Kā nodevība maina mūsu sirdi

Šeit jūsu sirds var atļauties neko nejust.

Tā kā nodevība parādīja jūsu sirdij, cik bīstami ir just. Kaut ko vēlēties, just nepieciešamību pēc kāda. Vēlme pēc mīlestības, attiecībām, saikni ar citiem cilvēkiem. Un jūsu sirds ir nolēmusi – nekad vairs! Tai būs jānoraida visas tās jūtas un vēlmes, pašai sevi nogalinot.

LASI ARĪ: 5 veidu cilvēki, kas liedz jums enerģiju un veiksmi

Ir apņēmies katru rītu pamosties tikai ar vienu mērķi un vēlmi – vēlmi nogalināt jūsu dvēseli, mantkārīgi sazināties ar citiem cilvēkiem. Iznīcināt savas vēlmes saknē, pirms tās tevi iznīcina. Jūsu sirds vienkārši nevar atļauties kaut ko, jo tas ir pārāk bīstami, pārāk riskanti un var novest pie ievainojuma.

Tādā veidā jūsu sirds izvēlējās palikt drošībā – tā vienkārši atsakās no jauna atdoties mīlestības kārdinājumam.

Vienīgā problēma ir tā, ka jūsu sirds tika radīta mīlestībai. Tā tika izveidota intimitātei. Bet tagad tā uzskata, ka jebkura intimitāte ir tās ienaidnieks asinīs, un vissliktākais drauds pasaulē. Lai tuvums varētu uzplaukt starp jums un kādu citu, jūsu sirdij jābūt vismaz nedaudz neaizsargātai. Vismaz mazliet.

Nedaudz atveriet savu dvēseli, izlaižot savas vēlmes, cerot, ka viņu dēļ jums vairs nebūs jāsaskaras ar nodevību. No visām vēlmēm sirds uzskata, ka intimitātes vēlme ir visbīstamākā, tāpēc vispirms tā noņem, izvēloties dzīvi bez cerības uz mīlestību, intimitāti, vienotību ar citu personu.

Nodevība ir mainījusi jūsu sirdi. Tā atstāja neglītas rētas uz tās virsmas.

Tas padarīja viņu bezspēcīgu, bezpalīdzīgu, neaizsargātu, ievainotu, bojātu, sagrautu. Jūsu sirds vairs nevēlas un nevar uzticēties nevienam. Tā vairs neuzticas vairumam cilvēku siržu, kas slēpjas. Viņa vairs neuzskata, ka viņa ir cienīga būt mīlētai, cienīga, lai to aizsargātu kāds.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Tā ir nogurusi no dzīves, nepārtraukti gaida triecienu, cerot, ka tā atkal tiks nodota un ievainota. Tā vairs nevēlas mīlestību, vairs nezina, kā mīlēt. Tā ir zaudējusi jūtas, kļuvusi par imunitāti pret savām vēlmēm un gandrīz pārliecinājusi, ka šis stāvoklis ir normāls.

Jo tagad … tagad jūs esat droši. Tagad jūs beidzot varat kontrolēt visu. Neviens cits nevar jums kaitēt.

Tikai tu esi vientuļš. Ļoti, ļoti vientuļš. Un tas ir nodevības paradokss.

Jūs baidāties no jaunām attiecībām … Lai gan tās ir tas, kas var dziedināt jūsu sirdi.

LASI ARĪ: Runājiet ar mīlestību, jo jūsu vārdi var burtiski atjaunot jūsu smadzenes.

Dārgā sirds, jūs vēlaties būt droša, un es to saprotu perfekti.

Bet papildus drošībai jums ir nepieciešams kaut kas cits … Un daudz vairāk drošības. Jums ir nepieciešama mīlestība.

Vienīgais veids, kā patiesi dziedināt, ir mīlestība. Jums ir jābūt drosmīgiem, lai iznīcinātu jūsu cietokšņa necaurlaidīgās sienas. Jā, tās jūs pasargāja no briesmām. Bet jūs vienatnē palikāt pārāk ilgi. Vienatnē ar viņu un bruņojies līdz zobiem. Ir pienācis laiks nolikt ieročus. Jūsu gadījumā tā nebūs sakāve, bet kara beigas.

Mīlēt ir riskēt. Risks, ka kāds jūs sāpinās. Lai riskētu, ka kāds jūs atkal nodos. Bet jums ir jāpieņem šis risks, lai beidzot pilnībā izdziedinātos.

Jūsu sirds ir iemācījusies, kā censties panākt drošību, kā izdzīvot.

Tagad viņai ir jāmācās atkal mīlēt.

avots: cluber

Leave a Comment