Kas ir nekārtību cēlējs, kāpēc viņš ir bīstams un kā no viņa sevi pasargāt

Katram cilvēkam ir unikāla enerģija, un tā ne vienmēr ir pozitīva. Jūs varat pasargāt sevi no briesmām, ja iepriekš zināt, kas ir nemiera cēlāji un kā jūs varat pretoties cilvēkiem ar negatīvu enerģiju.

Komunikācija ir ikviena cilvēka dzīves neatņemama sastāvdaļa, taču dažreiz ceļā sastopas nevis pozitīvi cilvēki, bet gan nemierīgi. Tieši tā vecos laikos runāja par cilvēkiem, kuri pievelk problēmas un pārraida tās caur sevi. Šādām personībām ir jāspēj identificēties, lai iepriekš pasargātu sevi no savas negatīvās enerģijas. Eksperti iesaka tuvāk iepazīt jēdzienu “nemiernieks”, lai savlaicīgi pasargātu sevi un savus tuviniekus no briesmām.

Kā cilvēku vidū atpazīt nemiernieku

Senos laikos cilvēkus, kas nesa nelaimju aizspriedumus, sauca par nemierniekiem. Jebkura viņu darbība pārvērtās par nepatikšanām, pat ja tā tika veikta uz labu. Bija trīs neveiksmju veidi: ar iedzimtu neveiksmi; izraisīta bojājuma vai lāsta dēļ; saskaņā ar karmu, kad ģimenē ir rakstīts, lai atstrādātu pagātnes iemiesojumu grēkus. Jūs varat atšķirt nemiernieku pēc šādām pazīmēm.

  • Atcerēties nemiera cēlāju pēc izskata ir gandrīz neiespējami: neizteiksmīgi sejas vaibsti un absolūti neaizmirstami, tie paiet garām kā ēnas, atstājot aiz sevis tikai kādu sajūsmu un nenovēršamas katastrofas priekšnojautu.
  • Nemierniekam ir smaga enerģija  – saziņa ar viņu atņem spēkus. Ne vienmēr tas ir jūtams uzreiz, bet posts vienmēr nāk tuvākajās dienās. Tāpat kā enerģijas vampīriem, šāda veida cilvēki atņem viņiem prieku un laimi.
  • Atšķir nemierniekus un slinkumu. Tas var būt nekārtīgs apģērbs, nekārtība darba vietā, mājā, automašīnā, nevēlēšanās kaut ko mainīt savā izskatā.
  • Nemiernieki ir neveikli un cenšas palikt savā komforta zonā. Viņi sāpīgi uztver visas izmaiņas un cenšas izvairīties no notikumiem, kas var mainīt viņu dzīvi, pat ja tas ir uz labo pusi.

Kādas ir nemiernieku briesmas

Galvenās nemiernieku briesmas ir spēcīga ietekme uz citiem. Viņš sagādā nepatikšanas ne tikai sev, bet arī visiem, kas viņam ir tuvu. Toksiskā enerģija ir destruktīva, un saziņa ar nemiernieku var beigties ar neparedzētiem notikumiem:

  • Vese***as problēmas;
  • veiksmes trūkums;
  • skandāli un konflikti ģimenē un ar citiem cilvēkiem;
  • spēka un enerģijas atņemšana, kas tiek atjaunota ar grūtībām;
  • attīstības perspektīvu trūkums.

Nemiernieki kā sūklis uzsūc visu labo, pārvērš to negatīvismā un atdod pārpilnībā. Tās ietekme ir liela, un, ja apkārtējā vidē ir cilvēks, kas ir līdzīgs pēc apraksta un uzvedības, jums jāiemācās sevi aizstāvēt no viņa toksiskās enerģijas, kas rada tikai nepatikšanas.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūnijā – esiet gatavi, ka plāni var izgāzties!

Aizsardzības metodes pret nemiernieku enerģiju

Ir vairāki veidi, kā aizsargāties pret nekārtību cēlēju, un tie ir jāizmanto vienlaikus, lai novērstu tā negatīvo ietekmi. Kamēr viņa lāsts nav noņemts no nemiera cēlāja, jums jāpaliek piesardzīgi, jo viņš garāmejot var izraisīt ļaunumu, pat nenojaušot par savu slikto ietekmi uz apkārtējiem.

1. Talismani. Spēcīga aizsardzība būs dabiskie akmeņi: aventurīns, serpentīns un koraļļi. Ar viņu palīdzību būs iespējams uzbūvēt barjeru, kas pasargās tavu enerģiju un biolauku.

2. Sazvērestības. Pirms iziešanas no mājas viņi trīs reizes nomazgā seju un saka: “Manu aizsardzību nevienam nevar novājināt, nevar nodarīt ļaunumu, nekādas nepatikšanas. Kā no zoss plūst ūdens, tā ļaunums apiet mani.

3. Biolauka stiprināšana. Ikdienas vingrinājumi palīdzēs stiprināt jūsu paša aizsargspējas, lai to neietekmētu toksiska personība.

Uzmanība intuīcijai palīdzēs pasargāt sevi no nepatikšanām un nepatikšanām  . Iekšējā balss palīdzēs jau iepriekš atpazīt nemiera radītāju un pasargāt sevi no saziņas ar viņu. Integrēta pieeja drošības pasākumiem palīdzēs saglabāt veiksmi un labklājību.

Leave a Comment