

Eksperti atzīmē, ka Mežāzis un Ūdensvīrs ir divas kopīgas galējības. Abām zīmēm ir neierobežota tieksme pēc panākumiem, labklājības un materiālās bagātības. Bet, ja Mežāža pārstāvji no Saturna saņēma centību, racionālismu un konsekvenci, tad Ūdensvīrs no sabiedrotās planētas ieguva spēju aktīvi attīstīties un gūt praktiskus labumus, izmantojot savus talantus.

Urāns (Ūdensvīrs)

Urāns tiek uzskatīts par galveno Ūdensvīra sabiedroto. Valdošā planēta apveltī savus aizbilstamos ar izvēles brīvību, ģenialitāti, ietvara trūkumu, tieksmi pēc brīvības un neticamu pretestību likteņa sitieniem. Šiem cilvēkiem ir oriģināla domāšana, viņi burtiski izplūst ar idejām, kas ļauj viņiem izcelties jebkurā komandā un dzīvot pēc saviem noteikumiem. Dieviniet jaunos, atjautīgos, izcilos runātājus, iedvesmotājus un organizatorus. Viņi bieži gūst panākumus, pateicoties savai gribai un vēlmei atšķirties no visiem pārējiem. Tiesa, viņu ceļš uz bagātību bieži stiepjas vairākus gadus.

Neptūns (Zivis)

Neptūns ir noslēpumaina un mistiska planēta, kas nodod Zivīm noslēpumainību, aizdomīgumu, jūtīgumu, dziļu iekšējo mieru un milzīgu radošo potenciālu. Kā likums, Neptūns ieved apziņas dziļumos, tāpēc Zivis ir pakļautas sevis rakšanai un pašiznīcināšanai. Eksperti iesaka atbrīvoties no negatīvām emocijām ar radošuma palīdzību. Turklāt Zivis vienmēr atrod komforta zonu, atvadoties no pagātnes un nevajadzīgā. Viņi viegli pielāgojas jauniem dzīves apstākļiem, radot sev apkārt draudzīgu vidi.

Plutons (Skorpions)

Mūsdienu pasaulē Plutons netiek uzskatīts par planētu, taču šis debess ķermenis nokļūst Saules sistēmā un nopietni ietekmē dzīves notikumus un Skorpiona pārstāvju raksturu. Plutons viņus apbalvoja ar izcilu intuīciju, lielu iekšējo spēku, spiedienu un vēlmi pēc reformām. Sociālās un profesionālās aktivitātes ir ļoti svarīgas Plutona bērniem, jo ​​viņi vienmēr tiecas pēc varas un kontroles. Viņi ienīst rutīnu, ātri nogurst no vienmuļa darba, pārejot no tā uz ekstrēmiem piedzīvojumiem, riskiem un nepārbaudītiem veidiem, kā ātri nopelnīt. Tomēr impulsivitāte, kas robežojas ar vieglprātību, ne vienmēr palīdz Skorpioniem viņu darbā. Laika gaitā, apzinoties savas stiprās puses, viņi bieži gūst panākumus un labklājību.

Kā jūs, iespējams, pamanījāt, šajā pasaulē daudz kas ir atkarīgs no planētu un zvaigznāju ietekmes. Tāpēc, ja vēlies paredzēt notikumus, izvairīties no neveiksmēm un naudas problēmām, tad  biežāk ieskaties prognozēs, kas palīdz izvēlēties pareizo kustības trajektoriju. Veiksmi!

COMMENTS

Leave a Comment