Kā likt vīrietim neprātīgi iemīlēties sevī atkarībā no viņa horoskopa zīmes

3. Dvīņi

Nozagt dvīņa sirdi, nav nemaz tik viegli. Viņus piesaista meitene, kas var viņus izklaidēt, bet ne pastāvīgi ar drāmu, bet tāpēc, ka viņa ir izklaidējoša personība. Viņi nemīl drāmu, viņiem patīk vienkāršās lietas un vēlas kādu, kas ir līdzīgs viņiem. Vislabākais veids, kā vērsties pie Dvīņiem, ir draudzība, tādā veidā viņš pirmo reizi iepazīstas ar jums un pēc tam sapratīs, ka viņš bauda jūsu kompāniju, uzskata, ka tā ir izklaidējoša, bet ir forša, bet pārējais jau ir vēsture.

Lasīt arī: 7 romantiskas mājās palikšanas idejas Valentīna dienai, ko varat izmēģināt

4. Vēzis

Vēzis parasti ir intraverts un visticamāk neizrāda savas emocijas uzreiz. Viņi ir intuitīvi un novieto toksiskus cilvēkus jūdžu atstatumā. Tātad, ja jūs vēlaties sazināties ar vēža vīrieti – esiet godīgi par jūsu nodomiem, emocijām un jūtām. Viņi to novērtēs, un, kad viņi būs apmierināti ar jums, tie tiks piesaistīti jums. Vēl viena lieta, kas pievelk vēzi, ir sieviete, kas ir spēcīga un neatkarīga, un tā, kas pastāvīgi strādā, lai uzlabotu sevi un būtu vislabākā.

5. Lauva

Lauvām mēdz būt milzīgs ego, bet tas ir arī ļoti trausls. Viņiem ir vajadzīga liela aprūpe un atbalsts, un tas nozīmē, ka dažkārt jums ir jāpārtrauc savs ego, lai viņiem būtu ērti. Būtībā viņi vienkārši alkst mīlestību, rūpes un uzmanību, un, ja jūs to viņiem piešķirat ar atbalstu un palielīšanu, viņi būs jūsu.

6. Jaunava

Jaunavas vīriešiem patīk sievietes, kas zina, ko viņas vēlas, un kā to iegūt. Ja jūs esat spēcīga, uzticīga, inteliģenta sieviete, iespējams, būs Jaunavas vīrieši, kas jūs piesaistīs. Viņi arī mīl sievietes ar spēcīgu morālo principu kopumu. Tātad, ja tas izklausās kā jūs – jums pat nav jāuztraucas par to.

Lasīt arī: Oriģinālas dāvanas Valentīna dienā

7. Svari

Svari ir saistīti ar savām emocijām un vēlas līdzīgu partneri sev. Viņiem vajadzīgs kāds, kas intuitīvi zinās un izprot viņu jūtas un emocijas. Viņiem patīk būt pārliecinātiem un pozitīvs pastiprinājums liek viņiem justies lieliski. Tātad, ja jūs vēlaties būt ar Svariem, jūs labāk piestrādājiet pie sava emocionālā intelekta, lai jūs zinātu, kā apmierināt viņa emocionālās vajadzības.

8. Skorpions

Skorpionu vīrieši ir ļoti kaislīgi attiecībās, bet, lai viņus piesaistītu, jums ir jāuzņemas spēle. Un ar spēli mēs domājam, ka tev ir jāļauj viņam vajāt tevi. Neesiet saprotamas un neizrādiet savu interesi, bet pamēģiniet atstāt mājienus šeit un tur, lai saglabātu viņu vēlmi pēc vairāk. Tas varētu šķist kā daudz darba, bet galu galā tas tiešām ir tā vērts.

9. Strēlnieks

Strēlnieku vīriešiem patīk sniegties pēc zvaigznēm, tāpēc nekad nenolieciet sevi viņam priekšā. Viņi mīl sievietes, kas ir gudras un inteliģentas, un var vest stimulējošas sarunas par visu veidu lietām. Viņiem arī patīk smagi strādāt, lai sasniegtu to, ko viņi vēlas, tādēļ nepadariet sev viegli pieejamu. Viņiem vajag pasvīst, lai novērtētu patieso prieku par jūsu kompāniju.

Lasīt arī: Kā satikt savu mīlestību

10. Mežāzis

Mežāzis var būt ļoti uzsvērts un šķietami pārliecinošs un valdošs, bet tas nav tāpēc, ka viņi ir rupji cilvēki. Viņi vienkārši runā tieši no visas sirds un nemēģina iesaiņot savus vārdus pieklājīgos mazos iepakojumos. Viņiem pamatā nav filtra. Tātad to paturiet prātā. Viņi arī vērtē lojalitāti virs visa cita. Viņiem jāzina, ka viņu partneris vienmēr tos atbalstīs un uzsāks ar viņiem jebkuru piedzīvojumu laikā.

11. Ūdensvīrs

Ūdensvīra vīrieši ir unikālas radības, un likt tām iemīlēties ar jums nebūs viegli. Viņiem nav jārūpējas par statusu, viņi to uzskata par ārkārtīgi garlaicīgu, tādēļ, ja jūs cenšaties saplūst ar pūli – viņš nebūs ieinteresēts. Viņam patīk cilvēki, kas izceļas un nebaidās būt paši. Dažkārt tie var šķist atsevišķi un dažos gadījumos nepieejami, bet tas ir tāpēc, ka tiem parasti ir problēmas ar uzticību. Tātad būtībā jums ir jābūt autentiskam un uzticamam, lai pievērstu viņu uzmanību.

12. Zivis

Zivs vīrieši var būt ļoti emocionāli, spontāni un neprognozējami, bet tas darbosies jūsu labā, tiklīdz viņi jūsos iemīlēsies. Viņi ir romantiskas dvēseles un mīl lieliskus mīlestības žestus, tādēļ, ja izvēlaties pievērst viņu uzmanību, darot kaut ko neticami romantisku, viņi to novērtēs. Viņi arī pastāvīgi lutinās jūs ar dāvanām, romantiskiem randiņiem un visa veida jaukām romantiskām lietām pēc tam.

 

Avots: herbeauty.co

Gunta Graudiņa

Leave a Comment