Kā noteikt zvaigžņu zīmi pēc cilvēka izskata un uzvedības

Spēja ātri noteikt Zvaigžņu zīmi palīdzēs atrast pieeju jebkurai personai. Neskatoties uz to, ka daudzi cilvēki to uzskata par neiespējamu un citi nemaz netic zvaigžņu ekspertiem, katru reizi uzvar tie, kas to iemācījušies.

Vai, jūsuprāt, ir iespējams noteikt cilvēka Zvaigžņu zīmi, tikai paskatoties uz viņa izskatu? No zvaigžņu viedokļa tas ir iespējams, jo ir zināms, ka katrai Zvaigžņai zīmei ir savas unikālas iezīmes un rakstura iezīmes, pēc kurām tās ir viegli aprēķināt. Pēc zvaigžņu ekspertu domām, daudz ko mūsu dzīvē nosaka zvaigznājs, kurā mēs esam dzimuši.

Kā atpazīt Aunu

Aunus ir viegli pamanīt, jo tiem visbiežāk ir ļoti neaizmirstams un  uzkrītošs izskats, elastīga gaita un atlētisks ķermenis. Šiem cilvēkiem ir pievilcīgi sejas vaibsti, spēcīga balss un nežēlīga uzvedība. Auns vienmēr ir gatavs konfliktiem, savtīgs, augstprātīgs, ātrs, rupjš un mīl izrādīties, spēlējoties sabiedrībā. Neatkarīgi no izskata un manierēm Auns izskatās ļoti apņēmīgs, pārliecināts un pievilcīgs.

Kā atpazīt Vērsi

Vērsim ir blīva ķermeņa uzbūve, pievilcīgs izskats, patīkama un skanīga balss. No ārpuses tie izskatās ļoti atturīgi un glīti. Būtībā par Vērsi runā dārgi un kvalitatīvi apģērbi, kas tos atšķir no kopējās masas ar izcilu gaumi. Tie ir dzimuši estēti, kuri ieskauj pievilcīgus cilvēkus, greznas lietas un dārgus aksesuārus. Viņi runā maigi, pieklājīgi, ilgi pieņem lēmumus un mīl runāt par sevi.

Lasi arī: Kāda ir tava pievilcīgākā personības iezīme atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei?

Lasi arī: Ideāli pāri pēc slāvu zvaigžņu prognozes – uzziniet cik labi jūs saderat kopā

Kā atpazīt Dvīņus

Vienkāršākais veids, kā atpazīt Dvīņus, ir pēc viņu pastaigas. Viņiem ir enerģiskas un enerģiskas kustības, kas pilnībā atspoguļo viņu dzīvo dabu. Dvīņi ir ļoti slaidi savas nenogurstošās aktivitātes dēļ. Viņi  smaida ļoti bieži, turklāt ar ļaunu un pat viltīgu smaidu. Dvīņiem patīk strīdēties, jokot, flirtēt, tenkot. Viņi ātri iegūst pārliecību, novērtē saziņu, tiecas pēc zināšanām un vienmēr ir gatavi piedzīvojumiem.

Kā atpazīt Vēzi

Šī zvaigznāja pārstāvjiem parasti ir ļoti jutīga un bāla āda, viņi slikti panes Sauli. Vēl viena Vēža atšķirīgā iezīme ir nevainīga sejas izteiksme. Viņiem ir ļoti laipnas acis, sirsnīgs smaids, patīkama balss. Augums nav virs vidējā, drukns augums un, kā likums, īsas kājas. Tie ir ļoti jūtīgi cilvēki ar viļņainu garastāvokli. Viņi ir sentimentāli, simpātiski, mīļi, pieklājīgi, mīl runāt par ģimeni un labprātāk pavada laiku ciešā lokā. Nepazīstamā vidē viņi ir noslēgti un klusē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment