Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Lauva

Lauva principā nerakstīs vēstuli Ziemassvētku vecītim, jo viņš nevēlas pazemoties un lūgt kāda palīdzību. Vislabāk ir visu izdarīt un sasniegt visu, nekā teikt, ka Ziemassvētku vecītis to visu izdarīja. Nav Lauvas noteikumos, lai lūgtu palīdzību. Ārkārtējos gadījumos viņš var lūgt savā vēstulē kaut ko augstu un garīgu, bet noteikti ne jaunu kleitu vai bikses. Sīkumainība nav par Lauvu.

Lasi arī: Ko drīkst un ko nedrīkst dāvināt vīrietim

Jaunava

Ziemassvētku vecīt! Es rakstu tev jau divdesmit septīto reizi, bet tu joprojām nedāvini man radio vadāmo mašīnu. Es ļoti lūdzu tev to uzdāvināt šogad. Es pat nopirkšu baterijas pats. Vai kaut kas nav kārtībā? Varbūt es tev pārāk daudz jautāju. Es ceru, ka tu uz mani neapvainojies, jo es šaubījos par tavu eksistenci, kad man bija 15 gadi.

Svari

Es rakstu tev, Vecīt, lai novēlētu tev laimīgu Jauno gadu. Ja tev ir nevajadzīgas dāvanas, kas traucē, tad tu vari tās dāvināt man. Pagājušajā gadā un iepriekšējā gadā tu man uzdāvināji putekļusūcējus. Es ļoti vēlētos, lai šogad būtu kaut kas cits. Paldies vienalga! Labu veiksmi tev Vecgada vakarā, lai brieži tevi nepieviļ. Līdz nākamajam gadam vecais draugs.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Skorpions

Ziemassvētku vecīt, man ir tev neliels lūgums. Jaunajā gadā es vēlos, lai mans priekšnieks izkristu pa logu, un kaimiņa suns aizbēgtu un nekad neatgrieztos. Vēl vajag samazināt nodokļus. Ja tev ir šāda iespēja, tas būtu lieliski, bet cilvēki cieš. Darbā mazāk darba, savādāk pēc tam mājās tikai paēst, tad uzreiz gulēt. Pēdējā cerība uz tevi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment