Kā no viedtālruņa izveidot spēcīgu aizsardzības amuletu

Mūsdienu pasaulē ir grūti iedomāties cilvēku, kuram nebūtu telefona. Tas ir kļuvis ne tikai par saziņas līdzekli, bet arī par atpūtas, darba un mācību palīglīdzekli. Pateicoties telefoniem, mēs varam iegūt jebkādu informāciju, taču ne visi zina, ka no tā var izveidot spēcīgu amuletu, kas pasargā no negatīvās enerģijas.

Kosmosa enerģija nepārtraukti mainās, un katrs no mums var kļūt par nejaušas vai mērķtiecīgas negatīvi domājošu cilvēku uzmanības upuri. Eksperti iesaka izvairīties no nepatikšanām, pasargāt sevi no enerģijas uzbrukumiem un iegūt spēcīgu aizsardzību ar vienkāršu darbību palīdzību. Ar viņu palīdzību ikviens var pārvērst viedtālruni par amuletu, kas pasargā no jebkāda ļaunuma.

1.Viedtālrunim ir daudz funkciju, un daudzi cilvēki tajā glabā daudz fotoattēlu. Viņu radītais informatīvais troksnis var izspēlēt nežēlīgu joku. Visas sirdij dārgās fotogrāfijas ir jāpārsūta, neatstājot tās tālrunī, kā arī jāizdzēš tie attēli, kas jums nepatīk. Ekrānsaudzētājā vai kā darbvirsmas fonā jāiestata rūnas Algiz (Balsts) vai Thurisaz (Palīdzība) attēls. Tās palīdzēs pasargāt jūs no negatīvās enerģijas.

2.Jebkuram telefonam ir tālruņu katalogs, un ir svarīgi arī to uzturēt kārtībā. Ir vērts dzēst nepazīstamus numurus un tos kontaktus, ar kuriem saziņa jau sen ir zaudēta. Svarīgi ir arī atvadīties no to cilvēku tālruņu numuriem, kuri var nodarīt kaitējumu. Tos ne tikai vajag dzēst, bet bloķēti, lai izvairītos no nepatīkamām sarunām.

3.Lai telefonu pasargātu no negatīvās enerģijas, to nedrīkst nodot svešiniekiem. Tam obligāti jāuzliek pārsegs, kura iekšpusē ievieto vērmeles zariņu, apses koka gabalu vai pīlādža lapu.

Lasi arī:Nākamreiz, kad dosieties garām ziedu veikalam, noteikti iegādājieties šo maģisko augu

4.Katru vakaru tālrunis tiek rūpīgi noslaucīts, atbrīvojoties no piesārņojuma, un to var ar burvju vārdiem, sagatavot aizsardzībai: “Kalpo man uzticīgi, ziņo par viltu, sargā no negatīvisma.” Labākai aizsardzībai tālruni novieto uz rupjās sāls un atstāj uz pāris minūtēm.

Tālrunis ir universāls palīgs, kas spēj ne tikai aizsargāt, bet arī paātrināt ilgi gaidīto tikšanos.

Leave a Comment