Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Pērtiķa gadā

Cilvēkiem, kuri dzimuši 1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992. un 2004. gadā, ir liela vēlme gūt panākumus. Viņiem ir viss, lai kļūtu bagāti. Speciālistu padomi palīdzēs paātrināt finanšu veiksmes tuvošanos.

Pērtiķa gadā dzimušo cilvēku naudas čakra diezgan bieži ir atvērta un spēcīga. Taču ar to var nepietikt, lai sasniegtu augstus rezultātus finanšu jomā. Tālāk aprakstītie ieteikumi to novērsīs.

Lasi arī: Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa, nebijām gaidījuši tik spēcīgu efektu

Lasi arī: Vai, ejot ciemos, jānovelk apavi un jāvelk saimnieku piedāvātās čības?

Meklējiet jaunas stratēģijas

Lai kļūtu bagāti, pērtiķiem ir nepieciešama tikai viena labi izkopta prasme. Lai noturētos virs ūdens, nostiprinātu savas pozīcijas un kļūtu finansiāli veiksmīgāks, jāiegūst jaunas zināšanas un jāmeklē jauni ienākumu avoti. “Tās pašas govs slaukšana” nedarbosies mūžīgi, tāpēc ir svarīgi meklēt kaut ko jaunu. Labāk to darīt pastāvīgi. Lai to izdarītu, ir svarīgi meklēt iedvesmas avotus, papildu hobijus un intereses.

Izvairieties no impulsivitātes

Galvenokārt iepirkšanās ziņā. Pērtiķu ļaudīm patīk nepārdomāti veikt pirkumus, lai noglaudītu savu lepnumu vai vienkārši uzmundrinātu sevi. Labāk to nedarīt. Tāpat impulsivitāte viņiem ir ārkārtīgi kaitīga, pieņemot svarīgus lēmumus biznesā un darbā. Pērtiķa gadā dzimušie var rīkoties ļoti bezatbildīgi vai, gluži otrādi, uzņemties pārāk daudz, kas atsvešina citus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment